crazysapir

New member
אל תשכחי שהרבה מפורסמים יש פלייבקים

בקשר לכוכב אממ אין לי יודעת:)

16yaeli

New member
אבל זה מאכזב כם כל הכובד אני לא עמריכה

זמרים שאומרים שזה לייב וזה פלייבק! אני מקווה שטוקיו הוטל לא ככה... כי בינתיםם מה שראיתי היה פלייבק:\ וטנקס בכל אופן!

animfanatic

New member
../images/Emo207.gif קלטו וידאו

על מונסון...ממש מפגרים
http://www.youtube.com/watch?v=msB_6Fc9oLk&mode=related&search=

harel600

New member
איזה מפגרים @#

דיי אני מת הוא ממש מפגר בצחוק לא הייתי מפרסם קלטת כזאת והוא גם ממש לא נראה דומה לו !@#$%

PerfectSP

New member
איכסס,איזה קליפ מכועררררר../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

איזה יצורים
היו מתים להיות כמו טוקיו הוטל!D:

PerfectSP

New member
כי נזכרתי,שהייתי בגרמניה,ב-2003, ../images/Emo190.gif

לפני 4 שנים,וזה בדיוק כשטוקיו הוטל קיבלו את החוזה הקלטות הראשון שלהם,לא?
וכשהייתי בגרמניה,נסעתי ממינכן,עד המוברג,ושם לברלין,שזה מדרום לצפון,שבועיים היינו שם,והיה לנו אוטו שכור...[שאגב, הכבישים שם פשוט מדהימים!!!אסור לנסוע על פחות מ-90!כולם נוסעים על 130 בממוצע!וזה לא מסוכן!!], ואני זוכרת שמקום אחד שהיינו,הוא היה יחסית דרום מזרח,ועכשיו כשאני חושבת על זה,הוא היה די קרוב למגדבורג
DDDDDD:

PerfectSP

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אם הייתי מכירה אותם
אופפפפ.בא לי שוב גרמניה
אפילו סתם לנסוע לדודים הפוצים שלי!!!!!!!!! היה כל כך כיף בגרמניה!!!!! ואת קולטת שזה היה לפני 4 שנים כבר?!?!?!?!
והפעם אני אוכל להיכנס עם הדרכון הגרמני כי הוצאנו אותו כבר
אחחח,גרמניה
איזה קטע זה,שבאמצע ה"קיץ"[עלק קיץP:] ואתה בבריכה,מתחיל לרדת עלייך גשם?!?! וכל הגרמנים האלה נכנסו לבריכה בפנים,רק אני ואח שלי כמו שני מטומטמים יצאנו לבחוץ!!! איזה מגניב זה שיש גשם בבריכה!!XDDDDDD

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gif יא איזה כיף#$^&$&#$ואני ביקשתי ש

אה וכן *נידחפת
* אני ביקשתי אתמול מאמא שלי ללכת לגרמניה כי היא אמרה לי אבא ואני נוסעים לפריז רצינו לכחת אותם אבל מהעבודה של אבא לא מסקימים וזה היה אמור להיות ליום הולדת 17 שלי קקי עם העבודע הזואתי >< חח קיצר אז היא אמרה שניסע בפסח להנשהו כולם ביחד אז אמרתי לה ג-ר-מ-נ-י-ה ברור חחח לא רק ביגלל טוקיו הוטל אלה ביגלל גם שיש שםם מלאהה חניות ממש ממש יפות ידיד שלי היה שם וסיפר לי ואני חייבת ללכת למשעה קניות שם ופטעום להתקע בביל
חחח
זה היה מדליק או שאני יחפש שם את המלון שלו חעחע או בית או משהו אהאאהא חח XD אני יבקש לכחת איתי חברה כי אז אני לא יוכל ללכת הלהם לבד כי בלל לא יתנו לי אלב עם נהיה 2 הכול היה טוב ^^

PerfectSP

New member
חחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אח שלי שנה שעברה נסע לבד לגרמניה...
לשלושה שבועות..:) הוא היה בן 15...אבל ההורים שלי הסכימו לוD: הייתי טסה שוב!!!!! רק אני צריכה כסף
אני מתה לחזור לגרמניה שוב
אה,ואני בספק אם תלכי למגדבורג או קרוב לשם
בכלל,יש לך טיסות או לברלין,או למינכן או להמבורג,ומגדבור זה בין הכל
אבל אני פשוט נסעתי בכל גרמניה אז הייתי ליד הרבהD: וואי,הייתי במקום שנקרא לגולנד!!! איזה מקום אדירXDDDDDD עליתי שם פעם ראשונה על רכבת הרים
אכן,גרמניה זה מקום אדירD: אבל גם קריר...ובפסח דיP: כי גם בקיץ שלהם קריר קצת...:)

LiHiLuSh

New member
או יופי אינ אוהבת קפוצונים XD חח

ואבא של ישאנחנו נוסעים לאיזה ארץ אנחנו חורשים על כולה באוטו חחח אז בטח הוא יתכנן את הנשיעה לכול מקום ואנ ייתן לו את השמות של המקומות שאני רוצה חח אז איפו מוצאים את הבנים שם חח XDD אני יגיד לו את כו להמקומות האפשריים שיש חח ואני עליתי בפעם הראשונה ליפני שנתיים על רכבת ערים או ליפני שנה לא בעצם שנתיים
חח בספרד ועללקקק רכבת של ילדים><אחי הגדול אמר לי לא לידעוג(ביגלל שיש לי פחד גבהיים)זה רכבת לילדים קטנים יש רק את העליה הגדולה אבל אין את הנפילה למטה אחרי זה (רואים רק את העליה וזהו חח) קיצר עלינו ויש כזה את העליה אימלה חח ואז פטעום אני רואה את הירידה אני מתחילה לצרוח על אחי חח
הוא היה קדימה יעני לכול אחד היה מושב משהלו אז הוא היה מקדימה אני מאחורי ואמא של ימאחורי והיה נפילה למטה אבל אני חייבת לציין היה לי ממש כיף בזה חח ואז אחר יהירידה היה מיני עלייה והז הצידהה וזזתי מצב לצב וקיבלתי כחול חחחח
אב לזה היה ממש ממש כיף חחח ומדליק אלב בערץ אני לא מעיזה לעולות חח עם אני יחזור לשם רק על הרכבת ערים הזואתי אני יעלה שוב חחח או על אחרת עם אני יכך את הפחדים שלי איתי חחטלוי מי ישב איתי(ביל
ח אז ברור שכן
) חחחח

crazysapir

New member
דחוףףףףףףףףףףףףף../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

צמצמו את המועמדים לאלה שהצביעו הכי הרבה וכרגע טקויו הוטל נמצאים רק ב2 קטגוריות[לפחות הם נשארו:)בלי עין הרע ><] בחייאת תצביעו להם:

למעלה