סופ"ש נעים.

טולייצ

New member
זוהר

בן דוד שלי מחפש חברה,מעוניינת?
מה את גרושה?
ולמה לעזאזל הצטרפת לפורום של רוני?

bזוהר

New member
כן, אני מעוניינת! :)

פאק. עלית עלי.
המהמהמממ.. לכי תביני אותי.. היא חמודה, וכאלה. אבל זה סתם, כבר יצאתי משם!

טולייצ

New member
היא כל כך שונה פה

היא בטח אמרה לעצמה "טוב,יש לי רווח נקי של 50 שקלים,בלי כל העמלות שגונבות ממני חנויות התקליטים,לפחות ננציח את הרגע ונראה קצת אהבה.."

ברררר

New member
אמאשלך מושית ../images/Emo11.gif

תנקס פור דה קרדיטאז אני אתן קרדיט לפורום סקרים ושאלונים
שמך:ברררררררררר גילך:166666666 מקום מגוריך:משגבבבבבבב טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב:מרקייייים משקה אהוב:אייס טי לימון! ממתק אהוב:TWIX אמן/ית::כולם חברים שלי להקה:קולדפליייייייייייי תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:מגרש ביתי ז"ל עקרות בית ז"ל קיץ נצחי ז"ל סרט אהוב:פורסט גאמפ חבר/ה?:
אם לא, רוצה חבר/ה?:
מאוהב/ת?:
לא פוחדת לא צריכה אפאחד! שמות החברים הכי טובים:אין לי חברים
מקצוע עתידי:פסיכולוגית בהסבה לדוגמנית שחקנית וזמרת. (יה רייט) מקום מגורים עתידי:בבית של עומר התנשקת?:
ספר לנו על זה..היה כיף?:
לא שמתי לב שיש את השאלה הזאת!!!!!!!! ננו ננו היי?:
נו מה נומה היי?:לא מבינה מילה, אוקיי!??! לא אכפת לי כי דץ עושה לי תה (נ.ב. ראיתי אותו בכנרת) עוסק בספורט?:ZZZZ אם כן, בתור תחביב או יותר?:חומה מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:ג'ינס וגופייה רוצה להיות המין השני?:
רוצה למות?:
מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?:עידן רייכל כפרעליו........ המעשה הכי נועז שעשית:---------------מצונזר------------- התחרטת?:--------------
---------- המעשה הכי טיפשי שעשית?: -------- התחרטת?:------- מאמין/ה באלוהים?:
איי דו יש איזשהו מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?:דאייי אם כן, ספר לנו עליו:------------ שקיעה/זריחה?:שקיעה חורף/קיץ?:חורף
גלידה/ארטיק?:גלידה מספר מזל:7 מקצוע אהוב:הא מקצוע שנוא:הא מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך:בבית של עומר בזבזן/ית\חסכן/נית?גם וגם מתגעגע/ת ל:לעצמי, מגיע לי אותיייייייייי ולבסוף.. משאלה:שלום עולמי
.

אני לא מרשה להגיד ז"ל על

עקרות בית נואשות
הן חוזרות
יש עוד עונה
באמת... אלעד, תגיד לה

bזוהר

New member
טוב, אני עונה.

שמך: זוהר גילך:14 מקום מגוריך: רמת גן טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. אאאאשששששכככככררררררהההההההההה (געבי.) מאכל אהוב: סיני משקה אהוב: קולה ממתק אהוב: במבה אמן/ית: רונה להקה: לא יודעת תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: פלורנטין. טלנובלה בע"מ, בטיפול? סרט אהוב: כנפיים שבורות חבר/ה?: אין אם לא, רוצה חבר/ה?: כן מאוהב/ת?: לא כל כך שמות החברים הכי טובים: ספיר יסמין גילי רומה רוני שיר ועוד מקצוע עתידי: לא יודעת מקום מגורים עתידי: ת"א או הרצליה, או ירושלים. נראה כבר התנשקת?: כן ספר לנו על זה..היה כיף?: פסדר ננו ננו היי?:כן נו מה נומה היי?:לא עוסק בספורט?:לא אם כן, בתור תחביב או יותר?: מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: דברים רגילים כאלה רוצה להיות המין השני?: לפעמים רוצה למות?: לא מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: אחותי המעשה הכי נועז שעשית: השתכרתי ו..עשיתי דברים התחרטת?: כן המעשה הכי טיפשי שעשית?: פייייייי.. התחרטת?: על חלק מהדברים מאמין/ה באלוהים?: כן יש איזשהו מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כן אם כן, ספר לנו עליו: שנייה שקיעה/זריחה?: שקיעה חורף/קיץ?: חורף גלידה/ארטיק?: ארטיק מספר מזל: 3 מקצוע אהוב: אין
מקצוע שנוא: פיזיקה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: איזה חוף מסויים בהרצליה בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזנית מתגעגע/ת ל: שרית ולבסוף.. משאלה: שנאהב כולם

למעלה