new art riot

New member
מהאלבומים האלה..

can't get enough, asbestos, everything will flow, she, trash, saturday night, lazy ועוד שני סינגלים מהימים המוקדמים so young, the drowners סתם שתראי אם את אוהבת ואני גרועה במתן המלצות, אז עדיין תקווי שמישהו פה יבוא לעזרתי :D

sha na na revol

New member
../images/Emo45.gif Everything Will Flow

אמנם הרבה רע נאמר על סווייד "המאוחרים" אבל אני כ"כ, כ"כ אוהב את השיר הזה. ומComing Up - By The Sea, אחד השירים הכי יפים שלהם.

sha na na revol

New member
ועשי טובה

תשמעי את Stay Together - איי-סייד לסינגל שחא נמצא באף-אחד מהאלבומים.

CitizenErased

New member
סבבה, תודה ../images/Emo13.gif

גיליתי גם שאני מכירה ואוהבת את Trash וAnimal Nitrate

lestatgirl

New member
טוב שאין להם תפרסומות הכי שופכות

בעולם לבריטים האלה, הפרסומות לטאלק טו פראנק והילדים החולים שמתעטשים בסינפוניה, כ"כ צריך לעשות צעד הפרסומות המגוחכות של אמטיוי2 (רק שזה ברור ששילה'ס ווילס יזכה

M a a y a n K

New member
../images/Emo6.gif

לא הכרתי את הפרסומת הזו לפני אבל היא ענקית... וואו...זה היה מצחיק עכשיו.....

GoldenBabe

New member
ישנה, ישנה חח../images/Emo109.gif

כאילו, עד כמה שידוע לי, אדם לא עשה גלאח

IRBaB00n

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif22.2.07 באלטרנטיב

השבוע באלטרנטיב (המוסד החדש - הרב ש"ך 12 ת"א) עוד קצת מהמוזיקה המעולה, האלכוהול והאנשים הטובים
אלכוהול (בירות, וודקה תפוזים, טקילות) ושתיה קלה חינם
פינת צ'ילאאוט עם נרגילות חופשי
שוטים של ייגר ב-10 ש"ח בלבד רחבה אלטרנטיבית (Alternative, Rock, Grunge)
רן אביב אורן בן יוסף רחבת ניו מטאל (Funk Metal, Nu Breed, Hardcore, EMO) גל ודורית דרור טייכר רחבת מטאל (Thrash, Heavy, Power, Doom, Black, Goth, Death) הדס טל ניסן וחן סאדוס רחבה בריטית (BritRock, BritPop, Indie) עומר בכר [106FM] שחר שפירא לפרטים והנחות לפנות ב ICQ: 103129314 msn: [email protected] או בפלאפון 0523757927

Thrash Metal Monsters 27.3.07

ביום ג' 27.3.07 בשעה 21.30 יתקיים במועדון בארבי תל-אביב (רח' קיבוץ גלויות 52 ת"א) מופע מחווה ענק בהשתתפות שלוש להקות שיצדיעו לארבע מפלצות הט'ראש מטאל הגדולות. המשתתפים והמבצעים: 1. להקת ברזליקה - BARZELLICA חוזרת לבמה במחווה ללהקת METALLICA ומבצעת את: Creeping Death ,Master Of Puppets, Harvester Of Sorrow ,Sanitarium, כמובן הלהיט One ועוד. תבצע גם מחווה ללהקת TESTAMENT האגדית עם הלהיטים: The Legacy ,Trial By Fire ,The Preacher ,The New Order, Into The Pit ועוד. 2. להקת TALISMAN במחווה לאחת הלהקות הגדולות בהיסטוריה של המטאל MEGADETH עם הלהיטים: Holy Wars ,Peace Sells, In My Darkest Hour ,Symphony Of Destruction ,Tornado Of Souls ועוד. 3. להקת DEFACE במחווה ללהקת הט'ראש-דת' מטאל הברזילאית SEPULTURA עם השירים: Territory ,Roots Bloody Roots, Troops of Doom ועוד. מחיר כרטיס כניסה: 50 ש"ח בלבד. מצורף עלון המופע. אל תחמיצו שלוש שעות של הפגזה כבדה!! לפרטים נוספים והזמנת כרטיסים מראש כנסו לאתר "מועדון הרוק הישראלי". כמו כן, ניתן להזמין כרטיסים בטל' של מועדון בארבי: 035188123. אין צורך בתשלום מראש בעת ההזמנה, הכרטיסים יישמרו בקופה בערב המופע ויימסרו למזמינים כנגד תשלום בקופה במזומן בלבד. נא להשאיר שם מלא ומספר טלפון לאישור ההזמנה.

למעלה