שיהיה לכולנו

LuZ dE EsTrElLa

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo24.gifשיהיה לכולנו../images/Emo70.gif../images/Emo86.gif

יום לימודים נפלא

shanyz

New member
יום נפלא לכולם!!!!!

מחר יש לי מגן- אני נכשלת- לא נורא- החיים קצרים- לא לקחת קשה- כולה נכשח- כולה תעודת בגרות לא טובה- כולה לא להקבל לאוניברסיטה- כולה להיות עובדת זבל- טוב, נו, לא נורא
לילה טוב! ויום טוב מחר!

shanyz

New member
חזרתי מהמבחן!!!

אוקי, למרות שזה לא קשור לזינה, אני אשתף אותכם איך הלך המבחן שלי
הגעתי קצת לפני 12 (המגן היה אמור להתחיל ב-12).. ואז המרוה נזכרה שהיא רצתה לקנות לספרניות פרחים בשמנו (שילמנולפני החופש כסף) אז 2 בנות הלכו לקנות פרחים.. בקיצר, רק ב-1 (!!!) התחלנו!!!!!!! ממ.. התחלתי, ו.. היו שאלות ארוכות, מכוערות, מעצבנות ומייגעות1! והמרוה מזה חמודה.. היא כל שנייה יצאה החוצה ואמרה לנו: הנה אני יוצאת כדי שתוכלו קצת להעתיק.. אבל תעתיקו בשקט.. איך שהיא יוצאת כוולם מדברים שואלים.. חח.. אחר כך היא חוזרת...עונה על שאלות קצת וזה... והיא גם מעשנת נורא הרבה אז כל 10 דקות היא הלכה לעשן.. ואז איזה מורה אחד צעק לה כזה: מה את עושה יש מגן את צריכה לשמור... אז היא צועקת לו: נו זה מגן, הם צריכים קצת זמן להעתיק.. חחחח...
חולה על המורה הזאת! והיא אוהבת אותי, תמיד היא יורדת על שאני פולנייהה..
חחחח ממ...וזהו, לא הלך לי כ-ז-ה טוב.. בדרך כלל שהולך לי ממש טוב אני מקבלת בסוף 80- תמיד כולם מקבלים בסביבות ה-70/80
בקיצר, ועכשיו לא הלך לי מממש טוב אז..אני מפחדת לחשוב מה יהיה הציון.. גם השארתי כמה דברים קטנים ריקים
טוב חפיף! העיקר שנגמר!! כזה כיף בלי לימודים!! אני שומעת לי פה מוזיקה בקול רם!!!!!!!!!!!!!!!! כותבת לי בפורוםםםם עוד מעט יש לי שיעור נהיגה!! אני אראה לי בוורלי וזינה (הקלטה) החיים טובים בלי לימודים! אהה.. ואנשים בבית ספר אמרו לי התיק החדש שקניתי נורא יפה (ביניהם השומר
חח..מכוער שכמותו! והמורה זאת שעשתה ת'מבחן
) חחח... זהו.. הדבר היחיד שהרוס לי עכישו זה שאכלתי במבה וכפית שוקולד!!!! אוף!! אמרתי שמהיום אני באמת לא זוללללללללת!! אוףףףףףףףףףףףףףףף טוב לא נורא!! איך היה היום שלככככם.??

ברודי

New member
שני ../images/Emo24.gif

איזה שאקלית המורה שלך!!! היא באשכרה נתנה לכם להעתיק?!?!? |פרצוף מקנא| אני בשוק...! נשמע שנהנת לאללה..! (איך אפשר להנות ביום עם מגן?!?!) גמלי היה היום מגן (מחשבים
) אבל איפה להעתיק.. לכולם יש בגרות ב- 2.6 במתמטיקה נכון? כאילו, נראה לי הנט יהיה שומם שבוע לפני התאריך הזה... לפחות תפוז..

shanyz

New member
חחחחחח

ממממ.. הבעיהש לעי היא שאני נמשכת למחשב גם כשישי בגרווווווות!!!:) חח.. המחשב הזה...
אממ.. כן, היא מורה חמודה!

shiri_b

New member
וואי בהצלחה!!!!../images/Emo13.gif

נקווה שתקבלי ציון גבוה לנו היה מבחן בהיטוריה-> כאב ראש!

shanyz

New member
כן- היסטוריה זה פשוט מגעיייילל

תודה!!
מקווה שגם לכן הלך טוב!

*neta*

New member
איזה יום נפלא מה אני אגיד...

הגענו לב"ס ישר המורה הפציצה בטריגו..אחר כך המורה החליטה שנמאס וכנראה היא הייתה צריכה ללכת אז היא ביטלה לנו את השעה השלישית של טריגו, אז ישנו ו"למדנו" היסטוריה, ואז היה מבחן והבייתה אחרי עצירה קצרה אצל ידיד. בדרך הבייתה, ירד מבול, ושתינו יחד תחת מטריה אחת, הכביש מוצף, הכיכר שקעה לגמרי, הכל מוצף הכבישים הכל המדרכה ומכוניות עוברות ומשפריצות לכל כיוון ולא לדבר על הבוץ שהיה... ושני מורה שנותנת להעתיק במגן זה יפה אבל אני מקווה שלא הדרדרת לפשע ולא העתקת, כי בבגרות זה שונה. טוב כמעט שונה כי שנה שעברה הייתה לנו שומרת בבגרות שלא נתנה להעתיק, צרחה עלינו שנעתיק, ומי שסיים היא צרחה עליו שיעזור לחבריו לכיתה... ובהצלחה
לכולם, באמת תקופת מבחנים ובגרויות עוברת עלינו עכשיו

shiri_b

New member
הנעליים שלי עדיין ספוגות!

מה זה אין מערכת ביוב בעיר הזו?!?!?!? אבל היה מצחיק
הלכנו וצחקנו והתחמקנו ממכוניות שלא ישפריצו עלינו ואז שנפסק הגשם נזכרתי שיש לי מטרייה
(מוח אני...) ושהגעתי הבייתה המורה לנגינה פתח לי את הדלת..אף פעם לא שמתי לב עד כמה הוא מפחיד!! אמא.... ואז כל השיעור הסתכלתי וחשבתי עד כמה הוא מפחיד ולמה הוא תמיד מקדים...

shanyz

New member
על מה את מנגנת?

ירד אצלכם גשם? חח.. בת"א לא ירד.. והרצליה ות"א זה די קרוב.. מוזר

shiri_b

New member
גשם?? מבול!!!

הרחובות היו מוצפים... איך לא היה לכם כלום? גיטרה

shanyz

New member
לא יודעת! ללל../images/Emo6.gif

אולי כשעשיתי את המגן היה ולא שמעתי כי הייתי מרוכזת..(??) חח לא יודעת..

ברודי

New member
אני חושבת שאני ניצחתי בזנות במבחנים

היה לנו מבחן והעתקתי את כ-ו-ל-ו..ז"א שיתופי משהוא.. והמורה עלתה עלי ועל עוד כמה בנות והתנאי הוא שאם נקבל במגן-הבא-עלינו-לטובה יותר מהציון במבחן שהעתקנו, הציון במבחן שהעתקנו ישאר והכול רגיל... ואם נקבל במגן מתחת לציון של המבחן סימן שהעתקנו וההגשה שלנו תהייה שיכלול של הציון במגנים ו-0 (או נכשל..איך שתרצו) . עכשיו חכמה שכמותי, הוצאתי 97...!! שזה ביום רגיל נחמד... אבל עכשיו אני צריכה לקבל -מעל- 97 במגן אחרת אני מקבלת ציון-0. וזה...בהחלט...זנוֹת. מסקנה. לא להעתיק!!! לא בטימטומטיקה!!!!

*neta*

New member
../images/Emo50.gif בהצלחה !!!!!! ../images/Emo50.gif

לא מעתיקים במתמטיקה! לומדים! עושים שיעורי בית תמיד! וחורשים לפני המבחן!

למעלה