XD

McFly My Life

New member
לא לא לא!!!

מיקיי מה אני יעשה בלי הפיקים שלך? סוף טוב נכון?!
יואו אז תעלי את הפיקים האחרים שלך פליז

yaelsee

New member
../images/Emo2.gif

לאלאלאללאאאאאאאא אסור לו להיגמר!
לפחות תהרגי מישהו בסוף? בשבילי?

Mcflymylife

New member
אווווווווווי לא ( :

אוווי שיט איזה באסה :(:(:( קראתיי כ"כ הרבה פיקים בחיים שלי וזה הפיק הכי מוצלח הכתיבה ממש איכותית את חייבת לעסוק בזה איזה באסה טוב לפחות אני מקוה שיהיה פיק אחר אבל שלך !! חח אוהבת כ " כ 33 >

../images/Emo207.gif../images/Emo103.gifאיזה ערב מושלם../images/Emo103.gif

אני חייבת לפרוק...
אחרי שאכלנו כל המשפחה יחדיו
דיברתי עם בת דודתי וחברה שלי התקשרה [חברה של אמא של חברה שלי הייתה צריכה עזרה ביום שבת באירגון כל האוכל והשולחנות לבר מצווה של הבן שלה. אז היא שאלה את חברה שלי ואותי אם אנחנו רוצות לעזור, בזמן שהם יהיו בבית כנסת והכל אנחנו נסדר בבית את כל הדברים והיא תשלם לנו והסכמנו. היא הייתה אמורה להביא לנו 100 שקל לכל אחת. ~לקח לי שעה לחשוב איך לכתוב את זה
] בקיצור, היא התקשרה אליי שהיא הביאה לה תכסף והיא הביאה לכל אחת מאיתנו 250 שקל במקום 100
הייתי בשוק. אחר כך, אמא שלי קיבלה הודעה מחברה שלה שההורים שלה גרים באנגליה וביקשתי מהם לקנות לי תדיסק של מקפליי.... והיא כתבה בהודעה שאבא שלה קנה לי תדיסק ומחר הוא ישלח אותו לארץ! הייתי כל כך מאושרת ! זה הדיסק הראשון שיש לי שלהם
מצטערת על החפירה
הייתי חייבת
~ולחשוב ששנאתי את סוכות ....
~

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif../images/Emo207.gifמישהי יכולה להעלות לי שירים

בבקשה?
רשימה קצת ארוכה כי אני עדיין מתאוששת מהפירמוט האחרון של המחשב, אז כל שיר יתקבל בברכהD: Bullet 4 my valentine - All these things I hate The calling - Adriene שירים של קוברה סטארשיפ Daughtry - What about now Alexisonfire - Little girls are pointing & laughing + Control + Sidewalk when she walks + This could be anywhere in the world Goo goo dolls - Iris Guns & Roses - Don't Cry Hoobastank - the reason Fountains of Wayne - Stacy's mom The feeling - Sewn + Strange + Rose מהסרט "מעודדות צמודות" הראשון השיר Mickey ><" Aerosmith - Crazy Arctic Monkeys - fake tales of San Fransisco וקצת של באסטד אם למישהי יש כוח להעלות לא אכפת לי איזה
אפילו שיר אחד יהיה נחמד, תודה מראש

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifוואי יש לי מלא מפה

הייתי מעלה לך
אבל אני בדיוק עפה לעבודה.. ויש לי מלא סידורים חח... ד"א לקס?? את באה למפגש?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח אוקיי. ולא, אני לא באה../images/Emo23.gif

Simple Girl 175

New member
../images/Emo110.gifיש לי די הרבה שירים ממה שביקשת..

דברי איתי בסמן ואני אשלח לך

HappyPoni

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo109.gifהחלפתי כינויD:

הייתי McFlyRoni ועכשיו אני HappyPoni (פוני שמח יאיי
) וזה בגלל ש... חברות שלי קוראות לי פוני, והן גם יעידו שאני אוהבת דברים שמחים, צבעוניים ועליזים
(תשאלו את סיון קיצרXD) וגם נמאס לי מהכינוי הקודם שלי...שהיה מעפן
ווהו אני פוני שמח.

למעלה