../images/Emo18.gif איך לשרשר נכון../images/Emo18.gif../images/Emo168.gif
~לקוח ממה שכתבתי בפורום פו"ב~ יש בפורום כאלה שלא יודעים לשרשר, הציורים האלה של איך לשרשר נכון ממש ממש לא עוזרים וראיתי והם סתם מסבכים ומבלבלים. אז הנה הסבר לשרשור נכון: נפתחה הודעה חדשה ואתם רוצים להגיב לה, איך עושים את זה? ההודעה הראשית שאליה אתם רוצים להגיב. למשל ההודעה "יש לי יום הולדת" אתם רוצים לכתוב "מזל טוב". אתם לוחצים על ההודעה של "היום יש לי יום הולדת" ויש למטה "כתוב תגובה/תגובה מהירה" אתם לוחצים עליה וכותבים את מה שבא לכם לכתוב. אתם לא הראשונים שמגיבים? יש עוד תגובות של "מזל טוב" בשרשור? לא משרשרים לתגובה אחרונה! אלא לתגובה הראשית. יש שרשור של "שאלות ותשובות". מישהו כתב תגובה לשרשור הזה ושאל "כמה חברים יש בלהקה?". אתם רוצים לענות לו? לא מגיבים לתגובה הראשית אלא נכנסית להודעה של "כמה חברים יש בלהקה?" לוחצים על "תגובה/תגובה מהירה" ומגיבים לו. כתבו לכם בחזרה "תודה". אתם רוצים לכתוב "בבקשה"? אז שוב, לוחצים על ההודעה "תודה" ומשם מגיבים. מובן? מקווה שכן . מה זה? נצל"- ניצול שרשור. מה זה אומר? אתם רוצים לשאול שאלה או להראות משהו שלא קשור לנושא הפורום/קשור אבל לא מספיק חשוב בשביל פתיחת הודעה חדשה [סתם סרטון,תמונה חדשה,מה פטריק אכל אתמול וכ'ו..] בשביל זה יש את שרשורי תפוז או שרשורי נצלשים. כל יומיים בערך יש הודעה של תפוז ופעם בXX [אני לא יודעת מתי] שרשור נצלשים. שם אתם כותבים את מה שאתם רוצים מבלי לפתוח הודעה חדשה ומבלי לגרום לאנשים לסקול אתכם XDD. בכותרת פשוט תשימו את ה ואנשים כבר יראו ויגיבו. כמו שניצלשתי את השרשור של תפוז. מובן?