Tommy89

New member
../images/Emo205.gifהו, כן, הלוואי והשבוע שלך היה עמוס כמו

שלי, רק כדי שתביני מה זה לחץ.. XD ואני אפציץ, בערך, אבל החלטתי שמחשב זו עדיפות.. פחות נחשבת כרגע :)

../images/Emo210.gif יאוועואועאוע אני פשוט מאושרתתתתתתתתת D:

אני זוכרת את הימים האלה שהתפללתי שיגיע האושר כבר, בחרא תקופה שהייתה לי שנה שעברה,ואיך שבחיים לא חשבתי שהיא תגיע כשנעבור לפה אבל הנה זה הגיעעעעעעעעעע- אני מ א ו ש ר ת
פשוטכל הדברים הכי טוביםשיכולים לקרות קורים- יש לי אהבה
30STM מגיעים לארץץץץץץץץץץץץץץץ וזה היה פשוט חלום שלי שזה ייקרה אמא שלי הודיע לי שאנחנו טסות ביחד סוף סוף לארגנטינה!!!!!!!! לפגוש את המשפחה שלי ולטייל שם בעיר היפה של אמא שלי, וגם אנחנו עוברים באיטליה בדרך :) ובקרוב תהיה לי ההופעה של הסוף שנה של התיאטרון... מה שאומר שאני אהיה פה קצתפחות, אבל אני עדיין אפציץ בכל זמן פנוי שיש לי
(למרות שמעכשיו יש חזרות כמעט כל יום ><) ואני טסה מה-24.6 עד ה-15.7 ככה שאולי אני גם אראה את אקליפס שזה ייצא שמה
אקיצר החיים דבש! איך שלכם ? D:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif יאאאאאאאא... ../images/Emo13.gif

אני כ"כ שמחה בשבילך דנדי - את אפילו לא מבינה כמה
דבר ראשון: אני כ"כ שמחה שיש לך אהבה, שיהיה לך המון המון בהצלחה דנדי |לב
דבר שני: בקשר להופעה של 30 שניות למאדים בארץ, חחחחח... כולם נורא שמחים שהם מגיעים וחיכו שזה יקרה
דבר שלישי: אעאעאעאעא... אני כ"כ שמחה שאת סופסוף טסה לשם
תבטיחי לי שאת נהנת שם וחוזרת עם המון חוויות - למה אני מתכננת לשבת פה מצידי כל השבוע כדי לשמוע את החוויות שלך XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אני יכולה גם ? ../images/Emo9.gif

אני באמת לא יודעת למה בדיוק, אבל הרגשתי שאני פשוט חייבת לשתף :) טוב נו, הסיבה האמיתית היא כי אתם המשפחה השנייה שלי
דבר ראשון: עברתי בשלום את הבגרות במחשבת ישראל שכ"כ נלחצתי בגללה, לומר את האמת - היא באמת הייתה קלה וסתם נילחצתי והרגשתי שאני מתחילה להשתגע. משהו מצחיק שקרה ? שבמקום לענות על חלק אחד עניתי על שניהם, אבל למזלי לא ירדו לי נקודות או משהו
בנוסף לזה, המורה שלי הגיש אותי על מגן דיי גבוה שזה ממש טוב :)
דבר שני: היום ההורים שלי נסעו לת"א מסיבה כלשהי [רק ה' יודע מה הם הולכים לעשות במקום שהם יאבדו בו XD], והם הלכו על הדרך לבדוק עם הכרטיסים של ההופעה של "30 שניות למאדים" הגיעו - והם אכן הגיעו
ואני כ"כ שמחה בגלל שכ"כ חיכיתי שהלהקה הזו תבוא לארץ, ולא האמנתי שאצליח בגלל ללכת להופעה
דבר שלישי: אני ממש עולה בציונים שלי שלי באנגלית - ואני באמת אבל באמת סתומה במקצוע הזה
[וכשאני אומרת סתומה אני באמת מתכוונת לזה, כי אחי שהוא בכיתה ז' יותר טוב ממני במקצוע הזה XD] ובגלל שאני ב- 4/5 יחידות אז ממש חשוב לי לעלות בציונים, והמורה שלי אמרה שהמגן שלי נורא גבוה
- - - ופה נגמרת החפירה מפי תהילה

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifמממממישהו יודע איזה יום היום? D:

הו, יא, אם מישהו יודע שירים את אצבעו. [אצבעתו? OO"] Happy Bday to my sweetest Robbie :) אחח כמה שאני אוהבת את הבחור הזה D: ברכות וזה.. [אהמ~תהילית~..] לכאן

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif * מצביעה ../images/Emo9.gif *

יום הולדת לרוברט הזקן והמדהים שלנו
חחחח... כמה שזה לא קשור לפורום שלנו XD אבל נאחל לו בכל מקרה משהו, רק כי אני מתה עליו
אז שתהיה לו אחלה בחלה של יום הולדת, והמון מזל טוב עד 120 שנה
שימשיך להיות כ"כ חמוד, חתיך, מושלם, יפה... |ריר| XD המון בריאות, אושר, שמחה, הצלחה, אהבה - ונו, כל שאר הדברים שמאחלים
איזה מצחיק זה לכתוב ברכה למישהו שאתם יודעים שאין סיכוי שבעולם שהוא יראה אותה
אבל בכל מקרה, שהיה לו המון מזל טוב - גם כן הסבא הזה
אחחח... איזה פשושון
ותומי, חשבתי שהחלטנו שהוא שלי ואת לוקחת את ברנדון, לא ?

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifלמה כולם זקנים אצלך?! חחח ../images/Emo6.gif

כולה 24, מסכן, מה עשית ממנו חחחחחחחח. ברנדון 10 שנים יותר מבוגר. רגע, לא, בוגר. הוא ילד. :-} אז הממ אני צטרפת לברכה- הרבה אושר ויושר וכושר, הרבה תסריטים לקרוא והרבה שירים להלחין D: שלא יהרס וכו' וכו'... חולה על הקופיף הזה
אמרתי לך תהילית, ברנדון ואני זה זוג משמיים, אבל לרוב ולי יש קשר נפשי חזזזזק.
חוץ מזה, הוא כולו שלך XDDD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אחותי יותר זקנה מרוב ../images/Emo6.gif

חחחחח... אבל אצלי, אפילו זה שאני הולכת להיות בת 16 נחשב לזקנה
[כמובן שהכל בצחוק XD] אבל למרות שהם "זקנים", הם כ"כ יפים ואני מתה עליהם
יוהוווו... רוב שלי
XD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif *מצביעה*

גם אני יודעת D: D: היום משודרת בארה"ב הראיון לו ושל קריסטין אצל אופרה לפי מה ששמעתי אחרי כל השמועות שהם הולכים להודות בזה שהם ביחד הם הודו בסוף D: מה שאופרה יכולה לגרום לאנשים לעשות XD

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifחחחחחח אכן. אופרה, הו אופרה.. ../images/Emo6.gif

אני בחיים לא אשכח את הראיון עם טום קרוז.. XD

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif בלה-בלה.XD כבר כתבתי..

בפורום דמדומים הראשי.
מזל טוב.

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifהותיקים שביניכם - זה אולי יעניין אתכם..

ואולי לא..
נכנסתי עכשיו לארכיון של הפורום, סתם כי אני אמורה ללמוד עכשיו וממש לא מתחשק לי, ובדיוק נכנסתי לעמוד של חודש לפני ההופעה. איזה מצחיק זה. אז הפורום מוצף כולו, מצאתי חברה בפורום שהייתה אז בת 10
[XDDDDDD] תהילית הייתה בת 13 וחצי והכינויים של חצי מהבנות אז הסתיימו ב-Kaulitz מפתיע לראות שרק 1 מהן פעילה כ'כ עד עכשיו, ומעטות מהן קופצות לביקור מדי פעם. אניוואי, אני לא ידעתי על קיומו של הפורום אז, והיה נחמד לראות מה היה מצב המעריצים לפני שנתיים וחצי. נוראי, אבל לפחות היו מעריצים אדוקים. כאן מסתיימת החפירה התורנית שלי D: שבוע נפלא

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ולחשוב שעוד כמה ימים אני בת 16 ../images/Emo3.gif

חחחחחח... אז אני באמת נורא ותיקה בפורום XD ואיך אפשר לעזוב פורום כזה מדהים ?

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo6.gif וואי אני זוכרת את זה.XDDDD

איזה תקופה לחוצה.
אני בפורום הזה מאז שהוא קיים~אני בשוק מעצמי.>< זה רק בגלל האנשים.
XDD טוב ולהשתעשע עם\על.. ט"ה.

למעלה