שיהיה לכולנו

Dafi the Mighty

New member
הלוואי שתהיה שביתה!!!

אין משהו מעניין בביה"ס ויש בחינות בספורט. אז...!!! שיתבטל! שלא יהיה בית ספר! לא אכפת לי משאר הימים, אפילו סבבה להישאר ללמוד (שבוע הבא בכל מקרה מבחינתי אין לימודים בגלל המגן הקרב במתמטיקה) וזהו. שתהיה, בקיצור.

THEchosen1

New member
פשש כולם פה יא'??

אני י'... ואין לי מושגגג איך אני יעבור את המגן\בגרות ראשונה שליייייי איןן אני בדוק לא מצליחה להירדם בלילה... אני ירדם על השולחן באמצע הבחינההה זה לא מצחיקקק אני מזה מפחדתת , כל פסח היו לי סיוטים שאני ניגשת לבגרות בלשון בלי להתכונן ...

Dafi the Mighty

New member
אני היחידה שממש אהבתי את כיתה י'?

גם אני ביא'. אין מה להילחץ מהמגן והבגרות בהיסטוריה או לשון... עכשיו מתמטיקה, זה משהו אחר...
למרות שאני מקווה מאד וקרובה מאד לכך שאני אגשים את מה שהחלטתי שיקרה (שיגישו אותי לבגרות בציון מעל 93). סתם, אבל אני לא כל כך לחוצה מהמגן... שמגיע שבוע הבא. אין מה להילחץ, רק בגרות...

shanyz

New member
גם אני בי"א../images/Emo13.gif

ממ...הבגרות בלשון לא מלחיצה ממש.. לא למדתי הרבה.. יום לפני בכלל הפסקתי ללמוד מאיזה 4 כי לחברה שלי היה יומולדת והייתה הופעת סיום של שכבת י"ב אז הלכתי:-9 זה לא נורא.. יעשו להם מכללות לפני...נראה לי.. אצלי עשו
בקשר להיסטוריה- זה די מרגיעל, אבל..תתנחמי בזה שלנו יש יותר
חחחח ודפי- מתמטיקה, מעצבן לאללה
מעניין כמה יגישו אותי.. כי בעקרון בכל המבחנים קיבלתי מעל 90 חוץ מאחד שקיבלתי בו 81.. נראה לי.. מ.. כן, שבוע הבא יש מגן..אמאלה
והיא אמרה שהמגן ההוא יהיה יותר קשה.. אגב, סיפרתי לכם שקיבלתי במגן הראשון 97!?!?!

Dafi the Mighty

New member
די ללכלך על הבגרות בהיסטוריה...

זו הייתה בגרות מאד כיפית. רק לי היא הייתה כיפית? טוב זה בגלל המורה להיסטוריה שלא לימדה אותי (אם כן, הייתי מקבלת בבגרות מאה) כל הכבוד על ה-97!!! לשון והיסטוריה אלה הבגרויות הקלות, בגלל זה הן בי'. אין סיבה לדאגה.

THEchosen1

New member
מהההה?????

הוצאת 97 בבגרות בהיסטוריהההההההה??????? יאאאאא איזה כיף לךךך בעיקרון אני דיי אוהבת היסטוריה אבל את תקופת המנדט , ומלחמת העולם הראשונה , ומה שמסביב .. אבל בגרות בהיסטוריה? להכניס את כל החומר הרחב הזה לראש הקטן שלי?? בכל מקרה יש לי גם שנה הבאה ביא' עוד יחידה בהיסטוריה .. גם לכם יש לא??

shanyz

New member
חחחחחחחחח

קיבלתי במתמטיקה 97.. אבל איזה פוקס! גם בבגרות בהיסטוריה שנה שעברה קיבלתי 97!! פשוט למדתי ה-כ-ל בעל פה! אין לי מושג איך עשיתי את זה!! עכישו 10 עמודים אני לא מצליחה בעל פה!!!! חחח.
וכן, בכיתה י יש יחידה אחת ובכיתה י"א יחידה אחת, כאילו של היסטוריה

LuZ dE EsTrElLa

New member
וואי שני אני מה-זה מבינה אותך

אז למדתי מ=ל-א בע"פ ועכשיו עמוד אני לא זוכרת טוב כמו שאמרו חכמים מאיתנו אם אין אני לי ידי לי אם אין ידי לי שכני לי אם אני שכני לי פתקי לי אם אין פתקי לי שולחני לי ואם אין שולחני לי - שלילי לי

LuZ dE EsTrElLa

New member
ואני הוצאתי 92

והגישו אותי על 90
ואני באמת לא כזאת גאונה
אני מניחה שגם את תוציאי ככה, בלי לפתוח פה
ל-
אין לך מה לדאוג הבגרות בלשון ו- בהיסטוריה יחסית קלות בלשון יותר קל אבל היסטוריה, אי אפשר לקרוא לזה קשה פשוט תלמדי טוב ואני מבטיחה לך סיכויי הצלחה גבוהים

THEchosen1

New member
חופשי יש פה גאוניות...

תודה על העידוד ... ואני אכן יילמד טוב .. ממחר אני מתחילה להיסטוריה , אתמול התחלתי במחשבים ולשון התחלתי מזמן אז נקווה לטוב.. חחח זה מזכיר לי קבוצת תמיכה , לא יודעת למה , כולם כאלה מנוסים ואני לפני כל הבלאגן - אבל בדרך ..

למעלה