הכוונה היא ליואב כמובן |אידיוט!|
M Maha Kara milhAma New member 14/9/03 #43 שמא כותבים ב-א' ../images/Emo141.gif ואני בעד גדי! כי יואב סנוב... ולא אני לא רואה כרגע.... ידווחו לי בסוף....
שמא כותבים ב-א' ../images/Emo141.gif ואני בעד גדי! כי יואב סנוב... ולא אני לא רואה כרגע.... ידווחו לי בסוף....
T tvwrirers New member 14/9/03 #45 דרושים כתבי טלויזיה! דרושים כתבי טלויזיה!! לפרטים נוספים והרשמה: http://tv.viper.co.il
י יערה טיפ טיפ New member 15/9/03 #47 יש לי שאלה לא הכי קשורה לאקזיט... ניקי מה הכינוי שלך תשלחי לי תגובה אני לא יודעת מה הכינוי שלך...
ה הנהלת הפורומים Administrator 15/9/03 #48 ../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif הפינה המיוחד של אחים ואחיות במערכת הבריאות עוד מימד לחיים ולנשמה. פורום טנטרה קצת לפני העונה החדשה - פורום כוכב נולד מודעות לפוליטיקה בפורום נוער שינוי ללמוד את החיים והעולם בפורום ביולוגיה למי שאוהב את ההולכים על גחונם. פורום זוחלים גלישה נעימה!
../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif הפינה המיוחד של אחים ואחיות במערכת הבריאות עוד מימד לחיים ולנשמה. פורום טנטרה קצת לפני העונה החדשה - פורום כוכב נולד מודעות לפוליטיקה בפורום נוער שינוי ללמוד את החיים והעולם בפורום ביולוגיה למי שאוהב את ההולכים על גחונם. פורום זוחלים גלישה נעימה!
ח ח ר ג ו ל י ת New member 15/9/03 #50 למה ההודעה שלי נמחקה? אני ממש לא מבינה את הפורום הזה... ההודעה הזאת הכי קשורה לאקזיט שיכולה להיות! אני רוצה דלעת למה היא נמחקה?
למה ההודעה שלי נמחקה? אני ממש לא מבינה את הפורום הזה... ההודעה הזאת הכי קשורה לאקזיט שיכולה להיות! אני רוצה דלעת למה היא נמחקה?
S SofyTofy New member 15/9/03 #51 איזו הודעה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif אני לא מחקתי בכל אופן.