linoy7

New member
וואייי../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

מעל 1000 שקל, לא? טוב, אבל אני מניחה שזה היה שווה כל שקל

just adiki

New member
שיהיה לך בהצלחה!

אני גם צריכה לעשות תיאוריה
. אני קמתי היום ב11 וחצי [מה יש לי לעשות?] הייתי קצת במחשב. קראתי עיתון אחרי זה הכנתי צהריים, שטפתי כלים והפעלתי מדיח. ועכשיו שוב באתי למחשב... איזה באסה. לפני יומיים הייתי בחד"כ והייתי בשיעור מיני בטן ועכשיו תפוס לי.. קיוויתי שהיום זה כבר יעבור כדי שאני אוכל ללכת היום שוב
. אני אלך לחד"כ בכל מקרה היום אני מקווה אבל שאולי יעבור לי קצת עד הערב ואני אוכל שוב להשתתף בשיעור...

linoy7

New member
תודה!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

חח אז לכי! בא לי גם חדר כושר
תרגישי טוב

Robin Sparkles

New member
היום בשיעור אנגלית

מישהו מכיתה י' קרא למורה וכשהיא הלכה כולם פתאום התחילו לדפוק על השולחנות וכשהיא הסתובבה פתאום כולם הפסיקו ושתקו
חחח וגם אני צריכה להוציא כבר טופס ירוק אבל אני מתעצלת. נראה לי שאני אוציא בשבוע הבא כי למדתי כבר לתאוריה למרות שעדיין לא סיימתי ללמוד.... בהצלחה

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

איך אני אוהבת לעשות קטעים כאלה למורים
יאללה, תוציאי! את במצב יותר טוב ממני! אני למדתי רק את התמרורים
וגם לא את כולם..
תודה!

NITSAN6

New member
החליפו לי את המורה לאנגלית../images/Emo7.gif../images/Emo110.gif

את כל המורות שאהבו אותי החליפו
. חח אבל החדשה היא מזה מצחיקה..היא מדברת ממש מהר והסנטר הכפול שלה רוטט כל הזמן
חח ואתמול בשיעור ערבית המורה זרקה סוכריות טופי למי שהשתתף והיא רבה עם ילדה אחת. אז אחר כך היא זרקה סוכריה לחברה שלי שישבה מאחוריה ופגעה בילדה
וואי זה היה כ"כ מצחיק..זה היה גם די חזק

just adiki

New member
החלפת מורה לאנגלית בהחלט גורמת לטראומות

נוראיות ודכאון קשה. חוויתי את זה בשנה שעברה. הו, המורה של י'-יא'
.
אבל גם אהבתי ממש ממש ממש ממש את המורה החדשה שהיתה לי בי"ב, היא היתה כזאת פשושית
.

linoy7

New member
../images/Emo201.gif אוי, אני זוכרת את התקופה הזאת..../images/Emo41.gif

Galuush

New member
וואיי מבינה את הקטע של המורה לאנגלית...

ביב' גם החליפו לי את המורה של י'-יא' כי הוא עזב... וכ"כ התבאסתי... הוא היה מורה מעולה, אמריקאי והוא אהב אותי! אחרי שעשיתי את הפרוייקט שלי באנגלית, כל הזמן הוא היה קורא לי מיס דיון
כי עשיתי על סלין... אויי איזה באסה שהוא עזב... למרות ששנה שעברה הייתה מורה טובה ומצחיקה בטירוף! הרגת אותי על המורה לערבית. אויי איך שנאתי את המקצוע הזה... מזל שנפטרתי ממנו בכיתה ט'!

linoy7

New member
חח הו, ערבית..../images/Emo41.gif

למדתי מכיתה ד' עד ט'.. משום מה הצלחתי במקצוע הזה [ואני מדברת על מאיות.. המקצוע היחיד שהיו לי מאיות במשך כל השנה
] אבל מאווווד שנאתי אותו..
אבל גם המורים מאוד אהבו אותי

Galuush

New member
חחח יפה לך...

אני רק בכיתה ז' קיבלתי בו 100 במחצית הראשונה, אח"כ ירדתי ממש... בלעע מקצוע שנוא שנוא!! באותו מקום בערך עם מת' וג"ג
. עוד שני מקצועות שאני פשוט לא סובלת... מכיתה ד'?! הייתי מתחרפנת! בד' רק התחלנו ללמוד אנגלית... פויי
.

linoy7

New member
חחח אנגלית התחלתי כבר בכיתה ב'../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

נראלי שהבי"ס היסודי שלי הוא היחיד שלימדו בו אנגלית כלכך מוקדם
לא יודעת, כל מי שיצא לי לדבר איתו התחיל ללמוד אנגלית רק מכיתה ד' או ה'
מוזר.. חח לעומת זאת, מלא אנשים למדו ג"ג גם בתיכון ורק אני למדתי בכיתה ה'! -רק- בכיתה ה'! וגם בזה נכשלתי
איכ
מקצוע פשוט נתעב
כנ"ל לגבי מתמטיקה, שאני חושבת שרובנו מזדהים עם הבעיה הזאת

NITSAN6

New member
ביסודי שלי התחילו ללמוד מכיתה א' אאל"ט../images/Emo110.gif

אבל אני התחלתי ב-ג'..

linoy7

New member
זה מעולה, כמה שיותר מוקדם-יותר טוב../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

כמובן, תלוי עם אלו מורים
בכיתה ב' החליפו לנו איזה 4 מורות כל השנה, כיתה ג' באה מורה אחרת כיתות ד', ה', ו'- המורה הכי מעולה בעולם!! שאפשר לומר שהיא זו שמחזיקה את הבי"ס.. עד היום היא שם והבנתי ששנה הבאה היא עוזבת.. באסה לבי"ס.. וזהו, עד אז ידעתי אנגלית מ-ע-ו-ל-ה! ואז.. הגיעה כיתה ז'.. הביאו לנו מורה.. שפשוט לא יודעת ללמד.. אחלה בנאדם!! אבל חבל שהיא לא לימדה אותנו כמו שצריך.. ופשוט שנה שלמה התבזבזה
וזהו בכיתה ח' כבר הביאו לנו מורה נורמלית ובכיתה ט' היא המשיכה איתנו כמה חודשים עד שהחליטו לפרק את הקבוצה ל- 4/5 יחידות ולכיתת מואץ[ששם אלו שיודעות אנגלית מעולה/אלו ששפת האם שלהם היא אנגלית
] ואני הייתי בכיתה של ה-4/5 והביאו לנו מורה זבל! שתמות!
היא פשוט שנאה אותי ואני לא יודעת למה! אתם יודעים מה היא אמרה לי פעם? "את יודעת איך אני זוכרת את השם שלך? יש מישו שאני שונאת שהשם משפחה שלו הוא *****[השם משפחה שלי]" בת ****
שתיחנק!
וזהו, כיתה י', יא', יב'- אותה מורה שעד היום לא ברור לי אם היא אהבה אותי או שנאה.. פיצול אישיות כבר אמרתי?
יו, איזו חפירההההה

Galuush

New member
יוו../images/Emo12.gif איזו מניאקית!!!

אם היה לי האומץ בטח מה זה הייתי יוצאת עליה... אבל אני עושה את זה רק כשאני עצבנית ממש על מורים
. יוו אמאא לא שמעתי על כזה דבר בחיים שלי!!

linoy7

New member
אם זה היה קורה לי היום-בטוח הייתי עונה לה.../images/Emo41.gif

היום אני כבר לא שותקת.. מה לעשות שפעם הייתי יותר מידי תמימה, לא מדברת הרבה, מטומטמת..
שתלך לעזאזל
תפסה תחת שלפני שהיא נהייתה מורה היא הייתה שוטרת

Galuush

New member
באמת?! פייי הזויה לאללה...

וואי... איזו חוצפנית היא
. ואת לא מטומטמת... פשוט חונכנו לתת כבוד למבוגרים...לא לכולם מגיע וחבל שלפעמים אנחנו מצייתים לזה יותר מדי!

linoy7

New member
../images/Emo6.gif ואת יודעת למי היא דומה?!../images/Emo41.gif

מכירה את ויקי כנפו?!
ועוד באמת קראו לזבל הזאת ויקי..
כן, כנראה שזה באמת זה..

למעלה