gbck trs

New member
../images/Emo15.gifשרשור הכרות...

טוב....כתוצאה מההצטרפויות החדשות של אנשים יותר ויותר לפורום המהמם הזה החלטתי לעשות שרשור הכרות כדי שכולנו נכיר זה את זה יותר טוב... אז ככה...כל אחת תענה אם בא לה כמובן על השאלות הבאות ותקרא את של האחרות וככה תדע אחת על האחרת יותר טוב.. אז הנה השאלות...: שם: כינוי: הסבר כינוי: מאיפה את/ה בארץ: גיל: תאריך לידה: מוזיקה/ להקות: את מי את/ה מרעיץ/ה?: את מי את/ה שונא/ת ולמה?: דברים אהובים: דברים שנואים: באיזה עוד פורומים אתה נמצא?: חולשה: אובססיה: פירסינג/קעקוע: סרט אהוב: אני עונה אחרי ההודעה הזאת על השאלון... בבקשה לא לענות עדיין... תודה... תהנו...

../images/Emo175.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo21.gif

לימור אטיאס וחיים פרשטיין, הזוג שהודח מהתכנית "רוקדים עם כוכבים" יגיע הערב בשעה 20:00 להתארח לייב ב-Blog TV ולענות לשאלות הגולשים. שרשור השאלות כבר נפתח בפורום רוקדים עם כוכבים ואתם מוזמנים להוסיף אליו שאלות! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/viewMsg.asp?id=1393&msgid=84349659
מי יודח הפעם? הכל יכול להיות! כבכל שבוע, גם הערב יגיע/ו המתמודד/ת/ים המודח/ת/ים מהתכנית "לרדת בגדול" ב- 22:00 להתארח לייב ב-BlogTV ולענות על שאלותיכם. שאלות שרשרו להם כבר עכשיו בפורום לרדת בגדול: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1538&msgid=84384784
Flix לסיום: הספייס גירלס בגרסה הביתית http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=926128

gbck trs

New member
../images/Emo15.gifהתשובות שלי..../images/Emo42.gif../images/Emo204.gif

אז ככה: שם: ענבל ארד כינוי: gbck trs הסבר כינוי: אם באמת לא הבנתם את הכינוי הבאמת מוזר שלי אז אני מסבירה...זה פשוט השם שלי בעברית רק כשאני כותבת אותו אני משנה את הכתב לאנגלית אבל כותבת את האותיות העבריות....ענבל ארד בשינוי לאנגלית זה gbck trs.... מי שעדיין לא הבינה שתגיד ואני יסביר יותר טוב...חחח מאיפה: מראשון לציון..
גיל: 14 וחצי... תאריך לידה: 25.1.92 מוזיקה ולהקות: אממ...היפ-הופ ופופ קצת רוק...גרין דיי אבל לא יותר מידי...ואממ..מהישראלים- הראל מויאל כי הוא היחידי שממציא את המוזיקה של עצמו ולא התמסחר כמו כולם..בעע.. מי את/ה מעריץה: אורלנדו בלום..כמובן
החתיך המושלם הזה
... ומהקומיקאים אני נורא אוהבת את בן סטילר..הור קורע אותי הבנאדם...
את מי את/ה שונאת ולמה?: במילה אחת...נינט..אני אוהבת איך שהיא נראת היא יפה אין מה להגיד אבל היא פשוט פקאצה מטומטמת...ממוסחרת ומחלטרת בכל מקום שאפשר...כבר שלוש שנים ותודה לאל על אביב גפן אחרת גם סינגל לא היה יוצא לה...חוץ ממנה את רוני סופרסתם...חח..ו...דו פרצופים אני שונאת גם... נראה לי שמיציתי... דברים אהובים: לרקוד, לישון, לבלות עם חברות, לדבר בטלפון, לראות סרטים,,ועוד ועוד ועוד... דברים שנואים: אממ...לימודים...סרטי אימה..החום הנוראי של הקיץ הזה... באיזה עוד פורומים את/ה נמצא/ת: אני לא חברה בשום עוד פורום חוץ מזה..אבל אני מבקרת בפורום רבלדה..קצת בשיר שלנו..ובעוד כמה פה ושם.. חולשה: לאורלנדו...חחח..שוקולד|שוקול|יאמיי
וגם חולשה לחתיכים...בעיקר בלונדינים שריריים
אובססיה: אורלנדו...
ו...לשיר שלנו..למרות שמרגע לרגע זה מפגר יותר ויותר..אני פשוט לא יכולה להפסיק..וגם לטלפון...אני יכולה לדבר שעות בטלפון..חח פירסינג/קעקוע: יש לי שלושה חורים באוזן אחת ושניים בשנייה..ומתה לעגיל אחד קטן וחמוד בטבור..חח..בקשר לקעקוע נדבר על זה בגיל 18..לפי דברי אמא..חח סרט אהוב: בינתיים שודדי הקאריביים, יומני הנסיכה, דודג'בול וכל הסרטים עם בן סטילר..חח מי שבא לה יש אפשרות להוסיף תמונה של עצמה... עכשיו אפשר להגיב ולענותת... ביוש

T0LToL7

New member
עונענע ../images/Emo13.gif

שם: טל כינוי: T0LToL7 הסבר כינוי: כאילו שזה לא ברור
טולטול- טל (משום מה) ו-7 כי זה מספר המזל שלי מאיפה את/ה בארץ: חולון גיל: 13 תאריך לידה: 10.8.93 מוזיקה/ להקות: פופ-רוק קליל. להקות: The Veronicas
בלאק אייד פיז ו- Cobra Starship את מי את/ה מרעיץ/ה?: ואי אני מעריצה המוןןן!! אבל הפייבוריטים הם: אורלי (ברוררררר
), קלי קלארקסון, ניקי ביירן, וויליאם בייקט, ליסה וג'ס אוריגליאסו, ושירה וילנסקי
את מי את/ה שונא/ת ולמה?: אני שונאת את פאריס הילטון בדוחה הזאת
דברים אהובים: מוזיקה, לשיר, לצאת לבלות, לראות סרטים... (...) דברים שנואים: ג'וקים
לישון
לקום
באיזה עוד פורומים אתה נמצא?: אממ.. לא פורומים.. רק קומונות
חולשה: מפורסמים בעלי שיער חום או בלונדיני
אובססיה: למוזיקה..
מה אני בלי מוזיקה
פירסינג/קעקוע: בעתיד
עגיל באף, וקעקוע קטן בכתף סרט אהוב:שודדי הקאריביים 2 (מעניים למה
)

התשובות שלי

: כינוי:אלינה elina הסבר כינוי:השם שלי באנגלית ובעבריצ מאיפה את/ה בארץ:ז"י גיל:12 עוד חודשים 13 תאריך לידה:4.10.93 מוזיקה/ להקות:אממ פום את מי את/ה מרעיץ/ה?:אורלנדו אין עוד אני שייכת לבן אדם אחד חח.. את מי את/ה שונא/ת ולמה?:אאמ בעיקר אין לי אבל אני שונאת את קייט כי היא עם אורלנדו דברים אהובים:לישון להיות על המחשב לקרא.. דברים שנואים:ג'וקים עכבישים באיזה עוד פורומים אתה נמצא?:אני נמצאת בפורום הזה בתפוז ואני נמצאת בפורומים של הייד פארק:הכול על השחקן אורלנדו בלום ואנ ימה יפנית.. חולשה:לאנשים עם שיער ארוך (כך התאבתי באורלנדו (לגולאס)) שרירים ובלי חולצה אובססיה:טורלנדו ובנים בלי חולצה שרירים עם שיער ארוך
פירסינג/קעקוע:בכול אוזן חור סרט אהוב:שודדי הקריבים 1,2 שר הטבעות אממ יש עוד של אחת גינגית שאני אוהבת תסרטים שלה תמונה אין לי על המחשב סורי

kittycatbone

New member
הצחקת אותי../images/Emo6.gif

חולשה: מפורסמים בעלי שיער חום או בלונדיני ממש הורדת את האפשרויות לאנשים שיש לך חולשה אליהם למשהו כמו -כמעט כל המפורסמים שקיימים

kittycatbone

New member
הצחקת אותי../images/Emo6.gif

חולשה: מפורסמים בעלי שיער חום או בלונדיני ממש קיצצת את כמות המפורסמים שיש לך חולשה אליהם למשהו כמו... כמעט כולם

NeKoGiRl

New member
../images/Emo108.gifעונה!

שם: שיר כינוי: NeKoGiRl הסבר כינוי: עזבו
מאיפה את/ה בארץ: חולון גיל: 12 וכמה חודשים
תאריך לידה: 8.6.94 מוזיקה/ להקות: אממ גרין דיי בלאק אייד פיס סימפל פלאן..ולא יודעת מה עוד.. את מי את/ה מרעיץ/ה?: אורלי (דה)
נאמ..גם קלי
את מי את/ה שונא/ת ולמה?: פארייסססס הדוחההה =X וגם את אליזבת סוון..P: בעע מגעילה שכמותה
דברים אהובים: אממ המחשב שלי ^^, סרטים (אתם יודעים איזה P:), מוזיקה, שוקולד (!) ועוד דברים שאין לי כוח לרשום דברים שנואים: אח שלי, ג'וקים (בעיקר חומניםם.. איכסס), כל הפקאצות למינהן באיזה עוד פורומים אתה נמצא?: אממ מנגה ואנימה חולשה: כלבים..? (בעיקר גוריםם
) אובססיה: ... פירסינג/קעקוע: נופ סרט אהוב: שר הטבעות רולז

Funky Fish1

New member
אני עונה../images/Emo19.gif

שם: אלה. כינוי: Funky Fish1 הסבר כינוי: הממ...פעם חברה שלי קראה לי ככה באמצע שיעור ג"ג, וחיפשתי כינו חדש אז.. מאיפה את/ה בארץ: צפון. גיל: 15 עוד חודשיים 16
תאריך לידה: 26.10.90 מוזיקה/ להקות: רוק. להקות..הממ...אין לי בדיוק ספציפיות אבל גאנז אנ' רוזס, לד זפלין, דה קוקס, אירוסמית' וכו'... את מי את/ה מרעיץ/ה?: הממ..אף אחד ספציפי
את מי את/ה שונא/ת ולמה?: אממ...אני לא חושבת שיש מישהו שאני ממש שונאת כרגע
דברים אהובים: אוכל, טלוויזיה, מחשב, ציור, מוזיקה, חברות, סרטים, כל מיני... דברים שנואים: מבחנים במת', סרטים מפחידים (אני ממש פחדנית), הממ...ויש עוד שכנראה שכחתי
באיזה עוד פורומים אתה נמצא?: קוראת סמויה בכמה פורומים, אבל רק בזה אני כותבת. נאמנה שכמותי
חחח חולשה: גיטרות...בעיקר גיטרות בס. ושיער חום ועיניים חומות. אובססיה: שוקולד, אוכל בכללי
, מוזיקה וציור. פירסינג/קעקוע: אין.
סרט אהוב: אמ..אין לי אחד אהוב אבל אני אוהבת סרטי פעולה מצחיקים, ובעיקר קומדיות. עזבו אותכם מתמונה שלי
קבלו ציור של סלאש...

Funky Fish1

New member
חחח אני עשיתי אחרי שראיתי

את זה באינטרנט ולא הצלחתי לשמור את התמונה בגודל שלה, אז רצתי לי לצייר ועשיתי

kittycatbone

New member
הממממ

אני מתחילה ממש ממש לשנוא מחשבים
שם:
יסמין. כינוי:
הממ מה שאתם רואים בכינוי??
הסבר כינוי:
זה מתוך שיר שאני ממש אוהבת laika - black cat bone מאיפה את/ה בארץ:
מקום כזה בעמק יזרעאל בצפון.. גיל:
16.5 תאריך לידה:
6.9.1989 מוזיקה/ להקות:
רוק, ג'אז וקלאסי. רדיוהד, מיוז, אוונסנס, פרל ג'אם, פיקסיז, קרן אן, הממ ועוד המון. את מי את/ה מעריץ/ה?:
לא מעריצה אף אחד
את מי את/ה שונא/ת ולמה?:
לא יודעת.. דברים אהובים:
לנגן, לצייר, להיות במחשב (אפילו שהם מעצבנים אותי
), והממ כל מיני..
דברים שנואים:
לא דעת. כשאני לא באמת עושה את הדברים שאני רוצה/צריכה לעשות. באיזה עוד פורומים אתה נמצא?:
רדיוהד, אוונסנס, באפי ואנג'ל, פרל ג'אם (בערך), פסנתר ופסנתרנים (לא, אני לא באמת פסנתרנית אבל..). חולשה:
המון. אובססיה:
קניית דיסקים. מחשב לפעמים. פירסינג/קעקוע:
הלוואי. סרט אהוב:
שודדי הקאריביים
שרה"ט! מועדון קרב.

למעלה