שטוטי שכזה..

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif שטוטי שכזה..

שרשור אוף לשבוע, לכתוב מה שרוצים ! כאן!

עvrud עhatul

New member
מה שרוצים? קיי הצהרות מטופשות

1. יש לי בלוג חדש ואני עושה לו יחצנות 2. אני אוהבת את הסטייקים שלי רייר 3. חתולע ורודע היא המלכע הבלתי מעורערת של העולם 4. הייד פאר מתאכזר אליי 5. אני שוקלת ברצינות לפתוח פורום אנטי-חתולע ורודע 6. יש לי נמשים 7. יש רוקי ביום שישי ואני אפסיד אותו כנראה בגלל... שאני מחוייבת לרוקי! 8. יש ילדה אחת בפורום של האלטרנטיבה שקראה לי טפשה ואז הסברתי לה למה היא לא יכולה לקרוא לי טיפשה, ועכשיו היא מתחנפת אליי 9. תשע זה המספר הכי יפה שיש 10. ואחרון

עvrud עhatul

New member
פרומים שבהם אפשר:

הפורום של מופע הקולנוע של רוקי בארץ הפורומים של הייד פארק הפורומים של האלטרנטיבה אבל לא בפורומים של תפוז. אני שונאת את המערכת הפרימיטיבית הזאת

DreamS_HunteR

New member
פרמיטיבית?...

היא הכי נוחה מכל הפורומים בארץ, ויש לה כלים יותר משוכללים מכל פורום בארץ (מלבד הפורום עצמו..לכל פורום יש מערכת של כלים שימושיים לפורום של עצמו) ואם יורשה לי לומר, הפורומים של הייד פארק הם הפורומים הכי לא נוחים בעולם!

עvrud עhatul

New member
ההכי נוחים

זה הפורומים של אייקון בורד והפורומים של לייקוס סטייל הפורום של האלטרנטיבה ושל רוקי

DreamS_HunteR

New member
בעצם..זה לא פירסם את התגובות שלי

וזה עדיין לא מפרסם.. אז אני אכתוב כאן: על הנעלי ספורט - יש נעליים של נייק (שאני נועל..) שרק הסוליה שלהן היא גומי..וגם אולסטאר זה רק הסוליה גומי.. אז מה הבעיה? ובקשר להודעה השניה, עם אבריל...בגלל שזה רק בניכן, אני לא אגיב.. והכתב והצבע עדיין מעצבן
קטן.

עvrud עhatul

New member
מחקתי את זה

אל תחשוב שאני נאצית, אבל אני לא צריכה שיחות בבלוג שלי:) אני אגיב לך פה - בקשר לנעליים: נייק=רע. אולסטאר זו לא נעל חלל... זו נעל בד פשוטה.. בלי כל הדקורציות מהגומי. נעלי ספורט זה פויע. בקשר לדבר השני - סבבה.

עvrud עhatul

New member
תקרא את הרשומה בעיון...

אני אצרף גם קישור לשרשור אנטי נעלי ספורט בהייד פארק

עvrud עhatul

New member
חבל

כי שמו שונה ל"גם אני סוגד לחתולע ורודע" ואתם מוזמנים לשם.... זה סתם פורום של שיחות OFF

למעלה