3has3

New member
את לא היית בקומונה? ../images/Emo2.gif

באמת? הייתי בטוחה שהיית O: אבל כן, אני מתכוונת לזה D: בערך D:

3has3

New member
גם אני בפאניק. נחשי למה ../images/Emo3.gif

אבלאבל... אולי נשקם את קומונה ורק אנחנו נהיה שם? לא נחמד פה >< כאילו בהתחלה כשפתחו את הפורום היה כיף אבל עכשיו הכל נהיה דוחה ><

3has3

New member
לא קשור לזה ><

כשלהקות אחרות עשו להן "ספיישל"? המציאו עליהן שקרים? הקדישו להן עיתון שלם? ראש 1 מתעניינים רק בהם! הם לא שמים על אנשים שמבקשים דברים אחרים :O אני כבר כמה חודשים מבקשת פוסטר או כתבה על להקה מסוימת והם פשוט לא שמים עליי! כל שבוע אני שולחת להם מכתב חדש ושונה וכלום!

keren eckshtein

New member
בתכלס זה מעצבן ><אבל אני לא עוברת מהפורום D:

אני גם וגם . נוח לי בשתי המקומות . לפחות המעריצות מונסון לא פלשו לפה ><

3has3

New member
תתפלאי ../images/Emo11.gif

יש פה הרבה כאלו XDD *בלי לפגוע באף אחד *

3has3

New member
ואני גם לא עוברת מפה ../images/Emo2.gif

רק אמרתי... בכללי D: שאולי נהיה גם פה וגם שם

TaaaaaaaaaaL

New member
תקשיבו

א. מה הבעיה עם מונסון האנגלי? הוא ממש יפה .. אני אוהבת אותו יותר מאת מונסון הגרמני .. ב. כל הבנות האלה שאתן מדברות עליהם שבכיתה ג' .. אחרי ההופעה יעלמו מין הפרק .. זה סתם כי כולם בהתלהבות שטוקיו באים לארץ .

SpongBobit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

אבל לא נראה לי מאותה סיבה שלך.. אני פשוט לא אוהבת שהרבה מעריצים אותם וכזה..

אגנסקעXD

New member
לכול הפורום../images/Emo95.gif../images/Emo175.gif../images/Emo106.gif../images/Emo129.gif../images/Emo112.gif

ככל הנראה שבימים הקרובים, משרד החינוך יצא עם חוק חדש שיקצר לנו בצורה משמעותית את החופש הגדול הקרוב וכן בשנים הבאות. לא מדובר בקיצור של מספר ימים או שבוע שעוד אפשר לעבור על זה בשקט אלא בקיצור של קרוב לחמישים אחוז מהחופש הגדול. התייעצנו עם מקורב לח"כ ידוע שטען כי אם נגיע ל- 28 אלף חתימות נוכל לעתור לבג"ץ ולבטל את רוע הגזירה. אז קדימה! לחתום!

3has3

New member
כל שנה זה אותו הדבר XDD

כבר שמונה שנים - ועוד לא קיצרו כלום

למעלה