../images/Emo18.gifבנוגע לפאנפיקים!!!../images/Emo18.gif../images/Emo168.gif
אז ככה: כל פעם פותחים שרשור פאנפיקים שמתמלא ומתבלגן וזה נורא מסובך לקרוא ולמצוא שם פאנפיקים. למשל, קראתי פעם אחת פאנפיק את הפרק הראשון ופתאום אני רואה שיש פרק 10. איפה תשעת הפרקים הקודמים? השרשור נורא מבולגן ולא יוצא לי לקרוא פאנפיקים בגלל שאני מתבלבלת שם. ולכל הכותבים יש פשוט כישרון וממה שהצלחתי לקרוא אז פשוט התאהבתי אבל פתאום אני רואה איזה פרק 50 למשל כשאני קראתי את השלישי. אז חשבתי שנעשה ככה: מי שרוצה לפרסם פאנפיק שישלח לאחד המנהלים [אם הם לא רוצים אז אפשר מישהו מהפורום ואין לי בעיה לעשות אז זה] מסר שהוא רוצה לפרסם את הפאנפיק. ואז יהיה מין תור כזה. כל יומיים-שלושה יתפרסמו שניים שלושה פאנפיקים פאנפיקים לפי תורות. או... אם אין סבלנות אז לפחות תשימו קישורים לפרקים הקודמים או שתכתבו בקובץ וורד ותשימו את כל הפרקים ביחד ופשוט תמספרו אותם [כמו שאני עשיתי] ככה שמי שפספס פרק או שניים לא צריך לחפש בארכיון שנה בשביל למצוא וישר יוכל לקרוא מהפרק שהפסיד עד הפרק החדש. וגם, אם זה בקובץ וורד יש לכם יותר אפשרויות. צבע,גודל,כתב,אפשר לשים תמונה,הבלטה,קו מתחת. הרבה יותר נוח מאשר לפרסם ישר על גבי הפורום. אתם לא חושבים? ואני חושבת שצריך להתייחס אל זה כי אני אישית ממש אוהבת לקרוא את הפאנפיקים שלכם אבל לצערי אני לא יכולה כי אני לא מספיקה לקרוא את כל הפרקים או פתאום אני מתבלבלת וקוראת פרק אחד ופתאום פרק שלישי. וגם, השרשורים של הפאנפיקים מתמלאים ואז יש כאלה [עצלנים
] שלא נכנסים לזה כי לחלק זה תוקע את המחשב. So? What Do You Think?