התירגום לסרטו הקורע הזה
E ElinorLahav New member 26/9/07 #175 אין כזה דבר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני זוכרת שהיה על זה איזה שאלה ושחף אמר שאין כאלה דברים לא הייתי מתנגדת שיהיה כאלה אבל אייןן !
אין כזה דבר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני זוכרת שהיה על זה איזה שאלה ושחף אמר שאין כאלה דברים לא הייתי מתנגדת שיהיה כאלה אבל אייןן !
P PerfectSP New member 26/9/07 #177 יש כאלה דברים, ../images/Emo190.gif רק כנראה לא אצל טוקיו ואני לא בטוחה אם כרטיס ויאייפי נותן לך לפגוש אותם בכל המקרים
יש כאלה דברים, ../images/Emo190.gif רק כנראה לא אצל טוקיו ואני לא בטוחה אם כרטיס ויאייפי נותן לך לפגוש אותם בכל המקרים
M Mrs Kaulitz New member 26/9/07 #179 ../images/Emo6.gif אז עבדו עלייS: בכללל מקרה צריך לתחבל טיפה בשביל להכנס מאוחורי הקלעים (מוחעחעחעחע) |D:|
../images/Emo6.gif אז עבדו עלייS: בכללל מקרה צריך לתחבל טיפה בשביל להכנס מאוחורי הקלעים (מוחעחעחעחע) |D:|
I Ich liebe T H New member 26/9/07 #189 ../images/Emo203.gifלתחבל? איוו את פשוט סתומה -__________________-
L LiHiLuSh New member 26/9/07 #191 הכנתיי עיצוביםם חדשיםםXDDDDD http://tokio-hotel.do-goo.com/aoaoea-aoeoaa-f8/oeoaaei-uoueue-caueicueia-cauaXD-t2730.htm#83929 תגיבו ליי ואפילו פה להגיב זה בסדרXD
הכנתיי עיצוביםם חדשיםםXDDDDD http://tokio-hotel.do-goo.com/aoaoea-aoeoaa-f8/oeoaaei-uoueue-caueicueia-cauaXD-t2730.htm#83929 תגיבו ליי ואפילו פה להגיב זה בסדרXD
א אלי אליסיה New member 27/9/07 #193 אממ..אני קצת צריכה דעה אני בי סקסואלית אני בת 14 התנשקתי עם בת ידיד טוב שלי אוהב אותי אני אוהבת אותו (אנחנו לא חברים) אבל זה לא העניין איך אתם מגיבים על זה שאני בי סקסואלית ? ד"א זאת אני בתמונה כל הזכויות שמורות לבר שצילמה ולעדי (שלא בפורום ולא אוהבת את טווקיו) שערכה
אממ..אני קצת צריכה דעה אני בי סקסואלית אני בת 14 התנשקתי עם בת ידיד טוב שלי אוהב אותי אני אוהבת אותו (אנחנו לא חברים) אבל זה לא העניין איך אתם מגיבים על זה שאני בי סקסואלית ? ד"א זאת אני בתמונה כל הזכויות שמורות לבר שצילמה ולעדי (שלא בפורום ולא אוהבת את טווקיו) שערכה
א אלי אליסיה New member 27/9/07 #194 .. וכבר התנשקתי עם בן אוקי אז זאת לא היתה הנשיקה הראשונה שלי (יעני בת) אז הנשיקות הראשונות שלי עם בת: כמה פעמים עם בן: כמה פעמים
.. וכבר התנשקתי עם בן אוקי אז זאת לא היתה הנשיקה הראשונה שלי (יעני בת) אז הנשיקות הראשונות שלי עם בת: כמה פעמים עם בן: כמה פעמים
C crazysapir New member 26/9/07 #176 ../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif|!בקשר להופעת חימום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הופעת החימום תיהיה או שיגעצ או usless id[משו כזה] שusless id הם בהרבה יותר שווים משיגעצ!!
../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif|!בקשר להופעת חימום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הופעת החימום תיהיה או שיגעצ או usless id[משו כזה] שusless id הם בהרבה יותר שווים משיגעצ!!
L LiHiLuSh New member 26/9/07 #186 עדעףusless id למרות שזה לא היה לי הופעה חימום כי אני לא מכירה אותם ואף שיר שלהם
P PerfectSP New member 26/9/07 #192 יוסלס!!!!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif
M Mrs Kaulitz New member 26/9/07 #183 וואייי אם סינרגיה מחחמים אז.. זה פשוט התגשמות של חלום 2 הלהקות שאני פשוט מתה עליהם