שטוטי שכזה..

כנראה שלא תיהיה שביתה ../images/Emo7.gif

ואמא שלי קנתה כבר ספרים וכל שאר הדברים לבית ספר ........!

go avril

New member
שמישהו יציל אותי...

אתם תראו בחדשות "תלמידה רצחה את מורתה מרוב שהתשגעה כי חזרו ללימודים יום לפני המועד הנכון" אתם תראו אותי בתמונה כזאת קטנה כמו ששמים חעחעחעחע ואני לא אתחרט על מעשייי חעחעחחעחעחע !!! סתאםםםםםםםםם *השיעמום משתלט נא לא להתייחס*

חחח(שוב!) חזרתי אנשים!!!!!

אני כול שבוע נוסעת לאנשהו!!!!!!! כמעט כולש בוע יש לי שירשור חזרתי נכון? אז הנה בפעםה אמה-חזרתייי!!!! הייתי שבוע (כמעט) אצל חברים!!! היה כיףףףףףףףף1!!! והורדתי שירים של אבריל לא מהאלבום ויצרבו לי אותם! את why ןאת don't give a deam ואת falling (ככה קוראים לו לא?) איזה כיףףףףףףףף!!!! נהניתי התגעגעית עליכם נורא מה שלומכם? עינבלולה?-אירית חזרה? בקרוב יקנו לי מחשב חדש ואז אני שוב אהיה פעילה ואכתוב נורמאלי!!!! פעם כתבתי מלא זוכרםי? עכשיו אני לא ...חחחח טוב אני צריכה ללכת נתראה מחר בי סקייטי

frikin shin

New member
סקיטיי ואפריים!!!

סקיטיי!!! ברוכה השווה
אני שמחה שנהנת ושהיה לך כייף נחמד שחזרת אלינו. אפרת!!! איפה היית?! חיפשנו חיפשנו ולא מצאנו! זה שאת מבלה זמן עם אהובך לא אומר שאת לא צריכה להודיע קודם!!! אני מאוד מאוכזבת ממך! סתאאאאם..... נחמד שגם נהנת... וחזרת אלינו....

עינבל ודנייייייי!!!!!!!!!! התגעגתי

כ'''כ!!! רציתי לחזור ולדבר איתכן כול הזמןןןןןןן! הייתי אצל חברה יותר ממה שחשבתי שאשאר צלה ואז נשארתי יומייםא צל חבר.....עיזבו היה מסובך ובסוף התוכנית שהייתה אמורה להיות לנו התקלקלה(נסיעה לקיסריה) והם נשארו לישון אצלה......ואני לא היה לי חשק לישון אצלה-זה די מסובך לחזור לשם שוב חחח טוף ביי סקייטי

frikin shin

New member
../images/Emo32.gif זה רק אני או ש...

1. זה רק אני או ש... הקליפ סניוריטה של ג'סטין שודר מעל מיליון פעם
2. זה רק אני או ש... אף אחד לא משתמש באייקון הזה:
ובעוד כמה... פשוט לא היה לי מה לכתוב
3. זה רק אני או ש... דגים זה הפורום הכי עלוב שנוצר בתפוז
4. זה רק אני או ש... עדין אין פורום לאוונסנס!
5. זה רק אני או ש... לכולם אין תבל דיגיטל או YES לא... זו רק אני...
6. זה רק אני או ש... כולם נדבקו לשיר time like these נראה לי שזה רק אני שוב
7. זה רק אני או ש... כל הפורום מחכה שהדיסק השני של אבריל כבר ייצא 8. זה רק אני או ש... החופש נגמר עוד מעט
9. זה רק אני או ש... לאף אחד לא בא לחזור ללימודים 10. זה רק אני או ש... הגענו למספר 10 ונגמר הזה רק אני או ש...

באמת צריך ךעשות פורום לאוונסנס

אבל אניב טוחה שיעשו לו אחרי שהם יזכו בתגלית השנה חבר'ה השיר שלהם זה אחד השיריםה טובים שיצאו השנה-הם בטווווח יזכו!!!! זה רק אני או ש......שרה ואדם ממש מתאימים? זה רק אני או ש....דניאל פריקים שיין ממש מצחיקה לפעמים זה רק אני או ש....אבריל קצת ירדה בפופלאריות לאחרונה)(איפה שמים ת'א?) זה רק אני או ש....אבריל תוציאי דיסק חדש כבר!

למעלה