Emily ©

New member
../images/Emo32.gif באיזה בצפר אתם לומדים?

אולי יש פה אנשים מאותו בצפר.

אין מצב...../images/Emo141.gif

אני וואל בטוח לא לומדות באותו בית ספר... וגם לא היינו בו היום בשעה שבע... ואימא שלי לא הסיעה אותנו... ולא סבלנו קשות... ולא צחקנו על ירק מסויים... ולא עצבנו את המחנכת... ולא סיכמנו שיוגי או כוסון...
נכון ואל?

BlackCandle

New member
אממ...משו שלא קשור!?

זה קדוש
זה יפה
זה מתוק! ומה עוד!? לא יודעת משעמם לי!

חיננית

New member
משחק טריויה עכשיו פורום 191

המשחק הוא משחק טריויה עכשיו בטריויה והגיון 191 את המשחק משחקים רק כשיש לפחות 4 חברים מתחרים. ינתנו 5 שאלות טריויה בהודעה אחת בדף הפורום בנושאים מגוונים מאד . הראשון הפותר נכונה את 5 השאלות , יקבל (זה שפתר 4לא יקבל. הפתרון שלכם יישלח בהודעה אחת ויחידה ,בלי מקצי תיקונים ,לדף הפורום . המשחק יערך בימות השבוע במידה ויהיה מנין מתאים . מי שיאגור 5יקבל פרס תפוזי . תודה למנהל הפורום .

הקיץ עוד כאן ../images/Emo42.gif

ב-15/9 יערך טור ד'ישראל: מסע אופניים לכל אורכה של מדינתנו הקטנה. פורום אופניים נערך לכך, ומביא לכם הערב ב-17:00 את טל וויס ויותם אביזוהר שיבואו לענות לשאלותיכם על טור ד'ישראל...
אורית רשפי, המועמדת לראשות עיריית הרצליה, תתארח הערב ב-19:00 בפורום הרצליה ותענה לשאלות הגולשים. רצוי להכין שאלותיכם מראש.
פורום ברי סחרוף מתחיל היום את חידון הטריוויה הגדול על ברי- וכל מה שקשור אליו... אז אם אתם יודעים מה זה מינימל קומפקט, שמעתם על פורטיס ויש לכם מושג על לפחות להיט אחד של ברי סחרוף... שווה להכנס.
7 ימים של וידויים ממשיכים בפורום בנות, והיום- היום הרביעי, עליכן לספר על הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכן... ולזכות בדיסק של אס קלאב 7

SofyTofy

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo103.gif

השירשור
שלנו כבר עבר שני עמודים (כתבתם הרבה
) והנה אני מקפיצה אותו כי היו הרבה הודעות
שלא שירשרתם. אז עכשיו הן משורשרות, ואתם מוזמנים להמשיך את השירשור אם תרצו (הודעות
לשירשור זה בלבד, עד שיעבור עמוד או שניים).

SofyTofy

New member
מצטרפת לברכות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

שנה טובה ומתוקה, ופוריה והמון הצלחה
(ולמה אני מדברת כמו המחנכת שלי
).

Liloush

New member
מה עם שירשור התמונות??

תקפיצו אותו כדיי שאני אשים עוד תמונות , אם אתם רוצים כמובן

../images/Emo32.gifכנסו בבקשה..

îéñ_ùëèø (ICQ#171961454) Wrote: בבקשה אל תמחקו את ההודעה הזאת ותעבירו אותה לרשימת התפוצה שלכם זה חשוב מאוד !!! שלום כולם, אנחנו מחפשים אחרי תרומת דם למען חולה סרטן. סוג הדם הוא מאוד נדיר-A(-) אם יש לך סוג דם כזה או אתה מכיר מישהו אם סוג דם כזה, אנא צור קשר באי-מייל: [email protected] או התקשר למנוי 513849-054 תתרום תן חיים לילדה קטנה! ענת אפרון

היי כולם אני חדשה פה..

היי כולם אני חדשה פה קוראים לי יערה אני בת 13 מכורה לאקזיט וכמו כל שאר העולם אוהבת את עפר שכטר אבל גם מיכה חמודדד התחביבים שלי זה ללכת לאולפנים ולהיפגש אם חברות זהו...

spider kisser

New member
עוד שעה וחצי... זה מתחיל...

במי תבחר שרון? האם יהיה זה גדי? או שמה יואב? או אולי אפילו אקי אבני
?

למעלה