animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תהרגו אותי בבקשה ../images/Emo7.gif

יש לי מחר בגרות במחשבת ישראל ואני מתחילה להתחרפן מרוב כמות החומר
ולחשוב שזאת הבגרות הראשונה השנה, מה יהיה בדיוק בהמשך ? אוף, לא בא לי יותר

e t a

New member
../images/Emo24.gif - קחי עצה מבעל נסיון

עזבי שטויות, זה לא משפיע על כלום. התפקיד שלך זה לבוא, להביא מה שיש לך, וללכת - אל תקחי את זה יותר מדי ללב

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אני משתגעת ../images/Emo10.gif

יש לי המון חומר ללמוד, ואני מפחדת לא להספיק
והכל כי זאת בגרות ראשונה שלי

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifקוקי שלי תקשיבי לי.../images/Emo23.gif

דבר ראשון תירגעי וקחי נשימע עמוקה ביותר, תוציאי אותה לאט ותעצמי עיניים. אפילו מספר פעמים. את לא צריכה להלחץ, זה סך הכול דף עם כיתוב. תאמיני לי שהכול יהיה בסדר אני מכירה את ההרגשה שלך ואת הלחץ ואת היותר מידי חומר ואיך לזכור את הכול. את סך הכול צריכה להרגע וכמו שדני אמר, להגיע לשם ולעשות את מה שאת יכולה ויודעת, תאמיני לי. תעברי על כול החומר ותיקראי אותו. הוא יתקע לך בראש ושתהיה מול הדף ותיקראי הכול יזרום לך הרבה יותר קל וטוב. על תחשבי על זה כמשהו מפחיד וגדול אלה כדבר רגיל ותגידי לעצמך שהכול יעבור מעולה ויהיה בסדר. :) תאמיני לי זה סופר עוזר, שיהיה לך בהצלחה.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תודה רבה ../images/Emo24.gif

אני באמת לא לחוצה מזה שזאת בגרוות ראשונה שלי. אני לחוצה מהעובדה שיש המון חומר - והמורה הדפוק שלנו עוד נתן לנו חומר חדש [היום
] ללמוד למחר :/ אבל תודה לאל, סיימתי ללמוד הכל

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifחח מורה אהבל!XD

כול הכבוד גאונה!
בטוח את תצליחי, לא משנה כמה חומר. :)

e t a

New member
בגרות זה כמו כל מבחן אחר ../images/Emo9.gif

עם הבדל אחד - את תמיד תמיד תמיד, גם כשתיהי בת 105, תוכלי לעשות את המבחן הזה שוב

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo24.gif

תאמיני לי שאין לך ממה להילחץ הבגות במחשבת ישראל לא כזאת נוראית ואני מאמינה שיש לך גם מושגים ללמוד נכון ? אז את יכולה להוריד 2 מושגים שקשה לך לזכור [ ותאמיני לי שזה טוב וזה עוזר להתמקד בדברים אחרים ] ואת המושגים פשוט תרשמי כמה פעמים עד שתזכרי וכבר יש לך 20 נקודות אחר כך הבנתי שיש השנה על מעגל המקום וזה ממש ממש לא קשה אם את רוצה יש לי סיכומים מעולים שנה שעברה שהמורה שלנו הכתיבה לנו למדתי רק מהם וקיבלתי 93 ציון סופי [92 בבגרות עצמה ] - בתקווה שאני אמצא את המחברת .. באמת שאין לך ממה להילחץ תמיד מרגישים ככה לפני הבגרות הראשונה וזה עובר [ואני עוד יצאתי בחרא הרגשה מהבגרות הזאת כי היו שאלות מוזרות -בלי להלחיץ הן היו קלות ! - וכולם יצאו בהרגשה טובה ובסוף כולם קיבלו אחלה ציונים ] בהצלחה

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אה וחוץ מזה

זה בדיוק כמו המבחנים והמגן שעשית תחשיבי את זה כעוד מגן/ מבחן -מה שפחות מלחיץ XD [גם תמיד יש את הציון הגשה ]

../images/Emo210.gif ננווווו איך היה תהילונת?

לי היה היום מבחן ענקי באזרחות, אבל מה אני בוכה בכלל XD מקווה שהלך לך טוב תהילונת, למרות שאני כמעט בטוחה שבאמת הלך טוב כי את גאון ואני סומכת עלייך

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הלך אחלה בחלה ../images/Emo8.gif

נקווה מאוד שיהיה ציון טוב :)

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif באלי לישון >:

מאז שבוע שעבר היה לי לחץ דם נמוך (כיאנילאאוהבתלשתות!), והוא אוכל לי את כל האנרגיה! T_T עשו לי בדיקת דם היום בבוקר לפני בי"ס. כואב, אבל התגברתי די יפה ^^ חוץ מזה...שבוע עמוס בבי"ס, אבל יש גם חדשות טובות! D: * אם מישהו כאן דוגר ביוטיוב כמוני, בטח שמעו כאן על Daneboe / Annoying Orange. אדם מגניב לגמרי! ו...הוא מתייחס יפה למעריצים שלו! ^^ אנחנו התחלנו להתכתב קצת בפייסבוק ו...הואהוסיףאותי *-* * גבהתי ב-3 ס"מ!@$#@!$@! אני צריכה עוד 10 עד 20 ^<^ אנירוצהלהיותמטרשמונים XD * יכולות הציור שלי משתפרות!@#!@# למי שהוסיף את חשבון הפייסבוק שלי [Kamea Schwadron Kaulitz, לכל המעוניין ^^], תבדקו את האלבום Drawings. העליתי כמה דברים לשם D: * הקול שלי צלול יותר והמנעד התרחב!@#!@#! DDDDD: * התחלתי ללמד את עצמי לנגן שירים של טוקיו משמיעה על האורגנית. אני כבר יודעת לנגן את: 1. DDM 2. Rescue Me 3. By Your Side 4. WBMW 5. Dogs Unleashed (חלקית) 6. Noise 7. Automatic (אבל אני עדיין עובדת על זה P:) 8. Zoom 9. Don't Jump (אני עדיין עובדת גם על זה XD) 10. Sacred (כנ"ל) * חוץ מזה, אני גם לימדתי את עצמי לנגן את Alice (Underground) - Avril Lavigne. אנימתהעלהשירהזה *-* 3>

למעלה