../images/Emo94.gifעונה נה בננה../images/Emo94.gif

שם:
תאיר שמואלוב כינוי:
תאירושקה... הסבר כינוי:
זה כי אני תאירושקה...אבל הניקוד מתחת לק' היא עם סגול...לא עם פתח!!...חשוב לזכור את זה.. מאיפה את/ה בארץ:
יבנה.. גיל:
14 וחצי אחיותיי.. תאריך לידה:
11.3.1992 מוזיקה/ להקות:
אינלי כוח לפרט...אני שמועת מה שבא לי טוב לאוזן... את מי את/ה מרעיץ/ה?:
..את ג'וני דפ..הוא מדהים בעיניי...וגם את וונטורת' מילר ואורלנדו..[אבל הם קצת פחות מג'וני] את מי את/ה שונא/ת ולמה?:
..לא שונאת..חס וחלילה..אבל בא נאמר שיש אנשים שאני לא מחבבת.. דברים אהובים:
..וואו המון...מתנות..חיבוקים...ויחס.. דברים שנואים:
כשמעליבים אותי.. באיזה עוד פורומים אתה נמצא?:
נמלטים....וקוראת סמוייה אצל הצ'ילי פפרס.. חולשה:
..לריקוד..ומשחק...אבל בעיקר ריקוד.. אובססיה:
לגבי עצמי...אני שמנה ומכוערת.. פירסינג/קעקוע:
אני רוצה סייד-ליפ...אבל אמא תעשה לי סיידליפ עם אגרוף..
סרט אהוב:
שחקי אותה מותק..ועוד מלא...כמו אחוות הטבעת ושודדי הקאריביים.. אני שמחה ששיתפתי אתכן..

gil38

New member
שאלוםםםםםם!../images/Emo13.gif

היי.... אם סמתם לב.. ואם לא לא הייתי פה כמה ימים (בגלל המחשב....
) אז רציתי לומר שלוםם לכל החדשותת (או חדשה) -(במקרה קוראים לך יהלי??) הביאו לי מח"ול משהו יפה.. פאזל של 300 חלקים של אורלנדו משודדיי הקאריביים..!
ופוסטרים....
אז אני רואה שהפורום לא כל כך יבש....=] אני אתדכן....=]

gbck trs

New member
../images/Emo15.gif?!?!

מה?!?! פאזל של אורלנדו.....??? ואייי איזה כיףףף? מאיזה ארץ?! חחח

gil38

New member
../images/Emo13.gif

חחח....=] ארה"ב בעיקרון למרות שנראה לי מניו יורק

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifוואה,

כמה זמן לא היה לנו כזה. ^^ שם: Goldie Locks.
סתם. אם אתן לא יודעות, לא מגיע לכן לדעת. |חורצלשון| סתם. קוראים לי אור. P: כינוי: A d r i a n n e? הסבר כינוי: ארמ וול. זה מהשיר Adrienne של דה קולינג. אבל עם טייפו. P: כי ה-a אמורה להיות e הא. P: מאיפה את/ה בארץ: צפון הגולן גיל: 15 תאריך לידה: 5-27-91 מוזיקה/ להקות: כרגע? Richie Sambora- Stranger in this Town. בכללי, מה אני אוהבת? יש יותר מדי ואין לי כוח לפרט. את מי את/ה מרעיץ/ה?: ממ אני אוהבת לחשוב על עצמי כמעריצה של אף אחד. חוצ מאלכס באנד. ודה קולינג. את מי את/ה שונא/ת ולמה?: כלמיני. ובגלל כלמיני סיבות. :) דברים אהובים: ממממ מוזיקה. ריצ'י [מיי אייפוד]. שוקולד. אלכס. כשאני לא במחזור. כשלא כואב לי הגב בגלל שהפילו אותי מהכיסא ועכשיו יש לי שפשוף. >< R/S [לאאנילאמסבירהלכןמהזהאומר]. The Shobox Project. Rockstar Caf'e. הא. קפה. כשיש לי זמן. כל מיני דברים. דברים שנואים: כשכואב לי הגב בגלל הסיבה הנ"ל. כשאני במחזור. שבא לי לאכול אבל לא בא לי לאכול כי יש לי בחילה ובלעכס. המון דברים. באיזה עוד פורומים אתה נמצא? כעיקרון? הממממפ. פעם הייתי באליאס, גילמור וסופרנטורל-- אבל נטשתי אותם מזמן. אני אמורה להיות בבוןג'ובי, אבל נטשתי גם מזמן [בע, אני צריכה לחזור באמת.] ככה שבאף אחד, באמת-- כי גם פה די נטשתי. And now I'm rambling. Again. :חולשה: הו........ יש המון. ^^ אבל אני אומר שהגדולות שלי הן דיכאונות ומלנכוליה בכללי. Boykiss. הומואים בכללי כי זה פשוט אע. Goldie Locks
. מוזיקה. גלאם [טוב, לא גלאם בכללי ממש. ויתר ברייאן סלייד וקורט ווילד. רצוי ביחד. גרר.
]. ריצ'י ס. שוקולד. קפה. להישאר ערה עד שנשארו לי שעתיים עד שאני אמורה לקום. לדחות דברים עד להכי מאוחר שאפשר. אני סותמת עכשיו. >< אובססיה: הומואים, המוזיקות שלי [כי אין לי כוח לפרט], דוקטור הו, דארק אנג'ל, פיירטס, שוקולד, קפה, סטארבאקס וכו'. פירסינג/קעקוע: אני ממש רוצה עוד עגיל בלמעלה של האוזן, does that count? ויום אחד אני אעשה גם קעקוע, אולי. סרט אהוב: הממפ. פיירטס 1+2. LotR. אושן'ס 11+12. Where the Heart Is. Star Wars. פורסט גאמפ. עוד מיליון ואחד. זהו? P:

OrLiTooSh

New member
עונהההההה../images/Emo124.gif ../images/Emo24.gif

שם: קוראים לי אורלי
כינוי: OrLiTooSh הסבר כינוי: אממ זה דיי ברור אורליטוש זה שם חיבה לאורלי
מאיפה את/ה בארץ: אני מנתניה
גיל: 16 ;-] תאריך לידה: 14.7.1990 מוזיקה/ להקות:וואי הרבהה אני מתה על מוסיקההההההה :]]] אממ המועדפים-red hot chili pepers קרייג דיוויד וכו' ומישראל הראל מויאל סקעת,מירי מסיקה ...וכו' וכו' וכו' את מי את/ה מרעיץ/ה?: ממ ג'קו ראל מויאל\סקעת :] את המשפחה שלי
:] וכל מי שועשה צדק :] את מי את/ה שונא/ת ולמה?: אני לא שונאת אף אחד :] אסור לשנוא :]....אולי אני לא מחבבת זה משהו אחר. דברים אהובים: מוסיקה-לשיר ולשמוע
לרקוד והרבה
,אורלנדו ברור "]] דברים שנואים:שקרנים,צבועים,אנשים שמתנהגים כמו ערסים,חוסר צדק,ג'וקים
באיזה עוד פורומים אתה נמצא?: לא נמצאת בעוד חולשה: אובססיה: אממ לשמוע שירים חחחח פירסינג/קעקוע: קעקוע-ממש ל=א...לא חבל לכער את מה שאלוקים ברא? :]...פירינס אם כבר יותר יפה..בבטן :] סרט אהוב: שודדי הקאריבים
,תעביר את זה הלאה,ספיידרמן,הסרטים של ג'קי צ'אן...חח יש הרבה

למעלה