SainTonix

New member
ככה:

קודם כל תפתח משתמש. אחרי שאתה מחובר דרך המשתמש שלך, תכנס לעמוד של החולצה שאתה רוצה, תלחץ על המידה, והיא תכנס לסל הזמנות שלך. אחרי שסיימת לבחור הכל, אתה בוחר סוג משלוח. (המשלוח הכי זול והכי מהיר אלינו הוא סוג משלוח ups שעולה 6$ לחולצה אחת, לשתיים זה כבר נעשה יותר זול.. שטויות). אחרי זה אתה בוחר לסיים את ההזמנה, ומגיע לדף של הפרטים והכל.. פשוט תלך לפי ההוראות שיש שם.. זה באמת לא מסובך. *ההודעה נכתבה במין זכר כי אין לי מושג אם את/ה בן או בת.

PATD

New member
מ../images/Emo207.gifת

פליז תגיבו ותתנו לי חמישה כוכבים

CitizenErased

New member
מי בא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

http://www.kdge.com/pages/EF16/ כל חצי שעה הם מכריזים על עוד להקה... בהתחלה חשבתי ללכת כי אני גם ככה בארה"ב באותו הזמן בשביל 2 הופעות של מיוז לבד ואז הסיבוב הופעות שלהם עם MCR... ואז התחילו שמועות שיכריזו עליהם לפסטיבל הזה.. ועכשיו הם הכריזו כבר על AFI, פלסיבו, פאפא רואץ' וקייזר צ'יפס בין היתר (וגם על MCR, על מיוז עדיין לא) אני כל כך שם

CitizenErased

New member
מכירה רק שיר אחד של סאוסין ../images/Emo4.gif

ואת F11 אני לא מכירה בכלל ובעעעעעעע באולינג פור סופ, לא סובלת את המוסיקה שלהם. אוף שיכריזו כבר על מיוז.

SainTonix

New member
אני באוגוסט יהיה בארה"ב..

יש איזה פסטיבלים/הופעות מתוכננות ככה ליולי-אוגוסט?

CitizenErased

New member
בתחילת יולי יש את הLive Earth

אוגוסט עוד לא ידוע לי... אוגוסט דווקא יש את הפסטיבלים הגדולים של אנגליה.. סוף אוגוסט.. וגם את חלוקת פרסי קראנג

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif האא! אני כלכך רוצה.

אבל זה 15.4 לא? אני בדיוק באנגליה >; אבל לוסטפרופטס וTBS יותר שווה חח ועכשיו אני בתהליכי שיכנוע גם למקפליי ו-30STM שיש בדיוק שאני שם.

CitizenErased

New member
אוהבי suede/ברט אנדרסון למיניהם...

תמליצו לי על שירים. אני כל כך אוהבת את הקול שלו ואני עדיין לא רוצה לקנות אלבום... לאט לאט חח לוקח זמן עד שאני מוציאה כסף על אלבומים.

elknetld2kil

New member
הדיסק החדש שלו יצא לאינטרנט

אם את רוצה לינק אז דברי איתי בפרטי ואני אנסה לארגן משהו.

CitizenErased

New member
אני רוצה קודם לשמוע שירים מומלצים

אחר כך נחשוב על אלבומים. אני גם לא בקטע של להוריד אלבומים, אני מעדיפה לקנות אלבומים שאני באמת אוהבת

sha na na revol

New member
coming up,

האלבום הראשון שלי, והוא בכלל לא רע, אבל שונה מאוד מהאלבומים ה'קלאסיים' של סווייד.

sha na na revol

New member
אבל המעריצים שלו כאלה דרשנים,

כמו מעריצי מאניקס. סתם תקועים על DMS יותר מדי.

new art riot

New member
איזה שירים את אוהבת?

הקול שלו קצת השתנה עם השנים. בכל מקרה ממש קשה לי להמליץ על שירים, לכי על שני האלבום הראשונים suede ו-dog man star ותקווי שמישהו פה יהיה קצת יותר ספציפי ממני P:

CitizenErased

New member
שירים, שירים, לא אלבומים חח ../images/Emo3.gif

לא אוהבת להתחיל ישר מאלבומים שלמים חח אני מכירה רק 2 בינתיים לדעתי חח (אני אומרת לדעתי כי רק לא מזמן בכלל גיליתי ששני השירים שלהם אז יכול להיות שאני מכירה עוד ולא מודעת לזה) She's in Fashion וBeautiful Ones ואני מעדיפה את השני בהרבה על הראשון

למעלה