Galuush

New member
חחח אויי אני זוכרת אותה../images/Emo6.gif

וואיי שתהיה בריאה... חחחחח העיקר את לא צריכה לסבול אותה יותר
. אני מאמינה שזה זה, אחרת אין הסבר אחר
.

Galuush

New member
חחחח כיף לך על ג"ג...

חבל שאי אפשר לעשות את אותו הדבר עם מת'
. היה נחמד ללמוד את זה רק ביסודי
. כשזה עוד היה קל
.

just adiki

New member
בקשר לג"ג,

את יודעת כמה שנאתי את זה. תמיד שהיה צלצול זעקתי:"לא, רק אל תשלחו אותי לשם!!". השיעורים היו משעממים, ישנתי פשוט כל השיעור או שחברה שישבה לידי עשתה לי צמות
[הייתם צריכים לראות איך יצאתי מהשיעורים שם]. כל הזמן גם ברחתי לחדר של אב הבית לכמה דק' של שקט. מה שטוב במקצוע הזה שהמבחנים קלים ככה שלא למדתי כל השנה, לא הקשבתי כל השנה אבל הוגשתי על 93 וזה אחרי שקבלתי במתכונת 90+ אם אנני טועה [שגם אליה לא למדתי בכלל] ולבגרות למדתי שעה וידעתי לענות על כל השאלות. עכשיו, שאין לי את הסיוט הזה על הראש 7-8 שעות בבשבוע אני מוצאת את עצמי מאוד שמחה שהרחבתי. במיוחד עכשיו עם מה שקורה בעולם, התחממות כדורה"א וזאת תקופת ההוריקנים למינהם... אני קוראת בעיתון ואני מבינה ויודעת הכל. ועצוב גם שאנחנו לומדים "מה יכול לקרות אם..." ופתאום לראות בעיתון שזה קרה. לפני כמה זמן ישבנו באורחת צהריים ואז אמא שלי אמרה שמאוד חם אבל שהיא עושה הליכה ומגיעה לשדות יש רוח נעימה אז אמרתי לה :"זה אי חום עירוני" והתחלתי להסביר לה מה זה עם פירוט- הגורמים, התוצאות הכל... היא היתה מזה גאה
. כיף שיש לך ידע כללי בכזה מקצוע... חפרתי?
. זבשך.

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

זה בכלל כיף שיש לך ידע בכל מקצוע.. אח"כ כולם מתגאים וזה..

just adiki

New member
../images/Emo45.gif

האמת שהג"ג נתנה לי הרבה מעבר... אני ממש מנסה לשמור על איכות הסביבה, תמיד הייתי כזאת אבל עכשיו אני ממחזרת וסוגרת אור וטלוויזיה כדי לא לבזבז אנרגיה חח... היום הוצאתי את הכלבה לסיבוב ואז ראיתי שהשכן מפעיל את הממטרות אז אמרתי לו:"למה אתה מפעיל עכשיו? לא חבל? השמש תייבש גם ככה את המים וזה לא אפקטיבי. צריך להדליק בלילה" המסכן כולה שמע שיש חור בצינור ורצה לבדוק
.

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

מסכן, לא הבין מה את רוצה ממנו על הבוקר..

linoy7

New member
תיקון:../images/Emo41.gif

*מסכן, לא הבין מה את רוצה ממנו בצהרי יום חמישי..

RayoDeLuz

New member
גאמני למדתי ג"ג השנה..

אבל כמעט נכשלתי...
האמת עוד לפני ג"ג הייתי יותר ידידותית לסביבה.. סוגרת את האור ממחזרת כל מיני דברים... ואז ג"ג הגיעה עם מורה שחשבתי שהיא נחמדה וכל זה... אבל מסתבר שלא.. חחח.. נו עברתי אבל בקושי.. חח.. טוב שהיה וטוב שזה נגמר חח...

Galuush

New member
חחח אני עדיין לא מצאתי במקצוע הזה משהו מועיל

חחח סתם... יש דברים שהיום מעניינים אותי אבל הם לא היו קשורים למה שלמדנו בכיתה, לפחות לא ביא'
. בכל מקרה, הוא משעמם אותי ממש, ולא נראה לי שאי פעם תהיה אליו חיבה...אני אישית, ממש שמחה שפרשתי מהמגמה הזו. המקצוע שיעמם והמורה הייתה נוראית! אממ מה זה "זבשך"?
.

just adiki

New member
אני חושבת שאף אחד לא יכול להאבק מול הציון

הגבוהה ביותר שלי בכתה י' בערבית-36
. קצת ריספקט.

RayoDeLuz

New member
חח..

אני קיבלתי במתמטיקה ביב' כבר בחודש הראשון את הציון 37 והבנתי אם אני ארצה להעלות אותו אצטרך להלחם וללמוד כמו מטורפת אבל אני לא כזאת אז בחרתי לפרוש ממתמטיקה(כן מתמטיקה זה לא חובה כאן ביב') ולקחת במקומו קורס אחר עם אחד המורים הכי אוהבים עליי
.. וזו הייתה בחירה הכי חכמה... לא רק שאהבתי את המורה... בתור ציון סופי קיבלתי 88..!! ובמבחן סופשנה קיבלתי 97...!
בלי ללמוד הרבה חחח...

linoy7

New member
למה לנו אין את הבחירה הזאת?../images/Emo10.gif../images/Emo41.gif

זה היה מונע המון בעיות..

למעלה