../images/Emo60.gifוואה,
כמה זמן לא היה לנו כזה. ^^ שם: Goldie Locks.
סתם. אם אתן לא יודעות, לא מגיע לכן לדעת. |חורצלשון| סתם. קוראים לי אור. P: כינוי: A d r i a n n e? הסבר כינוי: ארמ וול. זה מהשיר Adrienne של
דה קולינג. אבל עם טייפו. P: כי ה-a אמורה להיות e הא. P: מאיפה את/ה בארץ: צפון הגולן גיל: 15 תאריך לידה: 5-27-91 מוזיקה/ להקות: כרגע? Richie Sambora- Stranger in this Town. בכללי, מה אני אוהבת? יש יותר מדי ואין לי כוח לפרט. את מי את/ה מרעיץ/ה?: ממ אני אוהבת לחשוב על עצמי כמעריצה של אף אחד. חוצ מ
אלכס באנד. ו
דה קולינג. את מי את/ה שונא/ת ולמה?: כלמיני. ובגלל כלמיני סיבות.
דברים אהובים: ממממ מוזיקה. ריצ'י [מיי אייפוד]. שוקולד. אלכס. כשאני לא במחזור. כשלא כואב לי הגב בגלל שהפילו אותי מהכיסא ועכשיו יש לי שפשוף. >< R/S [לאאנילאמסבירהלכןמהזהאומר]. The Shobox Project. Rockstar Caf'e. הא. קפה. כשיש לי זמן. כל מיני דברים. דברים שנואים: כשכואב לי הגב בגלל הסיבה הנ"ל. כשאני במחזור. שבא לי לאכול אבל לא בא לי לאכול כי יש לי בחילה ובלעכס. המון דברים. באיזה עוד פורומים אתה נמצא? כעיקרון? הממממפ. פעם הייתי באליאס, גילמור וסופרנטורל-- אבל נטשתי אותם מזמן. אני אמורה להיות בבוןג'ובי, אבל נטשתי גם מזמן [בע, אני צריכה לחזור באמת.] ככה שבאף אחד, באמת-- כי גם פה די נטשתי. And now I'm rambling. Again. :חולשה: הו........ יש המון. ^^ אבל אני אומר שהגדולות שלי הן דיכאונות ומלנכוליה בכללי. Boykiss. הומואים בכללי כי זה פשוט אע. Goldie Locks
. מוזיקה. גלאם [טוב, לא גלאם בכללי ממש. ויתר ברייאן סלייד וקורט ווילד. רצוי ביחד. גרר.
]. ריצ'י ס. שוקולד. קפה. להישאר ערה עד שנשארו לי שעתיים עד שאני אמורה לקום. לדחות דברים עד להכי מאוחר שאפשר. אני סותמת עכשיו. >< אובססיה: הומואים, המוזיקות שלי [כי אין לי כוח לפרט], דוקטור הו, דארק אנג'ל, פיירטס, שוקולד, קפה, סטארבאקס וכו'. פירסינג/קעקוע: אני ממש רוצה עוד עגיל בלמעלה של האוזן, does that count? ויום אחד אני אעשה גם קעקוע, אולי. סרט אהוב: הממפ. פיירטס 1+2. LotR. אושן'ס 11+12. Where the Heart Is. Star Wars. פורסט גאמפ. עוד מיליון ואחד. זהו? P: