|

../images/Emo34.gif../images/Emo248.gifשני אה .. ?

פעם זה היה מיאמור , קוש הסקסית
התגעגעתייייי אלייך זבל אנושי! ואת אפילו לא יוצרת קשר . \:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifI'M SORRY MI AMOR. :( ../images/Emo23.gif

יצרתי קשר בפייסבוק ** לכי לקרוא! XD

../images/Emo204.gifעוזבת

אחרי ארבע שנים בפורום (אני כאן מה-16.8.2006), 3 שנים פעילות, 2 אלבומים שלהם (שיש לי בבית) ודיוידי טור אחד, החלטתי שזהו, מיציתי. אני לא יכולה לומר עד כמה הם אכזבו אותי כשהטריילר הזה יצא, ולפני כן, עוד עם פארטי גירל. אהבתי אותם קטנים ותמימים, גירסת וונדרלנד, לפני ההתמסחרות והתעשייתיות שגנבה את הנשמה שלהם והפכה אותם ליצורים קרים ומייצרי כסף. סורי, לא בשבילי. אהבתי אותם, הערצתי אותם, היה לי קראש עליהם, אבל זהו זה, NO MORE. אני אחזור לפעול כשהם יחזרו להיות עצמם. בנות, אתן מקסימות ואני אוהבת כל אחת ואחת מכן.
[מזל שיש פייסבוק. וטוויטר. ומסנ.
]

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gif...

את לא יכולה להפסיק לאהוב אותם לפי שיר וטריילר לסרט של 30 דק'. הייתי מציעה לך לחכות לאלבום עצמו ואז לשפוט אותם ואת השינוי שלהם.. אבל טוב, איך שבאלך, אני לא יכולה להכריח אותך להשאר

MadBerry

New member
דרך אגב

אני הפסקתי לאהוב אותם מזמן, ואני חושבת שיש פה עוד כמה בנות שכבר לא שומעות אותם, אבל בכל זאת אפשר להישאר בפורום בשביל החברה. אבל אני לא אתווכח איתך, אני מכבדת את ההחלטה שלך.

../images/Emo34.gif../images/Emo248.gif../images/Emo45.gif

מסכימה איתך D: כיאלו מה הקטע לפתוח הודעה דרמטית 'עוזבת' או וואטבר. אם נשארים זה גם בגלל הבנות ומה שעושים פה. לא רק בגלל מקפליי.

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo4.gif

חבל ומבאס לראות שבגלל השירים והתמסחרות של מקפלי אנשים כבר לא מתעניינים.. אם הם היו מודעים לזה..

m o r 1 0 2

New member
חתיכת ותיקה את../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

זה השנה שבה נירשמתי לתפוסXD אני בהחלט מכבדת את ההחלטה שלך. אני גם לא שומעת מקפליי יותר,למרות לפעמים ישלי חשק עז לשמוע אותם ואז יכולים לתקוף אותי התקפי געגוע ונוסטלגיה. לא כיף להדחיק להקה בגלל ירידה,הרי לכל להקה יש את זה במהלך הקריירה שלה ואם מעריצים יעזבו,תחשבי מה יהיה. אבל שוב,אני מכבדת את ההחלטה לגמרי. תחזרי שיהיה לך זמן פנוי:)

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אומנות השירשור:)

זה תמיד קורה כשמתחילים להיות בתפוזD: הנה אומנות השירשור שתדעי לשרשר יותר טוב:)

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo207.gif../images/Emo124.gifנפתח פורום לאול טיים לואו !

כולכם מוזמנים לפורום החדש ללהקה האמריקאית אול טיים לואו ! . קישור לפורום http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2216 ללהקה 2 אלבומים [ השלישי בדרך ]3 אייפיים ודיוידי שיצא לא מזמן . בואו להכיר , לדבר, לצחוק , להנות איתנו בפורום ללהקה המדיהמה הזו D: [וגם לעזור לנו לגרום להם להכיר בנו P: ] למי שלא שמע עליהם : הטויטר : twitter.com/alltimelow [כנסו משם לכל הקישורים האחרים LOL ] מחכים לראות אותכם שם D: -פורום אול טיים לואו

למעלה