|פלל|בטח התלהבות!
המסע לפולין באמת הייתה אחת החוויות הכי משמעותיות שהייתה לי השנה ובכלל,ואני לא ממליצה לאף אחד להפסיד כזה דבר אם יש לו האופציה לנסוע!המסע שלי היה שווה כל אגורה,ואת מה שלמדתי שם,אף בי"ס,כסף או כל דבר יכולים להעביר בצורה כזו! חשוב לי להעביר את עמדתי בנוגע למסע ולתכנים שלו לאנשים שנוסעים כי אני רוצה שאנשים יסתכלו עליו מהנקודת מבט בה אני הסתכלתי,שהיא התמקדות על המרד,ועל העלייה לארץ,ולא כמו שבתי ספר נוהגים לעשות,שזה התמקדות על הרצח וההשמדה ההמונית.(
ד"א מיידניק היה יום אוד מעניין אצלי בכ"א אז תקשיבי!) לבכות זה לגיטימי,בכל זאת זה דבר קשה,אבל גם
לא לבכות זה לגיטימי לחלוטין! ולא צריך להרגיש רע שכיף לך בפולין,זה שהמסע קשה ומדבר על השואה לא אומר שאסור להינות,להפך,חייב להנות לפחות קצת כדי לפרוק את כל מה שחווים שם. אני לא חושבת שמישהו מבין...
היה לי קפוא!!!!!!!!!!!!!!
ובגלל זה אמרתי שאני לא יכולה לדמיין את המסע שלי בלי הקור.זה היה חלק מאוד משמעותי,הכי הרבה מעלות שהיו לנו היו 0.וחוויה מהמסע הוא כמובן השלג.השלג האיתי של פולין שניתן לראות בו את הפתיתי שלג כשהוא חלש,ולהתסכל על הריסים שלך ושל האחרים קופאים ושיש עליהם קרח,וגם השיער קופא! אבל את טסה עכשיו,אז כמובן ששלג-כבר לא יהיה.המזג אוויר אמו להיות סתיווי כזה,מקסימום סוויטשירט! ואני מקווה שיהיה לך אחלה אוטובוס,כי החלקים הכי טובים אצלי במסע היו באוטובוס בנסיעות,ממליצה לך גם להכין כמה דיסקים,ומומלץ שירים בעברית אם את רוצה להשמיע אותו באוטובוס,כי אצלנו לפחות לא נתנו לשים שירים באנגלית. בבקשה,זה בכיף! אני מקווה שהמסע יעשה
שינוי גדול כן,גם תמונות