חזרתי מהמבחן!!!
אוקי, למרות שזה לא קשור לזינה, אני אשתף אותכם איך הלך המבחן שלי
הגעתי קצת לפני 12 (המגן היה אמור להתחיל ב-12).. ואז המרוה נזכרה שהיא רצתה לקנות לספרניות פרחים בשמנו (שילמנולפני החופש כסף) אז 2 בנות הלכו לקנות פרחים.. בקיצר, רק ב-1 (!!!) התחלנו!!!!!!! ממ.. התחלתי, ו.. היו שאלות ארוכות, מכוערות, מעצבנות ומייגעות1! והמרוה מזה חמודה.. היא כל שנייה יצאה החוצה ואמרה לנו: הנה אני יוצאת כדי שתוכלו קצת להעתיק.. אבל תעתיקו בשקט.. איך שהיא יוצאת כוולם מדברים שואלים.. חח.. אחר כך היא חוזרת...עונה על שאלות קצת וזה... והיא גם מעשנת נורא הרבה אז כל 10 דקות היא הלכה לעשן.. ואז איזה מורה אחד צעק לה כזה: מה את עושה יש מגן את צריכה לשמור... אז היא צועקת לו: נו זה מגן, הם צריכים קצת זמן להעתיק.. חחחח...
חולה על המורה הזאת! והיא אוהבת אותי, תמיד היא יורדת על שאני פולנייהה..
חחחח ממ...וזהו, לא הלך לי כ-ז-ה טוב.. בדרך כלל שהולך לי ממש טוב אני מקבלת בסוף 80- תמיד כולם מקבלים בסביבות ה-70/80
בקיצר, ועכשיו לא הלך לי מממש טוב אז..אני מפחדת לחשוב מה יהיה הציון.. גם השארתי כמה דברים קטנים ריקים
טוב חפיף! העיקר שנגמר!! כזה כיף בלי לימודים!! אני שומעת לי פה מוזיקה בקול רם!!!!!!!!!!!!!!!! כותבת לי בפורוםםםם עוד מעט יש לי שיעור נהיגה!! אני אראה לי בוורלי וזינה (הקלטה) החיים טובים בלי לימודים! אהה.. ואנשים בבית ספר אמרו לי התיק החדש שקניתי נורא יפה (ביניהם השומר
חח..מכוער שכמותו! והמורה זאת שעשתה ת'מבחן
) חחח... זהו.. הדבר היחיד שהרוס לי עכישו זה שאכלתי במבה וכפית שוקולד!!!! אוף!! אמרתי שמהיום אני באמת לא זוללללללללת!! אוףףףףףףףףףףףףףףף טוב לא נורא!! איך היה היום שלככככם.??