חוויות מסימפל פלאן

sweet shir

New member
את צוחקת עלי?! חחחח הסתכלתי על עצמי במראה

אחכך! את נראית פי אלףף יותר טוב ממני! XD לך יש שיער חלק ונורמאלי ולא מתולתל שכל המוס התאדה ממנו בגלל החום!

just orr

New member
איזה באסה שלא ראיתי אותך יותר מ-2 שניות ><

חחחחחחחחחחחחחחח "האתר של אגד שיקר לי" XDDDDDDDD

sweet shir

New member
לונוראאא אנחנו נפגש בחנוכה ולא אכפת לי! ../images/Emo11.gif

חחחחחחחחח הוא באמת שיקר!!!

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifשכתבת דורית וסיוון לא ראיתי את ה-ו'

וחשבתי שכתבת דורית סיוון שהיא המנהלת של הבצפר שלי. ווירד...

just orr

New member
אעאעאעאעאאע היה פשוט מעולה../images/Emo99.gif

(חוץ מהקטע שבהתחלה בהתחלה דחפו אותנו ולא יכולתי לנשום, אז אני ודרור יצאנו מהגוש הענק (ואיבדנו את טל
) ונכנסנו מחדש לצד של סבסטיאן
><) ו-יואוווווווו הם היו כאלה חמודים#@$%^&* פשוט אין לי מילים, היה כ"כ טוב *___* חבל שהסרטונים שצילמתי יצאו גרוע XD

N e r d y

New member
חחח כן דיי נאבתי לכן והגעי לשורה הראשונה

הייתי על הגדר ברזל ממש מול פייר [בסופו של דבר בהתחלה זה היה מול סאבסטיאן] והגדר הזאת עם החורים עשתה לי עיגולים בבטן מרוב שנמעכתי עליה XD ואני עדיין בעיכולים אז קצת קשה לי להגיב

just orr

New member
אומגד יואו ידעתי שהיינו צריכות להידבק אלייךXD

נכון?! קשה לקלוט שזה כבר עבר, נגמר, זהו. ><

וואי היה מושלם../images/Emo99.gif

וואי אני רק עכשיו קולטת, ואני מזה היפר
כל אחרי ההופעה הלכתי כמו איזה מסוממת בלי להגיב לסביבהXD הגענו כזה בשש ורבע וישר נכנסנו, ואז עמדנו ממש קרוב לבמה באיזה שורה שלישית, והאנשים מטומטמים דחפו רק כשסימפל לא היו על הבמה. יאו וכל שנייה נגעו לי בתחת והרגשתי כאילו אונסים אותיXD כשהם עלו כבר היינו שורה חמישית אבל בצד של סבאסטיאן
, וכל הזמן התרחקנו יותר, אבל בכל זאת ראו אז לונורא. והיו לידנו מלא אנשים חמודים וכמה בנות שזרקו עליהם חזיות. וואי ופייר היה כל כך חמוד כשהוא התלהב מהעברית שלו3> חחחח זה קרע אותי כשהוא עשה "אני אוהב אותרם", אה וגם עם הפרגיXD וכשהוא עלה על הבמה מאחורה אז לא יכולתי לראות כי היה מישהו ממש גבוה שהסתיר, אז הסתובבתי להתסכל על המסכים ואז ראיתי את הגב המזעזע של הזונה שעלתה ושיניתי את דעתי והתחלתי לבהות בסאב כל השיר
וחברה שלי תפסה מקל אבל אז מישהי ממש סתומה חטפה לה והתחילה להשכב על הרצפה ולריב מכות על זה>< ואז בסוף קניתי דיסק וראיתי את טל לשתי שניות, ואז חזרנו הביתהD:

חחח איזה זבלים../images/Emo6.gif

הרגע גיליתי שהם שרו בדיוק אותו שיר גם לפולין, גרמניה ושוודיה
עלק "וואי איזה השראה בואו נאלתר שיר".

נו בסדר, אבל הם אשכרה אמרו בול אותו דבר

חוץ מכמה מילים וזה מעפאן כי כאילו הם למדו בעל פה טקסטים להופעהXD אבל עדיין היה שווהD:

Orange Sky

New member
היה כזה כיףףD: רק הכמה שעות שלפני כן...

היו סיוט חח זה היה נורא ואיום ה4 שעות שלפני המופע...היינו ממש 2 מטר מהבמה ואנשים דחפו בהיסטריה במשך 3 שעות שלמות! לא נורמלי פשוט... בנות יצאו משם בוכות ורק חזרו "תנו לי לצאת " , מלא בנות נפלו ביניהן אני וחברה שלי, ונפלו עלינו 20 אנשים ולא יכולתי לקום. היה פשוט זוועה ונכנסתי לפאניקה ורציתי לצאת משם>< בסביבות 8 כבר היה סבבה ונרגעתי חח בכל מקרה כשסימפל עלווו הכל נסלח
היה כזה כיף ופייר כזה מושלם ולגמרי התאהבתי בו
LOL הקטע עם הפרגי היה כזה חמוד ומושלם*&^$ איך הוא רוקד!XD ושהוא שר i kissed a girl- זה פשוט קאבר שכל להקת רוק פאנק ווטאוור צריכה לעשותXDD היה קצת מבאס שמתתי מעייפות וכאב לי הראש נורא ולא היה לי כוח לרקוד הרבה ולא הכרתי כמה מהשירים...אבל אלו שהכרתי היו מושלמיםD: -when i'm gone
ופגשתי מלא אנשים שם חח פגשתי את טל ואחותה הדר, ואת טל דרור ואור!33> ואת אריאל בתור חח אבל ממש לחצי דקה ככה כי היה די תקוע אבל לא נורא, חח ראיתי אתכן:) ופגשתי ביציאה חברה שלי שהתעלפה בהופעה.. לא פגשתי את שיר וזה ביאס אבל לא נורא כי מתנו מעייפות כבר ורק רצינו לישון ושיפסיק לכאובXD הספקנו לרכבת האחרונה לחיפה-כיף^^- (למרות שידיד שלנו הבריז ונשאר בת"א , אמר לאבא שלו לבוא לקחת אותו [הזוי]) ובמונית הבייתה 45 ש"ח מהרכבת. היה מדהים כל היום ההואD: אם לטוב ואם לרע
חפרתי פה את סיפור חיי חח
אה וגם- תודה לשומרים שהביאו לי מים חחחחחח רציני הצילו את חיי, הם העבירו לי מלא מים, וכל פעם שמישהו אחר[זונות] לקח את המים שהשומר סימן להעביר אליי הוא שלח שוב, ככה 3 פעמים עד שקיבלתי:)

sweet shir

New member
כיף לך שהיית במקום מספיק קרוב בשביל שיעיברו

לך מים!! אני וליאן מתנו שם ><"

Orange Sky

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח החתימה שלךXD

כאילו של טוויליטXD רק בשביל זה אני אקרא ת'ספר! [אורטל הכריחה אותי היום לקרוא, אז אני כנראה אמשיךXD] ותגובה קשורה למה שכתבת- זה באמת היה יתרון לקבל מים, כשהחיסרון זה לעמוד במקום שמוחצים אותך ואין לך אוויר בכלל>< כשיכולנו להיות מאחורה בכיף ולקנות מים חח אבל זה לא היה שווה להעביר את ההופעה מאחורה אם רק הייתי קונה מים כשנכנסו לאולם...הכל היה אחרת..

sweet shir

New member
אדוארד הממזרXDDDD

ממזרXDDDDDDDDDDDDDD ממזר נבזי שכמותו. תקראי!!!! <: לגמריייייי, למה לא חשבנו על זה לעזאזל?!

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gif@#$%$#% היה מדההיםם !!

וואאיי כ"כ התלהבתתי !!! ההופעה הראשונה שללי ! בהתחלה אני חברה שני ועוד 2 ידידים באנו והיינו דיי קרובים לבמה, אנשים כמו מפגרים מתחילים לדחוף והיו איזה שעתיים לפני ההופעה, עוד שנייה נפלנו ונמחצנו אז חזרנו אחורה ]: קיצר היינו במקום דיי טוב. אני וחברה שלי קופצות כזה וזה, הייתי עם נעליי באפלו כאלה זה ילד כזה מאחורי אומר לי : "הרסת לי את הרגלים"
חהחה מסכן XDD וואאיי כ"כ אהבתי את ההופעה ! הקטע שפייר אמר "i falling in love" חח אז ראיתי בסרטון ביוטיוב שהוא אמר את זה למלא ארצות
טוב נו צפוי .. חח . וו וואיי כשהוא רקד את הפרגי הזה הוא הרג אותתי ! וכשהוא שר את השיר לישראל ואמר שיש פה בנות סקסיות ויפוותת העהעהאה :]] וואי וכשפתאום היה שקט ואז הוא אמר כזה "תסתכלו אחורה [באנגלית]" כולם כזה מסתכלים ורצים ואז הייתי דיי קרובה אלייוו :]] וייאאו איזה ילדה אחת עלתה וחיבקה אותתותוו !! איזה כיףף לה !! ייאוו וקניתתי את הדיסק שלההםם :]] וואי היה כ"כ כיףף !! בא לי עודד פעעםם ! ואני מקווה שהם יקיימו את מה שאמרו - שהםם יבואוו שובב לישראאלל :]]]]]]]]]] ואני עדיין לא מעכלתת שהם היו באררץץ !! ושהייתי בהופעה שלההם ! זה כ"כ הזוויי

למעלה