3has3

New member
הו L:

את עוד מהקומונה... איך אני מתגעגעת לימים ההם D: שאף אחד לא הכיר אותם... והשרשור נוסטלגיה שספיר עשתה
זה בידיוק מה שאני מתגעגעת אליו. שלא היה אפשר להשיג דיסקים בישראל ועכשיו, לדוגמא, ביום ראשון הייתי בעזריאלי, נכנסת לטאוור, הכל מלא שם בדיסקים שלהם
זה כל כך עצוב לפעמים

Leb Die Sekunde

New member
צודקת..

אני ניסיתי להצמד לקומונה עד עכשיו אבל היא ננטשה וממש לא כיף שם כבר.. אז אני מנסהל היות בקומונות אחרות כמו בLOVEX
ופאניק וג'ימ קלאס.. אלה קומונות חדשות.. של טוקיו כבר אף אחד לא נכנס ואני נכנסת ועדיין אותו שרשור מלפני חודש אוחח גמאני מתגעגעת לזהה

keren eckshtein

New member
הרוב כבר מעריצות מונסון ..

ואף אחד לא שם עליהם שהייתה את התקופה רק של הקומונה . בתכלס אבל זה קצת באשמתנו . כי אנחנו המעריצות נלחמנו על זה שהם יבואו לארץ . וכאילו זה לא היה כזה בא בחשבון שכשנביא אותם לארץ כל העניין הזה יבוא גם עם פרסום אדיר שלהם . וזה מעצבן לראות ברחובות ילדות כאלו מעריצות מונסון ילדות בכיתה פאקינג ג' זה קצת מעציב אותי ומעצבן .
.

TaaaaaaaaaaL

New member
מזה משנה?

זה לא משנה בכלל .. זה טוב שיש להם כמה שיותר מערצים ! אולי זה מעצבן שבנות בכיתה ג' מעריצות אותם .. אבל ככה הרבה יכולים להנות מהם!

3has3

New member
><

תכלס המעריצות שהכירו את טוקיו דרך מונסון (האנגלי כמובן) הם מעצבנות

3has3

New member
כי הן מעצבנות .

אני פשוט לא יכולה להסביר את זה
לא יודעת. פשוט מתעצבנת לראות כאלו בנות ><

SpongBobit

New member
רגע את מדברת על מעריצות "מונסון"?

או שהכירו בזכות מונסון ? כי על מעריצות מונסון את כ"כ צודקת!!!11 והן בעיקר פאקצות.

3has3

New member
כן! מעריצות מונסון!

שונאת אותן! הן לא מכירות שום שיר, חולות לביל או לטום על התחת וככה מתבבסת ההערצה שלהן אליהם!

SpongBobit

New member
אה נכון!!!!

חשבתי שאת מתכוונת למעריצות,מעריצות אמיתיות שמעריצות אותם מאז השיר מונסון יצא,ולא משנה איפה.

hallcat10

New member
הי!!!!

אני גם את הפאקצות שמערצות אותם שהם לא מבינות מילה והם שומעות מונסון... אבל ג' זה לא רחוק מהכיתה שלי אני בכתה ו'...
רמזת שאת לא סובלת אותי..(אני לא מעריצת מונסון..אבל אני בכיתצה ו'..)

3has3

New member
תכלס ../images/Emo10.gif

אולי נשקם את קומונה ורק אנחנו נהיה שם? לא נחמד פה >< כאילו בהתחלה כשפתחו את הפורום היה כיף אבל עכשיו, הכל נהיה דוחה ><

3has3

New member
הוו בסוף זה כן שלח לי את זה? ><

זה נתקע אז העתקתי וכתבתי את זה שוב
לא משנה D:

3has3

New member
אף אחד גם לא מכריח אותך לכתוב לי הודעות כאלו

מה עשיתי? >< עכשיו באמת יש סיבה ><

SpongBobit

New member
אז למה את אומרת שנהיה פה דוחה ?

לא התכוונתי ככה..אבל תסבירי למה דוחה..זה לא נעים לשמוע דבר כזה><( למרות שיש כאן כמה שהייתי מוציאה,..) ואם לא נעים איפשהו ,הולכים לא הכרחנו אותך להשאר,למרות שאנחנו רוציםP:

3has3

New member
אני לא מדברת עלייך כמובן D:

אני מדברת שהאווירה פה היא לא כמו שהיה פעם... D: פעם היה כזה נחמד וכולם הכירו את כולם... כמו בקומונה D: ועכשיו יש המון חדשים וכאלה וכל הפורום מבולגן
ולא יודעת איך להסביר D:

SpongBobit

New member
כותרת.><

טוב..אני אל מבינה אותך כ"כ כי אולי לא הייתי בקומונה. אבל אני זוכרת שהיה לי את זה עם איזה קומונה ,מן מדינה וירטואלית קטנה שכולם הכירו את כולם והיה שם הכי מדהים שיש ואז היא התאחדה עם עוד מדינה וירטואלית (הכל קרה כאן בתפוזXD) וזה היה פתאום ממש מבאס..לא הכירו אפחד וכאלו והיה ניתוק כזה והרגשה כזאתי. אז אולי לזה את מתכוונת.. וסורי על החפירה.

למעלה