אמאשלך מושית ../images/Emo11.gif
תנקס פור דה קרדיטאז אני אתן קרדיט לפורום סקרים ושאלונים
שמך:ברררררררררר גילך:166666666 מקום מגוריך:משגבבבבבבב טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב:מרקייייים משקה אהוב:אייס טי לימון! ממתק אהוב:TWIX אמן/ית::כולם חברים שלי להקה:קולדפליייייייייייי תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:מגרש ביתי ז"ל עקרות בית ז"ל קיץ נצחי ז"ל סרט אהוב:פורסט גאמפ חבר/ה?:
אם לא, רוצה חבר/ה?:
מאוהב/ת?:
לא פוחדת לא צריכה אפאחד! שמות החברים הכי טובים:אין לי חברים
מקצוע עתידי:פסיכולוגית בהסבה לדוגמנית שחקנית וזמרת. (יה רייט) מקום מגורים עתידי:בבית של עומר התנשקת?:
ספר לנו על זה..היה כיף?:
לא שמתי לב שיש את השאלה הזאת!!!!!!!! ננו ננו היי?:
נו מה נומה היי?:לא מבינה מילה, אוקיי!??! לא אכפת לי כי דץ עושה לי תה (נ.ב. ראיתי אותו בכנרת) עוסק בספורט?:ZZZZ אם כן, בתור תחביב או יותר?:חומה מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:ג'ינס וגופייה רוצה להיות המין השני?:
רוצה למות?:
מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?:עידן רייכל כפרעליו........ המעשה הכי נועז שעשית:---------------מצונזר------------- התחרטת?:--------------
---------- המעשה הכי טיפשי שעשית?: -------- התחרטת?:------- מאמין/ה באלוהים?:
איי דו יש איזשהו מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?:דאייי אם כן, ספר לנו עליו:------------ שקיעה/זריחה?:שקיעה חורף/קיץ?:חורף
גלידה/ארטיק?:גלידה מספר מזל:7 מקצוע אהוב:הא מקצוע שנוא:הא מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך:בבית של עומר בזבזן/ית\חסכן/נית?גם וגם מתגעגע/ת ל:לעצמי, מגיע לי אותיייייייייי ולבסוף.. משאלה:שלום עולמי
.