|

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo207.gifטסה לפוליןן לשבוע:)../images/Emo168.gif

נאלצת לעזוב את הפורום לשבוע שלם. נוסעת במסגרת משלחת מבית ספר לפולין. מקווה לא לחזור דכאונית מדי חחחח אז שמרו על סדר ופעילות ואני אתגעגע!@#$%^

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאומייגד פולין!

וואו,אני מייחלת לך שיהיה לך מסע משמעותי,מלמד,חוויתי,מעצב וכייפי.(כן.אפשר להנות בפולין,לא צריך להרגיש רע עם זה!) ותיקחי את הדברים בפרופורציות ואל תיכנסי ליותר מידי דיכאון ודרמה גם אם יש הרבה מסביביך,ואל תרגישי רע אם את לא בוכה ודברים כאלו,כל אחד לוקח את זה אחרת וזה בסדר גמור! ותתיחסי לדברים העיקריים,שזה המרד,והמשמעות שלו,ומה אנחנו יכולים ללמוד מעניין המרד ומהשואה על החיים שלנו בארץ-לדעתי בכל אופן זה מה שממש משמעותי! והרצח,לדעתי לעולם לא נוכל להבין מה גורם לאומה שלמה לרצוח אומה אחרת. ולא יהיה לך קר!אני לא יכולה לדמיין איך היה המסע שלי בלי הקור,אבל יש לזה המון יתרונות! אז תלמדי המון ותפיקי מהמסע הזה את המיטב וכמובן תהני ותחזרי עם חוויות לכל החיים!

m o r 1 0 2

New member
איזו התלהבות../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

חחח,קודם כל רותם מדהימה שלי,תודה על הכול. תודה שהקדשת לי כמה ד'ק ובאמת עודדת אותי ועל מה שכתבת. קודם כל,אני בהחלט לא הולכת לבכות\להיות בדאון כל המסע זה מן הסתם. כמובן שאני הולכת להינות,אני אפעם לא ממש בוכה,אז זה פסדר. אני לוקחת בצורה אחרת את הדברים. לגבי ההבנה-את צודקת. גמאני אפעם לא הבנתי ולא אבין. את בטוחה שלא היה לך קר? אני מפחדת לגבי זה. ומה זאת אומרת את לא יכולה לדמיין בלי הקור?חחח אז תודה רבה רבה רבה
באמת,מקווה שהמסע יעשה שינוי קטן וכמובן חוויות לכל החיים
ומלאאא תמונות:p אופקורס.

ריהותם

New member
|פלל|בטח התלהבות!

המסע לפולין באמת הייתה אחת החוויות הכי משמעותיות שהייתה לי השנה ובכלל,ואני לא ממליצה לאף אחד להפסיד כזה דבר אם יש לו האופציה לנסוע!המסע שלי היה שווה כל אגורה,ואת מה שלמדתי שם,אף בי"ס,כסף או כל דבר יכולים להעביר בצורה כזו! חשוב לי להעביר את עמדתי בנוגע למסע ולתכנים שלו לאנשים שנוסעים כי אני רוצה שאנשים יסתכלו עליו מהנקודת מבט בה אני הסתכלתי,שהיא התמקדות על המרד,ועל העלייה לארץ,ולא כמו שבתי ספר נוהגים לעשות,שזה התמקדות על הרצח וההשמדה ההמונית.(ד"א מיידניק היה יום אוד מעניין אצלי בכ"א אז תקשיבי!) לבכות זה לגיטימי,בכל זאת זה דבר קשה,אבל גם לא לבכות זה לגיטימי לחלוטין! ולא צריך להרגיש רע שכיף לך בפולין,זה שהמסע קשה ומדבר על השואה לא אומר שאסור להינות,להפך,חייב להנות לפחות קצת כדי לפרוק את כל מה שחווים שם. אני לא חושבת שמישהו מבין... היה לי קפוא!!!!!!!!!!!!!!
ובגלל זה אמרתי שאני לא יכולה לדמיין את המסע שלי בלי הקור.זה היה חלק מאוד משמעותי,הכי הרבה מעלות שהיו לנו היו 0.וחוויה מהמסע הוא כמובן השלג.השלג האיתי של פולין שניתן לראות בו את הפתיתי שלג כשהוא חלש,ולהתסכל על הריסים שלך ושל האחרים קופאים ושיש עליהם קרח,וגם השיער קופא! אבל את טסה עכשיו,אז כמובן ששלג-כבר לא יהיה.המזג אוויר אמו להיות סתיווי כזה,מקסימום סוויטשירט! ואני מקווה שיהיה לך אחלה אוטובוס,כי החלקים הכי טובים אצלי במסע היו באוטובוס בנסיעות,ממליצה לך גם להכין כמה דיסקים,ומומלץ שירים בעברית אם את רוצה להשמיע אותו באוטובוס,כי אצלנו לפחות לא נתנו לשים שירים באנגלית. בבקשה,זה בכיף! אני מקווה שהמסע יעשה שינוי גדול כן,גם תמונות

m o r 1 0 2

New member
אני יוצאת עוד שעה.../images/Emo168.gif

אבל הייתי חייבת להיכנס ולראות את התגובה שלך! פשוט וואוו! איזה כיף זה שלג!! אפעם לא ראיתי,חח אני רק מחכה להזדמנות של חיי
ממה שאת מספרת,באמת נשמע חוויה אמיתית! גמאני אמרתי לעצמי,אני חייבת ולא משנה מה.

MadBerry

New member
אולי תראי את זה כבר כשתחזרי,

אבל אני מאחלת לך טיסה נעימה, מסע חווייתי ומשמעותי, וגם מעט הנאה עם החברים

גאיה64

New member
הייי

משהי יכולה לשלוח לי קישור , אם היא מכירה לאיזשהו אתר להורדת קליפים לפלאפון? < תודה..

../images/Emo34.gif../images/Emo248.gifאסור לדבר על הורדות לא חוקיות

בפורום .. זה נוגד את חוקי תפוז אני מבקשת לא לעשות זאת שוב .

עאעאעאע

אני מסתכלת ברוב תומי באמטיוי היטס ואז פתאום-בום! מקפליי מופיעים@$%#$^%&%@%$^!! יואו אני הייתי בשוק מתי ששמו אותם...

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif כה שמעתי על זה מסטפוש אהובתי

כנראה שמו אותם כי "סופסוף" זה מתאים לסגנון שם. בתקופת רדיו אקטיב שמו את FIL, לא בהיטס אבל כן באמטיוי

DoLi it is Me

New member
../images/Emo206.gifאחרי שנה של שתיקה,ישלי משהו חשוב לומר!

ואו...באמת שאיזה שנה כבר לא הייתי פה..יש -אולי- 3 חברים בפורום הזה ש-אולי- זוכרים אותי |:...(הייתי ממש פעילה כאן במשך יותר משנתיים!)..[אני דורית שכטר למי שזוכרת...] בכל מקרה,לא לשם כך אני כותבת כאן..אני כאן כי נכנסתי למיי ספייס של מקפליי וראיתי את המודעה שלהם בעניין שהם מצלמים קליפ של מעריצים מכל העולם..ששרים את השיר פרטי גירל [שדרך אגב נורא אכזב אותי!אבל יש בי עוד תקווה..] ואז חשבתי לעצמי-"מעניין אם הפורום שלנו עושה משהו?!"..והייתי בטוחה שאני אכנס ואראה כמו פעם -> מלא בנות שרוצות ליזום,ליצור,ולעשות את הסרטון(כמו פעם שהיינו עושות סיינים וכל מיני שטויות), אבל נדהמתי לגלות שאפילו העניין הזה לא הועלה כאן |:..אז אולי פיספסתי משהו ולא ראיתי טוב אבל לפי מה שזה נראה אתן אולי בכלל לא שמתן לב למודעה! אניוואי,אחרי כל החפירה המפרכת שלי! אני באה לשאול אם גם אתן מתכוונות לצלם משהו ולהראות למקפליי (שוב) שיש גם בישראל מעריצים..כי אם כן אני מוכנה לקחת חלק ואפילו חלק בעריכה(בלי נדר!).. אשמח אם מישהו תראה צומת לב להודעה ולחפירה שלי..כי באמת שכבר הזמן לא כתבתי כאן..ואני לא באה להביא כאן תלונה או משהו כזה...אני באה רק להעלות את החשיבות לעניין.. אז שיהיה יום טוב ואני מקווה שאני אקבל תשובה בהקדם
X

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזה באמת חשוב

לא ידעתי בכלל על כל העניין הזה,ואני לא אפתח את הפה סתם בלי שאני יודעת את כל הפרטים,אז אני קודם צריכה לקרוא הכול ולהבין במה מדובר במדויק לפני שאני אתחיל לדבר.

DoLi it is Me

New member
בקשה..

http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=28129529&blogId=537449620 נראלי שהעניין הזה פורסם היום ולכן אף אחד לא שם לב...בכל מקרה,אתם כפורום הראשי של המעריצים בישראל של מקפליי חייבים ליחס לעניין זה חשיבות רבה!

../images/Emo34.gif../images/Emo248.gifכן ידענו על העיניין הזה.

אבל שאלתי מפה כמה בנות וגם פתחתי תת הודעה על זה שבנות המקפרוג'קט כן עושות ונוכל להצטרף אליהן כי ככה יהיו יותר ויותר בנות . לא הייתה היענות ..

למעלה