NeKoGiRl

New member
../images/Emo108.gifהווו אוונסנס

שחכתי אותם
*רצה לפורום מהר*

n o g n o g

New member
אני../images/Emo13.gif

שם: נגה כינוי: n o g n o g הסבר כינוי: אממ.. נוגנוג.. כינוי
מיותר להסביר. מאיפה את/ה בארץ:צפון (לא ממש צפון, לא נופלות פה קטישות, אבל במפה הישוב שאני גרה בו דיי בצפון..) גיל: 14 תאריך לידה: 2-5 עם דייויד בקהאם
מוזיקה/ להקות: אוווווווווווו..... גרין דיי, לינקין פארק, טיפה סימפל פלאן, אוסיס, טיפה BEP, ג'סטין טימברלק, אמינם, גוון סטפני, דה אול אמריקאן ריג'קטס, בעיקר רוק וקצת פופ. את מי את/ה מרעיץ/ה?: אמממ.. הרבה.. לינקין פארק, דייויד בקהאם, ג'וני דפ, אורלנדו בלום, נבחרת צרפת, נבחרת אנגליה.... את מי את/ה שונא/ת ולמה?: הילארי דאף.. אין לי מושג למה, את פורטוגל ואיטליה (כדורגל), כי הם העיפו את צרפת ואנגליה
, ואת נינט, כי היא מעצבנת. דברים אהובים: אממ.. משחקי כדורגל, אורלנדו בלום, ג'וני דפ, מוסיקה, אבודים, דייויד בקהאם, ים, לצאת לחופשות, חברות... דברים שנואים: אנשים צבועים, חומוס, בשר, דגים, אבוקדו, בית ספר!! באיזה עוד פורומים אתה נמצא?: אבודים. חולשה: לאורלנדו, לג'וני ולבקהאם!!!!!! אובססיה: לג'וני דפ ולאיתן אורבך. פירסינג/קעקוע: NO, הייתי רוצה בגבה..זה נורא יפה לדעתי.. אבל אין מצב שאני יעשה בגיל כזה. סרט אהוב: שודדי הקאריביים & טרויה.

BRITNEY MY STAR

New member
:)

שם:ניקול כינוי:Britney My Star הסבר כינוי: כי אני אוהבת את בריטני?
מאיפה את/ה בארץ:ראשון גיל:13 תאריך לידה:9.7.93 מוזיקה/ להקות:פוסיקאט דולז את מי את/ה מרעיץ/ה?:אורלנדו
בריטני,כריסטינה,טום קרוז..:] את מי את/ה שונא/ת ולמה?: אויש יש מלאא..נינט טייב,רוני סופרסתם\=,קירה נייטלי [ברור למה],קייט בוסוורת,קייטי הולמס\= וכי כולן פ-ו-ס-ט-מ-ו-תS: דברים אהובים:הפלא שלי,קניות,מחשב,בילויים,סופרלנד,לונהפארק,מוזיקה,גלידה:) דברים שנואים:אממ..חלבה\=יאקק..צבועים ערסים פריקים.. באיזה עוד פורומים אתה נמצא?:בריטני וכריסטינה חולשה:כוסונים><חיחי וכלבים וחתולים..רר אובססיה:אני נורא אובססיבית לבגדים..לא יכולה שלא לקנות משו לפחות כל פעם שאני יוצאת..חחח פירסינג/קעקוע:אין סרט אהוב:שודדי הקאריבים 2,טרויה,מלחמת העולמות,הטינה,הקללה,וילדות רעות=]]

VIVIAN3

New member
בפעם האלף....

שם: אביה כינוי: אביבק'ה הסבר כינוי: ככה ("ככה זה לא תשובה!" תעשו טובה, לכו תראו דרגון בול זי או משו....) מאיפה את/ה בארץ: כפ"ס גיל: 15 וחצי תאריך לידה: 8.3.91 מוזיקה/ להקות: U2 קולדפליי REM קווין את מי את/ה מרעיץ/ה?: נחשו... את מי את/ה שונא/ת ולמה?: את כל העולם ואת אחמדינג'אד הקוף הזה דברים אהובים: שוקולד דברים שנואים: וניל באיזה עוד פורומים אתה נמצא?: קולדפליי לעיתים מאד רחוקות חולשה: לרקדנים אובססיה: שיער פירסינג/קעקוע: איכס (טוב קעקוע פחות איכס) סרט אהוב: זרעים של מסטיק (לא, אל תטעו זה לא הסדרה הזאת עם יעל אבקסיס ששותלת מסטיקים בחצר, זהו סרט אימה על ילדה ששותלת זרעים והם הופכים למסטיקים ענקיים ומפחידים בטעם של חמין ומשתלטים לך על המטוס! מואהאהאהאאהאה) טוב ביי.

VIVIAN3

New member
מה??? יכולתי להישבע שזאת

יעל אבקסיס! או שאני מתלבלת בין חיבוקי לזרעים של מסטיק....

gbck trs

New member
../images/Emo15.gifחחח כן:)

כן... חיבוקי זאת יעל אבקסיס... וזרעים של מסטיק זאת דפנה דקל... למה אני כל כך מתמצאת בזה...?!?! חחחחחחחח

shaya23

New member
גמאני עונה.. :]

שם: שי כינוי: shaya23 הסבר כינוי: הייתי צריכה כינוי.. וחברים שלי קוראים לי שיה ו23 מספר מזל.. מאיפה את/ה בארץ: מהדרום. גיל: כמעט 14 תאריך לידה: 23.9.92 מוזיקה/ להקות: רוק פאנק-רוק פופ-רוק.. סימפל פלאן פול אאוט בוי AFI וכאלה. את מי את/ה מרעיץ/ה?: אה.. לא יודעת.. את מי את/ה שונא/ת ולמה?: לא הבנתי.. :p דברים אהובים: יש מלא.. אני ארשום רק שניים.. את החברים שלי .. :p ולשיר.. הכי בעולם דברים שנואים: שוב רק אחד- מתמטיקה.. באיזה עוד פורומים אתה נמצא?: השיר שלנו ,הארי פוטר הספר. חולשה: בנים עם עור כהה או שיער כהה ועיניים כהות. אובססיה: הריח של הידיים שלי.. [אם נגיד יש לי ריח של תפוז על היד אני מתה מזה.] פירסינג/קעקוע: לא.. סרט אהוב: יש מלא תמונה---> [אני זאת שמוציאה לשון]

אורושהה

New member
עונהה.. ../images/Emo13.gif

שם: אוריה :] כינוי: אורושהה הסבר כינוי: זה הכינוי האמיתי שלי :] מאיפה את/ה בארץ: באר שבע גיל: 13 תאריך לידה: 23.10.1993 מוזיקה/ להקות: 2 ההראלים, גרין די, אווריל לווין, הילארי דאף האמת שאין משהו ספציבי אני מתה על מלא זמרים! את מי את/ה מרעיץ/ה?: אורלנדו בלום, ג'וני דפ כמובן :] וגם אין מישהו ספציפי, אני מעריצה מלא אנשים גם אם אני יפרט אחרי זה אני ישכח מישהו ואז אני יגיד לעצמי חבל שלא רשמתי אותו D: את מי את/ה שונא/ת ולמה?: ממממממ....אני לא יהיה ספציפית אני פשוט יגיד אנשים.. סנובים, מטומטמים, אלה שמשחקים אותה ראש קטן ובמיוחד את אלה שמקרים עליי ומכחישים את זה כשאני יודעת שהם משקרים עליי, זה הקטע הכי מעצבן =\\ דברים אהובים: הסדרה אבודים, הסרט שודדי הקריביים, מחשב :], ושר הטבעות.. דברים שנואים:פירה
באיזה עוד פורומים אתה נמצא?: פורום ג'וני דפ והסדרה אבודים, גם בקומונה אבודים.. חולשה: כשחברה רבה איתי ורוצה להשלים, היא נהיית חמודה כזאתי ואומרת דברים חמודים.. אי אפשר להגיד לה לא.. :]] אובססיה: סרטים וסדרות קומדיות דרמות ואקשן פירסינג/קעקוע: פירסינג לעע... מה אני ערסית?! קעקועע?! חינה נחשב? :]] סרט אהוב: אממ יש לי 2 שודדי הקריביים ושר הטבעות :]

אני../images/Emo98.gif

שם:קארין כינוי:brown eyed girl הסבר כינוי:על שם אחד מהשירים האהובים עליי(בביצוע של ווסטלייף) מאיפה את/ה בארץקרית ים הג'יפה... גיל:17 ו4 חודשים
תאריך לידה:25.4.89 מוזיקה/ להקות:ווסטלייף,בריאן מקפאדן,דלתה גודרם,מארון 5...ניקלבק,מרסי דרייב,בליינד גארדיאן
,נייטוויש
,אדגאיי,קמלוט,סונטה ארקטיקה
,קילסוויץ' אינגיינג' ועוד ועוד..כן אם שתמם לב הטעם שלי קצת מגוון...חחח זה נע על רצף מפופ לרוק ועד לפאוור מטאל
את מי את/ה מרעיץ/ה?:אפאחד...אני לא מעריצה אפאחד..אני אוהבת..אני לא משתמשת במילה מעריצה אף פעם..לא יודעת זה נשמע לי מוזר מדי.. את מי את/ה שונא/ת ולמה?:בטח יש כמה וכמה אנשים שאני שונאת אבל לא עולים לראש כרגע..
דברים אהובים:מוזיקה,ים,לצייר,סרטים,ספרים.. דברים שנואים:אנשים צבועים,עכבישים
,מתמטיקה(המקצוע הזה עוד יהרוג אותי יום אחד אני אומרת לכם
).. באיזה עוד פורומים אתה נמצא?:ווסטלייף,טולקין.. חולשה:אנשים בוכים...אני לא מסוגלת לראות אנשים בוכים... אובססיה:לא נראה לי שיש לי אחת..לטוב ולרע
פירסינג/קעקוע:אין פירסינגים(אלא אם מחשיבים נזם לפירסינג אבל למיטב ידעתי לא מחשיבים) אבל בעתיד יהיו לי קעקועים...
סרט אהוב:גלדיאטור

../images/Emo32.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

[שימו לב, זה שרשור אוף. כל מה שלא קשור לנושא הפורום או שקשור אליו בעקיפין (שרשור היכרות, כל האתרים על סוף העולם וכו') ישורשר לפה, ולא בהודעה חדשה. תודה
]

idomenta

New member
../images/Emo32.gif וואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שירה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קומונת שירה מנור שמחה לבשר על פרסות חדשה של סלקום בכיכובם של שירה מנור וצביקה פיק. פרסומת חדשה וגאונית של ענקית הסלולר עלתה היום לאוויר, הכוכבים הראשיים צביקה פיק וחברתו לחיים, שירה מנור בת ה-20, מציגה את צביקה בחנות בגדים, כשהוא פוגש בחור צעיר, ויש התפתחות מפתיעה. הפרסומת מהווה עוד צעד קטן עבור שירה בהוכחת מעמדה ככוכבת האמיתית שהיא! אתם מוזמנים לדבר על כך, ועל כל דבר אחר שקשור בכוכבת, הצעירה, שירה מנור, חברתו של צביקה פיק

NeKoGiRl

New member
../images/Emo108.gifיש לה בכלל מעריצים..?

והיא סתם פרחה מכוערת..זה מה שאני חושבת..

gil38

New member
מי מכיר אותה...?

ראיתי אותה בפרסומת ועוד הפעם שדיברו עליה ...

n o g n o g

New member
אני מכירה אותה רק מ"המאסטרו"

חחח איזה תוכנית דפוקה.. איך הייתי חורשת עליה.. מרוב שזה מטומטם זה מצחיק. אבל היא לא נחמדה בכלל.. היה איזה פרק שהם עשו אודישנים ובאה איזה אחת ששרה ממש מגעיל. והשירה הכלומניקית הזאת התחילה לצחוק עליה, בצד היא התחילה לחייך ולהסתיר את הפנים שלה.. בסדר, אולי היא שרה מזעזע אבל לצחוק עלייה? הילדה בת ה-20 שיוצאת עם צביקה פיק (בטח גם רק בשביל הפרסום והכסף שלו) מעזה לצחוק על אחרים!! החיים שלה כ"כ מגוחכים שאפשר לעשות עליהם מופע סטנד-אפ במשך ימים, והיא מעזה לצחוק על אחרים, בגלל זה אני שונאת אותה. פיי איזה חפירה.. חח

יאמבלולו../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

שם: זהר. כינוי: אהה זה לא קצת ברור? O_ם הסבר כינוי: אמא וחברות טובות קוראות לי זוארץ, שולט זה סתם. מאיפה את/ה בארץ: מרכז. גיל: 17 ושבועיים ו-3 ימים. תאריך לידה: 6.8.89 >< מוזיקה/ להקות: ממ. סונטה אקרטיקה, כוכבנולד4, ברי סחרוף, יזהר אשדות, אביב גפן, [אני מתחילה לאהוב את דיןדין אביב. אופס.], Enya וכו'. את מי את/ה מרעיץ/ה?: אף אחד. את מי את/ה שונא/ת ולמה?: אני אולי לא אוהבת, או מאוד לא אוהבת, אבל אני לא באמת שונאתתתתתת שונאת אנשים. לאלא. דברים אהובים: קראטה, חברים, מכשירי כתיבה
, בגדים, נעליים, ספרים, מזגן וכו'. דברים שנואים: ממ. לא יודעת. באיזה עוד פורומים אתה נמצא?: אף אחד. קוראת בפמ"ח ונמצאת בקומונה. חולשה: לאיודעת. כאבי בטן? אובססיה: אין. אולי בעצם קראטה. פירסינג/קעקוע: לאלא. חורים באוזניים. ואני רוצה טראגוס!! סרט אהוב: פפ. יותר מדי. אני אפרט כשאחזור כי יש לי שיעור נהיגה.

למעלה