וגם אותנו הם יואהבו עוד יותר!
E ElinorLahav New member 23/9/07 #69 אל תדאגי ביל יראה את המעריצות הישראליות אם הוא לא ירוץ לפה על ארבע חח ניסחפתי - מפנטזת לי -
E ElinorLahav New member 23/9/07 #70 התכוונתי טום ../images/Emo69.gif אני פשוווט חושבת נון סטופ על ביל שאני מתבלבלת !
I Ich liebe T H New member 23/9/07 #72 ../images/Emo203.gifאחחח../images/Emo99.gif!! טום..ביל..מזה משנה? אם אחד מהם ירצה לחזור הוא יסחוב את כל הלקה איתו ואז כולן ירוויחו. אני את ביל....ואני אתחלק איתכן בטום גיאורג וגוסטב.
../images/Emo203.gifאחחח../images/Emo99.gif!! טום..ביל..מזה משנה? אם אחד מהם ירצה לחזור הוא יסחוב את כל הלקה איתו ואז כולן ירוויחו. אני את ביל....ואני אתחלק איתכן בטום גיאורג וגוסטב.
E ElinorLahav New member 23/9/07 #78 אני היסתפק בטום ../images/Emo99.gif אבל ביל מקום 1 !!!!!!!!!!!!!!
P PerfectSP New member 24/9/07 #109 מצטרפת לכולן../images/Emo23.gif ../images/Emo190.gif אבל אני רוצה את טום
1 16yaeli New member 24/9/07 #110 בא לי על ביל וטום חח סוטה שכמותי../images/Emo190.gif חחח סתםם!! הם מדהימים והם חייבים לראותא יזה בנות יש פה בארץ ולחזור:]
בא לי על ביל וטום חח סוטה שכמותי../images/Emo190.gif חחח סתםם!! הם מדהימים והם חייבים לראותא יזה בנות יש פה בארץ ולחזור:]
P PerfectSP New member 24/9/07 #112 תמיד יש את האופצייה לשלישייה../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif חחחחחחחחחחחחחחח אבל הם תאומים
I Ich liebe T H New member 26/9/07 #167 ../images/Emo203.gifפה כבר נעלבתיי כאליוכאילוכאילו בן מתחרה איתי על אהבתו של ביל? **אני בשוק אני בהלם אני המומה*
../images/Emo203.gifפה כבר נעלבתיי כאליוכאילוכאילו בן מתחרה איתי על אהבתו של ביל? **אני בשוק אני בהלם אני המומה*
P PerfectSP New member 23/9/07 #49 אה.... ../images/Emo190.gif של מה?את רוצה פשוט לשתף אותנו בתיקיית תמונות שלך? אם לא היה שרשור טוקיו הענקי והמסכם,אני חושבת שזה בסדר,אבל לא עקבתי פה ממש באדיקות מאז שהפורום נפתח
אה.... ../images/Emo190.gif של מה?את רוצה פשוט לשתף אותנו בתיקיית תמונות שלך? אם לא היה שרשור טוקיו הענקי והמסכם,אני חושבת שזה בסדר,אבל לא עקבתי פה ממש באדיקות מאז שהפורום נפתח