../images/Emo221.gif באלי לישון >:
מאז שבוע שעבר היה לי לחץ דם נמוך (כיאנילאאוהבתלשתות!), והוא אוכל לי את כל האנרגיה! T_T עשו לי בדיקת דם היום בבוקר לפני בי"ס. כואב, אבל התגברתי די יפה ^^ חוץ מזה...שבוע עמוס בבי"ס, אבל יש גם חדשות טובות! D: * אם מישהו כאן דוגר ביוטיוב כמוני, בטח שמעו כאן על Daneboe / Annoying Orange. אדם מגניב לגמרי! ו...הוא מתייחס יפה למעריצים שלו! ^^ אנחנו התחלנו להתכתב קצת בפייסבוק ו...הואהוסיףאותי *-* * גבהתי ב-3 ס"מ!@$#@!$@! אני צריכה עוד 10 עד 20 ^<^ אנירוצהלהיותמטרשמונים XD * יכולות הציור שלי משתפרות!@#!@# למי שהוסיף את חשבון הפייסבוק שלי [Kamea Schwadron Kaulitz, לכל המעוניין ^^], תבדקו את האלבום Drawings. העליתי כמה דברים לשם D: * הקול שלי צלול יותר והמנעד התרחב!@#!@#! DDDDD: * התחלתי ללמד את עצמי לנגן שירים של טוקיו משמיעה על האורגנית. אני כבר יודעת לנגן את: 1. DDM 2. Rescue Me 3. By Your Side 4. WBMW 5. Dogs Unleashed (חלקית) 6. Noise 7. Automatic (אבל אני עדיין עובדת על זה P
8. Zoom 9. Don't Jump (אני עדיין עובדת גם על זה XD) 10. Sacred (כנ"ל) * חוץ מזה, אני גם לימדתי את עצמי לנגן את Alice (Underground) - Avril Lavigne. אנימתהעלהשירהזה *-* 3>