LiHiLuSh

New member
דנקה XDיא עכשי וראיתי את רידן בדיסק ביגלל שאי

שאין קליף אז שמו אותם שרים של שהם מקליטים ככה יש להם לכול השיירם שאין להם קליף ^^ כמו זה שרת ביוטב עכיוש יש לי את זה על דיסק באחות מלאה ובלי חתחכים כי היו שם קטעים שלא ראיתי חח כמו שגיאורג עשה חיוך וגוסטב ככה עשה עם המקלות שלו למלאה חח משהו מצחיק חח איזה חמודים וביל שהוא שר והעיף ככה את היד שלו למאה והצידה הוא פגגע במקרופון וזה קימכט נפל

Fall Out Liel

New member
../images/Emo18.gifבנוגע לפאנפיקים!!!../images/Emo18.gif../images/Emo168.gif

אז ככה: כל פעם פותחים שרשור פאנפיקים שמתמלא ומתבלגן וזה נורא מסובך לקרוא ולמצוא שם פאנפיקים. למשל, קראתי פעם אחת פאנפיק את הפרק הראשון ופתאום אני רואה שיש פרק 10. איפה תשעת הפרקים הקודמים? השרשור נורא מבולגן ולא יוצא לי לקרוא פאנפיקים בגלל שאני מתבלבלת שם. ולכל הכותבים יש פשוט כישרון וממה שהצלחתי לקרוא אז פשוט התאהבתי אבל פתאום אני רואה איזה פרק 50 למשל כשאני קראתי את השלישי. אז חשבתי שנעשה ככה: מי שרוצה לפרסם פאנפיק שישלח לאחד המנהלים [אם הם לא רוצים אז אפשר מישהו מהפורום ואין לי בעיה לעשות אז זה] מסר שהוא רוצה לפרסם את הפאנפיק. ואז יהיה מין תור כזה. כל יומיים-שלושה יתפרסמו שניים שלושה פאנפיקים פאנפיקים לפי תורות. או... אם אין סבלנות אז לפחות תשימו קישורים לפרקים הקודמים או שתכתבו בקובץ וורד ותשימו את כל הפרקים ביחד ופשוט תמספרו אותם [כמו שאני עשיתי] ככה שמי שפספס פרק או שניים לא צריך לחפש בארכיון שנה בשביל למצוא וישר יוכל לקרוא מהפרק שהפסיד עד הפרק החדש. וגם, אם זה בקובץ וורד יש לכם יותר אפשרויות. צבע,גודל,כתב,אפשר לשים תמונה,הבלטה,קו מתחת. הרבה יותר נוח מאשר לפרסם ישר על גבי הפורום. אתם לא חושבים? ואני חושבת שצריך להתייחס אל זה כי אני אישית ממש אוהבת לקרוא את הפאנפיקים שלכם אבל לצערי אני לא יכולה כי אני לא מספיקה לקרוא את כל הפרקים או פתאום אני מתבלבלת וקוראת פרק אחד ופתאום פרק שלישי. וגם, השרשורים של הפאנפיקים מתמלאים ואז יש כאלה [עצלנים
] שלא נכנסים לזה כי לחלק זה תוקע את המחשב. So? What Do You Think?

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif הללללווווללליהההה ../images/Emo3.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

חח סופסוף מישו רשם את זה , פספסתי כ"כ הרבה פאנפיקים ! שכל יומיים יהיה פאנפיק אחר , זה באמתת עמווס. דנקה ליאאלוו'ש

Fall Out Liel

New member
חח בבקשה../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

וזה פשוט מעצבן שמפסידים פרקים ושהשרשור מבולגן. כי גם הכותבים מפסידים וגם הקוראים..

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif

גמאני כתבתי פאנפיק , אבל אני לא שמה אותו כי זה ממש מבולגן ואז אפחד לא יקרא חח .. אני מחכה שהעיניינים ירגעו קצת .

אגנסקעXD

New member
../images/Emo194.gifמסכימה..!

אבל יש לי כבר יותר מ20 פרקים וזה מלא קישורים..! ולאף אחד אין כוח לקרוא הכול.. את זה אני יודעת..! עדיף בכול יום יהיה מישהוא אחר שמפרסם פאנפיק.. כמו שסידרנו את כול הפינות ועשינו מערכת שעות אז גם פאנפיקים נעשה..

ElinorLahav

New member
ללללללי יש כוח !

את שלחת לי פעמיים קישורים והם לא טובים
ואני ממש ממש ממש אוהבת ת'פאנפיק שלך אבל פספתי מלא ! עצרתי ב17 פיתאום אני קולטת 23 ! WTF ?!?!?!!? פלייז שימי קישורים פה

Bill Kaulitz 89

New member
אוקיי. דעתי ../images/Emo45.gif

אממ אני מודה אני מהעצלנים. יש פאנפיקים שנאי בטוחה שהם מדהימים .. אבל הם ממש תוקעים ת'מחשב וכבר התבלבתי מכולם. זה נחמד שאנשים מגיבים לזה אבל זה מבלגן הכל ותסכימו איתי ! מישהו עושה פרק 1 .. בלהלבללהלבלה בלהלהלהלהללה בהלבהלהלבלהלה .. בלהלהלהלהללה בהלבהלהלבלהלה פרק 39 של מישהו אחר .. בלהלבלהלבה .. בלהלהלהלהללה בהלבהלהלבלהלה פרק 240 של מישהו אחר .. ואז פרק 2 .. בלהלבלהב .. בלהלהלהלהללה בהלבהלהלבלהלה ופתאום איזה פרק לא ידוע .. של בכלל מישהו אחר .. עכשיו שמישהו יכחיש שהשרשור פאנפיקים שלנו לא נראה ככה ! יש פאנפיקים שאני לא קוראת שאני כבר מתבלבלת .. אני זוכרת את חנה מהפאנפיק של תמר.. בתוספת של ליטל מהפאנפיק של לילו .. ואת אנה מהפאנפיק של ושל אגנסה ואת הגלידות מהפאנפיק של זוכרת מייייי !!! וכולם אצלי בראש בסלט של סיפור אחד.. שמעו .. לדעתי .. זה ממש באלגן כבר .. קובץ וורד .. אולי באמת יכול להיות יותר מסודר .. אבל ת'אמת את הרעיון של ימים שונים גם מעולה.. לא מעמיס הכל בשרשור אחד.. גם אהבתי .. אבל מצד שני תחשבו .. גם בזה יש חסרונות.. יהיו 3 היום .. מחר עוד 3 .. מחרתיים עוד 3 .. כולם שונים כל אחד סיפור אחר .. שוב יהיה סלט .. לא עשינו בזה כלום .. לדעתי צריך למצוא עוד פתרונות ולהחליט עם המנהלים מה לעשות . לי אין פתרון בינתיים .. אם למישהו יש פתרונות יותר טובים משל ליאל .. תודיעו - זה חשוב :]

Fall Out Liel

New member
אז אפשר פעם השבוע לפרסם שלושה פאנפיקים..

שניים- שלושה פיקים בשבוע או משהו..

Bill Kaulitz 89

New member
אממ שוב . זה מבלבל.

אז מה זה יעזור אם השבוע יהיו 3.. שבוע הבא עוד 3 אחרים. ושבוע אחרי זה עוד 3 . זה שטוב סלט זה בידיוק כמו כמה פעמים בשבוע. חכיתני לתגובות לעלות. אולי יש רעיונות יותר טובים משלי ושלך :)

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif אוווולי [ ?! ] ../images/Emo103.gif

אולי לכל אחד יהיה שרשור של פאנפיק משלו .. (נכון שזה הרבה שרשורים אבל אולי זה יעשה קצת סדר ..) ושלכל אחד יהיה מאומץ בשביל הפאנפיק שלו וזה יהיה לאורך כל הדרך ... ?! רק הצעה .. מה אתם אומרים !?

אני לא בפורום אבל קוראת את הפאנפיקים-רעיון

למה שלא תשימו את הפאנפיקים במאמרים לפי השם\המחבר במקביל לפרסום בשרשור פאנפיקים?

Be My Escape

New member
../images/Emo45.gifאחלה רעיון.תומכת בכל מילה שאמרת+מוסיפה

שמעו,כל אחת מוסיפה מאה ואחת אייקונים בפאנפיק שלה. הרעיון שלי? שכל אחת תבחר לעצמה אייקון אחד שיופיע פעם,גג פעמיים בכותרת. זה נורא מבלבל עם כל האייקונים של ה"מאומצים" וכל הבולשיט הזה.=\

ElinorLahav

New member
אאאאאת כ"כ צודת ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את אפילו לא מבייינה כמה ! אני בעד בעד בעד

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif הצעתי משו למעלה ../images/Emo9.gif

הכותרת אוולי [ ? ] מה אתם אומרים ??

למעלה