שטוטי שכזה..

DreamS_HunteR

New member
וואף

15 אילת עולה ל-י' לא רוצה לעלות!!! סתם היה בא לי להידחף לכם פה! מה תעשו לי???

frikin shin

New member
אולי תדברו על זה באייסיקיו יחד?

מסרים? משהו? ואדם! לא יפה להידחף!!! כולם חושקים בחתולי ורודי. ואדם זה ממש לא יפה מצדך!!! אתה עם ברודי ושרה לא מספיק לך? אתה צריך עוד אחת?! חוצפה!

נעדרת ילדה מהפורום !

שמה הוא אפרת ילדה בת 15 נעלמה מהפורום! אני יודע שהיא יצאה לחופש אבל מישהו יודע מתי היא חוזרת?

אני מארגן חיפושים באזור חולון!

אני קורא לכולם לחפש את אפשרת (הידועה בתור אפריים ,אפרת) גובה 2.56 (היא בולטת מאוד בשטח מן הסתם)

DreamS_HunteR

New member
בצער רב וביגון קודר אני מודיע על...

העלמותה של אפרת מהסיבות הבאות: 1. היא שונאת אותנו! 2. היא משתלטת על תפוז אז היא לא מספיקה להגיע לכאן 3. היא מתכננת לפלוש למערכת ולהרוס אותה 4. היא תשתלט בקרוב על העולם ואנחנו, נמות! 5. משמעם לי נורא ואני לא יודע מה לעשות עם עצמי 6. אפרת, אל תתעצבני ואל תכעסי, משעמם לי 7. מספר המזל של היהודים (?!?) 8. שמונה זה שתיים כפול ארבעעעעע 9. תייישע 10. עשר זה בע! בע בע בעעעעעע!! משמעםםםםםםםם

sk8er grrl

New member
לא כועסת...../images/Emo42.gif

הייתי בחופשה עם אהבת חיי... יעל יודעת... הייתי בידכאון יומיים מאז שחזרתי כי לא הפסקתי לחשוב עליו ובגלל זה לא נכנסתי... עכשיו הכל הסתדר ואני אראה אותו כנראה בסוכות... אני אוהבת אותך צ'ארלי!

DreamS_HunteR

New member
חברי וחברות פורום יקרים!

עוד 5 ימים!! 5! 5! 5! לא פחות ואני מקווה שיותר! 5 ימים לחופש הגדול!!! כבר התכוננתם לשנה החדשה הבאה עלינו לרעה? מתגעגעים? משעמם לכם בחיים? לי כן. בע

למעלה