עונה.. ../images/Emo9.gif
שמך: עדי גילך: 21 בינואר מקום מגוריך: חדרה טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: חלבי.. איטלקי בעיקר..
משקה אהוב: קפה ממתק אהוב: שוקולד לבן אמן/ית:: מאיר ואביתר בנאי
- אפילו לכם זו כבר אמורה להיות שאלה רטורית...
להקה: רדיוהד, קולדפיי, rem... תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: עקרות בית נואשות, מעורב ירושלמי, סייפלד, חברים... סרט אהוב: חמש ילדות יפות חבר/ה?: היה עד לפני חודש בערך ואתמול נגמר סופית.. אם לא, רוצה חבר/ה?: לא
מאוהב/ת?: כן
חחח סתם... לא בצורה שאליה התכוונתם... שמות החברים הכי טובים:רותם, אינה, טלי, מור... ומהפורומים עומר, אלעד ותמר
... מקצוע עתידי: פסיכולוגית, בעזרת השם. או כותבת ספרי שירה
מקום מגורים עתידי: הגליל
או זיכרון יעקב
וכדי לאזן את השקט [ולהיות קרובה להופעות] אז לפחות שנה אחת בת"א... התנשקת?: כבר אמרתי שאני בת 21
אז כן... ספר לנו על זה.. לא רוצה
היה כיף?: כן. ננו ננו היי?: לא
נו מה נומה היי?: "מיילל בחוץ התן, נומה נומה בן ישן..." עוסק בספורט?: בקרוב.. בעזרת השם. נרשמתי לחדר כושר לאחרי החגים...
אם כן, בתור תחביב או יותר?: תחביב. מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: בגדים
רוצה להיות המין השני?: לא
רוצה למות?: היום כן, קצת...
אבל רק היום... זה יעבור
מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: אממ... אני
המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת... תגדירו נועז... התחרטת?: לא, אני לא מאמינה בחרטה. זה לא מוביל לשום דבר... המעשה הכי טיפשי שעשית?: התחלתי לעשן
התחרטת?: לא, פשוט הפסקתי
מאמין/ה באלוהים?: אני מאמינה בעצמי בעיקר... אבל זו שאלה מאוד גדולה וקשה שאי אפשר לענות עליה בכן ולא לדעתי...
יש איזשהו מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כן. אם כן, ספר לנו עליו: בואו נאמר שהייתי סלחנית מדי למישהי בעולם הזה לפני כמה שנים ובגלל זה היא עדיין מסתובבת חופשי בעולם... שקיעה/זריחה?: זריחה, אולי כי יוצא לי לראות אותה הרבה הרבה פחות... חורף/קיץ?: שאני בבית עם שוקו והאקוסטי של מאיר ששר לי את "הגשם הראשון" אז ברור שחורף
אבל כשצריך לצאת החוצה אני מעדיפה להשאר יבשה...
גלידה/ארטיק?: גלידה. מספר מזל: 2 מקצוע אהוב: פסיכולוגיה מקצוע שנוא: מתמטיקה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: כל מקום הוא מה שאנחנו עושים ממנו... אני מאמינה שמה שמשנה הוא האנשים לא המקום... נו, התפלספתי... הגליל נראה לי
[אין כמו בארץ
] בזבזן/ית\חסכן/נית? תלוי באיזה נושא... בגדול אני די בזבזנית... מתגעגע/ת ל:ימים שבהם הכל היה תמים... ולבסוף.. משאלה: להיות מאושרת ולהגשים כמה שיותר חלומות בחיים הזמניים האלה... בעיקר להנות כמה שיותר, כולנו, כי זה מה שחשוב.. להנות ולהיות שלמים עם עצמינו ועם החלטותינו ומעשינו... [פאק, מה נסגר איתי
סליחה על העודף רוחניות שהייתה כאן בשפע...
]