שיהיה לכולנו

shiri_b

New member
גם אני יא'

אני לא אהבתי ממש את י', אולי זה קשור למחנכת שלי ז'קלין
אבל חוץ ממנה היה בסדר
.

THEchosen1

New member
בדוקק יששש....

זה התפרסם בעיתון , לא סתם היו מפרסמים את זה .. יאללה כמעט כל החברות שלי טסות היום לאנגליההההההההה אווףףףףףף הן טסות ואני ועוד 2 חברות שלי נשארות לבד.. חצי כיתה במילא חסרה אם הייתי יכולה הייתי טסה איתן אבל אני לא יכולה להצטרף למשלחת כי אני במועצה איזורית אחרת .. מעצבןן ומחר כל מה שיש לי לעשות זה רק להתחיל לסכם את החומר למגן בהיסטוריה ..בעעעעע מעצבןועוד שבועיים יש לי מגן במחשבים , אבל האמת זה עדיףףףף על ללכת לביצפר כי שם משעמם עכשיו כהחברות הקרובות שלי לא פה..

LuZ dE EsTrElLa

New member
כבר קרה פעם ש...

הודיעו פתאום בבוקר שיש שביתה אני כזה הולכת לישון עם בשורה שמחה ומאושרת...מחר שביתה פתאום 7 בבקור אמא מעירה אותי ואומרת לי את הבשורה הנוראה: שירן, קומי, יש, בצפר
מבואסת ועצובה ארזתי את התיק , עשיתי ערכת, התלבשתי והלכתי
סיפור מהחיים...

LuZ dE EsTrElLa

New member
נחשו מי הולכת....

להשתזף מחר בבריכה
במקום לעשות מבחן במתמטיקה
חה חה אני
בהצלחה לכל בעלי המגנים

shanyz

New member
ומי הולכת להסתובב ולחפש בגדים

לקנות (ממ...מדגיש <לחפש> זה לא אומר שאני אמצא..
) בקניון!? אנייייייייייי

לילה טוב../images/Emo29.gif

אני כל כך מאושרת!!! קיבלתי 97 בבגרות בעל פה באנגלית! ומעגלים לי את זה ל-100!!!
ונחשו מי לא צריכה לעשות מגן באנגלית?
בגלל שיש לי ציון שנתי של 91, אני לא חייבת לעשות מגן!
ו...ו...ו....במגן בחיבור קיבלתי 81! אני, שכל השנה כתבתי רק חיבור אחד שלם <כי זה היה מבחן וקיבלתי עליו 75>, קיבלתי 81!!! הייתי בשוק!
אז ביום חמישי יש מגן באנגלית, ואני לא עושה אותו אז אין לי לימודים מחר גם אם לא תהיה שביתה...וכמובן שגם לא ביום חמישי...יום שישי הוא יום חופשי גם ככה...ויום שני מגן בפסיכולוגיה
ושבוע אחרי זה- עוד מגן בפסיכולוגיה! אני אתחרפן... ראיתי היום את קרן מור הולכת ברחוב לידי
שיהיה לכן לילה טוב!

shanyz

New member
ו-ו-א-ו-!!! ../images/Emo13.gif

כל הכבוד אביב! אני רואה שהרבה מקבלים ציון ממממממש טוב באנגלית בע"פ.. חברות שלי עשו ועוד כמה בשכבה וכולם קיבלו 100!!
יופי שאת לא צריכה לעשות גם מגן באנגלית..!!
מי זו קרן מור?
חחחח

shanyz

New member
חחחח הצחקתי תקצמי עכשיו../images/Emo13.gif

זה בטח לא יעניין ולא יצחיק.. אבל.. לשניה קראתי את ההודעה וחשבתי שכתבת "איב" במקום "אביב" חיחי
זה דומה, אם מורידי את ה-ב' הראשונה..
חחחחחחחחחח

את לא יודעת מי זו קרן מור?!

בושה, בושה
זאת אחת השחקניות הכי טובות בארץ! היא הופיעה ב"החמישיה הקאמרית" אם את זוכרת... ושירי...את עושה בגרות של דוברי אנגלית? בתיכון שלנו מי שעשה בגרות באנגלית ביא' זה היה דוברי אנגלית והם באמת היו חייבים לעשות מגן ולעבור את ה-90...ויש כמה שבאמת לא הצליחו, אז הם למדו גם השנה

shiri_b

New member
מה?? אני לא מבינה את זה...

אני קיבלתי 100 בע"פ ויש לי שנתי של 90+ (לא בדיוק זוכרת) אבל אני חייבת לעשות מגן ולעבור בו את ה90...
אחרת לא יגישו אותי.. אולי זה בגלל השנה קודם כל הזמן עושים לנו בעיות אפילו חופשת מגן לא רצו לתת לנו! למה? כי לא כל השכבה עושה את זה ואי אפשר בלה בלה.. מגיע להם עכשיו יש שביתה!

THEchosen1

New member
ונחשו מי....

טסה מחר לאנגליה ????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא אני .... חברות שלי - ממשלחת במועצה שלהן .. אבל אני הולכת לעשות משהו יותר כיף .. ללמוד , יאמי..

למעלה