חוויות מסימפל פלאן

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifהבטחת לי שתביאי לי את הפוסטרים

של האחים
ובסוף בכלל לא ראיתי אותך, וגם לא ידעתי איך את נראית....ולא נפגשנו
ובטח גם בכלל לא הבאת לי אותם........

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gifחיפשתי אותך ..

חח שיגעתי את חברים שלי שאני צריכה לפגוש מישהיי .. כי אני יודעת פחות או יותר איך את נראית. הוספתי גם עוד פוסטרים שיש לי שלהם שבאו עם הגיליון החדש, של השבוע .. אני אשמור לך אותם ואביא לך אותם במפגש בחנוכה

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifיאי לי!! המוני תודה ../images/Emo24.gif

חח לא ידעתי איך את נראית אז לא ידעתי את מי לחפש
באיזה שעה הגעת לשם
אהה והוספתי אותך למסן אז תאשרי

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gifהגעתי לשם דיי מאוחר ../images/Emo69.gif

בגלל החברים המעצבנים שלי יצאנו רק ברבע לחמש .. הגעתי לשם משהו כמו 5 ורבע ..

../images/Emo204.gifהיה פשוט מדהים!!!

ואניעד עכשיו לא מעכלת את העובדה שהייתי שם באמת!!! אז הגעתי לשם בערך בשלוש וחצי - אחרי שבפוקס פגשתי את המנהלת של פורום סימפל פה בתפוז באוטובוס (אני: "היי, גם את להופעה של סימפל?" היא: "אמ, כן." אני: "יופי, נלך ביחד." ואז אנחנו מדברות ובסוף מסתבר לי שהיא המנהלת. מממ. Oם) - ופגשתי את רייבן כפרעליה
ואת רחלי, חברה שלה. ושם חיכינו וחיכינו וחיכינו ובסוף נכנסנו ועוד חיכינו הרבה זמן, והלהקת חימום הייתה סבירה, אבל התייבשתי עד שסימפל עלו! ><'' ואז הם עלו!!!! *מתלהבת* והם שרו את כל השירים הכי יפים שלהם, כולל פאקינג Save You, ואת Perfect בלייב!!!
וזה השיר שהכי הכי חיכיתי לו! וגם ג'נריישן ואיים ג'אסט א קיד... ואז זה נגמר. מהר מדי.
ויצאתי החוצה ופגשתי את ואנסי [התגעגעתי אלייך המון!!
] ואת טל [וגם אלייך התגעגעתי מלא!
] והיה לי ממש עצוב לעזוב אותם, אבל הייתי חייבת ללכת כדי להגיע לירושלים לפני השעת עוצר שלי. Oם והיה סוף הדרך
ואני מאושרת. *אנחתאושר* הייתה לי אחלה מתנת יומולדת מוקדמת. -]

DesertRose7

New member
היה ממש כיף, אבל מישהו היה במארק רונסון?

מי שלא כנראה שפספס את ההופעה הכי טובה שהייתה בישראל בזמן האחרון

Bleed for Me

New member
שמעתי שהיה סוף הדרך..

בקטנה..אני עדין בהלם שהייתי בסימפל חחח.. תגידי חברה שלך נכנסה בסוף?

DesertRose7

New member
יאפ

מצאנו איזה אחד שמכר כרטיסים כי מי שהיה אמור לבוא איתו לא בא.

Red Shani

New member
היה כל כך מדהים!!../images/Emo47.gif

אני וחברה שלי הגענו לסביבה של ההאנגר בתשע ומשהו בבוקר, הסתובבנו סביב ההאנגר וחיפשנו את הכניסה.. בסוף הגענו לדלתות האחוריות וראינו איך מרכיבים את הבמה!!! כל כך התרגשתי
צילמנו שם קצת ואז התקדמנו לכניסה הראשית, פגשנו שם עוד שלוש בנות שגם תכננו לחכות שם מהבוקר והתיישבנו ליד אחת הכניסות. ככה העברנו איזה שעתיים-שלוש ואז מור באה ועד שהתיישבנו והכל אז איש אחד העיף אותנו משם והוא סגר את האזור עם מחסומים>_> אז הלכנו לארומה והסתובבנו ליד הים בינתיים.. ואז הגיע הדבר השני הכי מדהים שקרה לי באותו יום! ראינו את השלוש בנות האלה רצות לדלתות האחוריות אז החלטנו ללכת בעקבותיהן, ופתאום אנחנו רואות אותן מדברות עם מישהו.. לא זיהיתי אותו בהתחלה, וחברה שלי אמרה שזה סבסטיאן אבל לא האמנתי.. ואז כשהתקרבנו קצת ראיתי שזה באמת הוא@#% והוא שאל אותנו אם גם אנחנו רוצות תמונה אז אמרתי שכן והצטלמתי איתו@#$ ונגעתי בבס המדהימה של דיוויד
והיה מושלם פשוט!! אחרי זה פגשנו כמה אנשים נחמדים מהבלוג של סימפל בישרא וישבנו איתם כמה זמן.. ואז החלטנו ללכת לשבת כבר ליד המחסומים כי התחילו להגיע אנשים והתעקשתי שלא נהיה פחות משורה ראשונה >< ישבנו שם קצת ואז התחיל הלחץ. כולם התחילו לעמוד והגיעו מלא מלא מלא אנשים שלא הפסיקו לדחוף מכל צד.. בערך שעה עמדנו ככה.. זה היה נוראי! בסוף איכשהו נכנסתי לקטע שאחרי זה בין המחסומים.. ואז כשעמדתי בתור להיכנס לזה שתולשים את הביקורת של הכרטיסים שמעתי את SAVE YOU מבפנים והתחילו לרדת לי דמעות מהתרגשות >< כשנכנסנו לתוך האולם עצמו דפקתי את הריצה של החיים שלי! אני מור וחברה שלנו הגענו לשורה השנייה והכל היה סבבה עד ש.. הגיעו עוד אנשים! אני לא אפרט הרבה על הדקות האלה כי אני מנסה להדחיק אותן.. רק אציין שלא היה לי אוויר, שדחפו אותי, ששפכו עליי מים, ומה לא..! עד שהצלחתי לצאת משם.. הלכתי לשבת בצד בשיא הבאסה ואז גם טל, חברה שלי, יצאה משם ובאה אליי. די איבדנו את מור, ואז כשמצאנו אותה הלכנו לעמוד די מאחורה.. כל שניה שינינו את המיקום שלנו כדי לראות טוב
ואז הלהקת חימום עלתה, היא הייתה די סבבה אבל כמה שירים?! רוצים סימפל
ואז סימפל פלאן עלו על הבמה!@#$ ראיתי את פייר וצ'אק!#@#%$ אני עדיין לא מאמינה שזכיתי לשמוע בלייב את כל השירים שלהם שאני אוהבת!@#% שהייתי בהופעה של הלהקה האהובה עליי! זה לא נתפס! היה כל כך כיף! צ'אק מתופף מדהים
ופייר.. וואו פשוט!
זה היה היום השני הכי מדהים בחיים שלי! היה פשוט מושלם! כל הרגעים של החוסר אוויר והצפיפות כל כך מתגמדים ליד ההופעה המדהימה שהם נתנו! SP U R D BEST
עכשיו רק נשאר לטוס להופעה של מקפליי וקולדפליי, כי אני לא מתכוונת ללכת לעוד הופעה בארץ הבהמות הזאת
סליחה על החפירה :X

Bleed for Me

New member
אחד הדברים הכי מגניבים היה ש..

שמענו את הסאונדצ'ק! זה היה כל כך חזק ופשוט ישבנו בחוץ ושרנו את השירים! הם עשו לנו ספוילרים לפלייליסט

גם אני הייתי שם D:

חי חי זה היה מזה בדקה התשעים חחחחחח ולצערי יצא לי להיות שם אחרי שסגרו את הדלתות המאנייקים [בגלל שהתפרעו בפנים...אני מנחשת לבד מי אלה חי חי חי סתם סתם] אז נדפקתי בכללי חחחח אבל כולם כזה עמדו בתור ובאה ניידת ואמרו כזה "כל אלה שליד הגדרות מתבקשים לעבור לצד השני [למדרכה של ארומה] בהתחלה אף אחד לא זז כזה חחחחח [וכמובן גם אני לא] והם ביקשו מלא פעמים ואז אנשים התחילו לזוז אבל אני וחברה שלי לא זזנו משם ואז כזה הם התחילו לבוא אחד אחד כזה והזה בניידת כזה "הילדה עם התיק ככה וככה נא לעבוד לצד השני" חחח [זאת לא הייתי אני חחחחח יואא אני חופרת] וראינו את כל הבנות מלעמלה [המחלונות של האנגר] מצלמות אותנו. ואז כזה אחרי חצי שעה שעה ככה פתחו את השערים ואני וחברה שלי היינו בין ב15 הראשונים שנכנסו. אני והיא תחלנו לרוץ לבפנים כזה. בהתחלה היינו כזה בערך באמצע [כאילו בהתחלת ההופעה] ואז התחלנו להכנס יותר ויותר והיה יותר ויותר חם. והמצלמה שלי הייתה כל כך גרועה :( אבל אל נורא חחחחח ואז פייר עבר לבמה שמה ומלא בנות חצו לשם כמו לא דגעת מה אז אני וחברה שלי ישר רצנו לכיוון של הבמה שהם ניגנו עליה כל ההופעה ואז הוא חזר. אני רציתי להתקדם להיות פעם ראשונה בגדר אפילו לנגוע בה חחחחח. הייתי בגדר 15 שניות בלי מצלמה :( אבל עפתי משם כי קיבלתי מכות ברמות היה חם ויש לי סגול כחול אדום מה לא כמעט בכל מקום. אבל מה איכפת לי הייתי בגדר יאיי מי חחחחחח הקיצר זה היה מה זה כיף והיה מזה שווה ולא הייתי מוותרת על זה בשום פנים ואופן [בעצם בגלל שלא וויתרתי יצא לי בסוף ללכת חחחח] הקיצר חפרתי ואני יפסיק למרות שאני יכולה להמשיך בכיף.

yael0000

New member
לנו המשטרה פשוט נכנסה בין האנשים../images/Emo211.gif

זה היה נורא כי היה גוש כזה וכולם דחפו. ואז גם השומרים והשוטרים דחפו אותנו ועשו 2 גושים של כאלה שהולכים להיכנס וכלאה שלא.

זה לא היה כאלה שלא נכנסו../images/Emo163.gif

כאילו הם ניסו שכולם ילכו לשם....לא הלך להם. אבל כאילו זה היה מעצבן הניידת נכנסה בין האנשים ואני הלכתי לכיוון של הגדרות ולא זזתי משם ואז הוא התחיל להכנס עם הניידת עוד ועוד ואז השומרים באו והתחילו להזיז אנשים ואני וחברה שלי נכנסנו פנימה כדי שלא יזיזו אותנו לשם חחחחח. וכולם התחילו לדבר על זה שלהקת החימום ירדה וזה ושחצי מהמועדון ריק ובלה בלה בלה. וז שפתחו את השעירם זה היה כזה להיולת בין כולם וזה כזה כמו גלים דוחפים אותך קדימה אחורה. ובהתחלה כולם חשבו שבכלל לא פתחו את השערים ואף אחד לא בפנים חחחחחח. [הרוב לא כולם]

yael0000

New member
זה בערך מה שקרה../images/Emo211.gif

אני זוכרת שלפני שיצאתי לאח שלי אז הלהקת חימום עלו הותחילו לנגן. ואז הכשחזרתי ונכבו האורות פתאום אני רואה אותם שוב ואני כזה, שוב הם?

m o r 1 0 2

New member
הופעההה מושלמת@#$%^&*../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אחחח,היום התחיל עם פגישה עם סבסטיאן והייתי מאושרת
הגעתי בשתיים-עשרה לנמל,ואחרי חצי שעה פגשתי את צא'ק עם חבררות שלי בתמונה
והוא אחד המתוקים שיש
הוא שאל אותנו אם אנחנו רוצות תמונה,יו,הוא כזה מתוק
DD: היינו כמה כמה בנות מהבלוג,כ"כ נהניתי איתםDDD: היה כ"כ כיף,הצלטמנו ודיברו מלא ושמענו אותם מנגנים....זה היה ממש מדהים^^
וניסינו להיכנס לאולם עוד בשעות הצהריים...אבל זה היה קשה
השומרים האלה גם כןXDD עמדנו אולי 9 שעות גם בתור וגם בהופעה עצמה,היה קשה אבל יותר מכל מדהים
הייתי על סף מוות ובכי עם כל המחיצות,דחיפות,ריחות
זה היה פשוט נוראי,הישראלים כאלה בהמות
באמת שרציתי לברוח.. אז ישר יצאתי והייתי עם חברות שלי ועברנו לחצי של האולם ואז ההופעה התחילהההה,והייתי פשוט בהלם
הייתי כ"כ מאושרת ובכל שיר פשוט צרחתי,שרתי,קפצתי מה לא עשיתי
היה לי הכי כיף בעולם
!@#$^&* והם בהחלט הפכו לאחת הלהקות האהובות עליי
ואני מאושרת על שהייתי בהופעה כזאת מדהימה

m o r 1 0 2

New member
לא,התבלבלתי../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

אני תמיד מתבלבלת בין צ'אק לסבאסXDDD הלוואי לפגוש את צ'אק

yael0000

New member
חחחח ../images/Emo211.gif

אני כבר כזה "מה צ'אק גם היה בחוץ? ולא הצתלמנו איתו? :- O"