Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo46.gif

למי שלא הבין, אני פותחת אוף עצבני במיוחד! קראתי פוסט של מישהו שכותב כאן שפשוט זיעזע אותי הוא בעצם אומר שכל ההומואים הם חולי איידס... שונאת הומופובים! בהרחבה כתוב בבלוג שלי:

No¥a

New member
הומופובים../images/Emo31.gif

למה אנשים חייבים להיות כאלה גזענים..?!

הומופובים... ../images/Emo4.gif

אנשים שלא יודעים מה באמת עומד מאחורי נטיות מיניות.. אנשים שלא יודעים שאי אפשר לקבוע כי נטיותיו של בנאדם יהיו אך ורק למין השני ולא לאותו אחד.. האפשרויות הן מועטות, ואין מה לעשות, דרך הטבע היא שבני מין אחד ימשכו למי שהם רוצים.
הומופובים פשוט לא מבינים את העניין. פשוט לא יודעים ולא מבינים את המהות של זה. יש להם פחד מחוסר ההבנה, חוסר הידיעה. הם פוחדים מהשונה.. למרות שהוא לא שונה.. אגב...
אומרים כי אחוז גבוה מההומופובים בסוף מתגלים כהומואים בעצמם

Aragollum

New member
אגב זה נכון../images/Emo3.gif

גם אחוז גבוה מהביישנים והחסרי ביטחון עצמי נעשים שחקנים/זמרים/וואטאבר, ואלה ש"מרגישים מאויימים" ע"י נשים בסוף נעשים גיניקולוגים

../images/Emo6.gifחחחחחחחחח באמת ?

הם באמת סתומים ..אולי לא לאוהב ככה סתם אבל מזה לשנוא ?הגזמותתת

Aragollum

New member
כל הביצפר שלי הומופובים../images/Emo4.gif

בהתחלה הייתי בטוח כשכל אחד קורא לכל העולם הומואים זה בצחוק... אבל הם אשכרה הומופובים... לפני יומיים נדמה לי הייתי אצל מישו מהשכבה עם הרבה חברים שלו, והם נכנסו לפורום היהודים וראו תתמונה של עומר ויאיר מתנשקים והם כזה "תסתירו את זה! איו! מה אתם רוצה לעשות לנו איידס?!" וזה רק אחד מהרבה דברים דוחים שהם אומרים

אבל תסבירו לייייייייייייייייי

מה כל כך מפחיד בהומואים/לסביות/דו ולאדעת מה תסבירו לייייייייייייייייייייייייייי ראבקקקקק אני אישית מאוד אוהבת הומואים.... יענו הוא יפים, חמודים, מתוקים וכל זה אז מה מפחיד בהם????????! והבנים שמקללים את ההומואים ראבק מה הם עשו לך?!!?!?! יש לי ילדה לסבית בשכבה ואין לי בעיה איתה פעם אחת התחבקתי עם חברה שלי וכל שניה נתנו נשיקה בלחי ואז היא כזה הפילה אותי אז אחת עושה לי הדס את לסבית? אני עושה לה כניראה וצחקתי אז כל הפרחות שהיו שם קיבלו שוק ושאלו אותי הדס את לסבית? את ככה את ככה יווווווו יענו מה איכפת להם אם אני לסבית או לא???????????! קיצ' זה מעצבן הומואים שולטים!!!

בצה17

New member
את חושבת שזאת תגובה מוגזמת?

דבר ראשון לטעון שהומואים/לסביות גורמים למחלות זה פשוט בורות! כל בן אדם שטוען ככה אין לו מושג בכלל בקהילת הגאים בארץ הזאת.. והמקרה שהזכרת זה אולי חמור אבל זה כלום, רק בחופש הגדול האחרון חברה שהייתה לי טובה טובה כמו אחות ממש, גילתה שהיא לסבית ברגע שהכירה אחת שחברה של עד היום, ובמשך כל החופש יצאתי איתן לאיזה מועדון ופאב בת"א שיוצאים אליו כל קהילת הגייז של אזור מרכז, כל יום שישי! ותמיד אחרי כל יציאה היינו הולכות לאזור בנייני האופרה שמה ליד אבולעפיה(אם את מכירה) ובפעמים שהיינו שם והן התחילו להתנשק אנשים עשו מבטים, זרקו הערות מגעילות.. ופעם אחת כמעט הרביצו לנו וזה היה האמת חמור!! ממש פחדתי מהערסים המטומטמים האלו!! הם עוד אומרים שלא אכפת להם להרביץ לנו כי בשבילם לסביות זה לא נשים.. החברה הישראלית הזאת ברובה ממש דפוקה!! הומואים ולסביות זה סתם הגדרה/מושג.. הם אנשים רגילים ויש בניהם אנשים מדהימים!! אפילו שהם מתנהגים מצחיק, נגיד אוחצ'ות - הומואים שמדברים כמו מרוקאיות אסליות(איך שהסבתות המרוקאיות מדברות חח
)- במקרה יצא לי להכיר 2 כאלה והם פשוט אנשים מקסימים!

Hezi The One

New member
הומופוביה זה גועל! פשוט גועל!

אני מכיר הרבה אנשים עם נטיות והם הרבו יותר מוצלחים ונחמדים מהרבה סטרייטים שאני מכיר! מזה השטויות האלה?! הומופוביה זה גועללללללללל מאיפה הביאו את השטות של האיידס?!

Dj SuNsHiNe

New member
מסכימה עם כל מילה..

אנשים כל כך מפחדים מהומואים שזה בלתי מובן ובלתי נקלט! לא מבינה את זה..

האיידס זו לא שטות...

להומואים באמת יותר קל להידבק באיידס כי בתחת אין מערכות שמגנות ולחיידקים יותר קל להיכנס (או משהו כזה...) והרי הומואים מקיימים יחסים דרך התחת ולכן הם יכולים להידבק יותר בקלות מה גם שהומואים לא צריכים לשים קונדום כי הם לא יכולים להיכנס להריון. אבל זה מעצבן שבגלל העניין של האיידס לא נותנים להומואים להתרים דם.. כי דווקא בגלל שההומואים יודעים שיותר קל להם להידבק בזה אז הם יותר נזהרים ובתקופה האחרונה ראו שדווקא אצל ההומואים יש פחות מקרי איידס כי הם יותר נזהרים... זה זה ממש אידיוטי שלא נותנים להם להתרים דם.. ואולי צריך להזכיר להם שגם לסטרייטים יכול להיות איידס... נ.ב אני מקווה שלא יצא מההודעה שלי כאילו שיש לי בעיה עם הומואים כי זה ממש לא ככה.. פשוט מבחינה מדעית להומואים יותר קל להידבק באיידס.. אבל אין לי שום בעיה עם הומואים! להפך.. אני מכירה כמה הומואים ואני מתה עליהם... ובכלל אני לא סובלת הומופובים (מה הבעיה שלהם?? נראה לי שפשוט יש להם חוסר עצום בביטחון עצמי... זה אידיוטי לגמרי)

Aragollum

New member
אבל הסטטיסטיקה הזאת לא אומרת כלום

את צריכה סטטיסטיקה של כמה מההומוסקסואלים הם חולי/נשאי איידס, וסטטיסטיקה של כמה מכלל הציבור/מהסטרייטים הם חולי/נשאי איידס

popkin

New member
כל הפחד שלהם מהשונה וכל זה,

כ"כ לא מובן, וכל-כך מעצבן, אבל עוד עם כל הזיבולי שכל שלהם על כל האיידס, והמחלות וכל זה, זה פשוט...דבילי ברמות...כאילו, 'תבינו,לא כולם כמוכם, תלמדו לחיות עם זה!! ואל תמציאו כל מיני שטויות כדי למצוא לעצמכם תירוצים, ולנסות לשכנע בזה אחרים, כי זה פשוט לא נכון!!'......יש לי פוול ילדים כאלה בשכבה, וזה משגע אותי...הם ממציאים כל מיני דברים סתומים כאלה, והולכים לנסות לשכנע חברים שלהם שיתרחקו מהומואים, ושהומואים זה רע, ומעביר מחלות וכל זה...אני כל כך מתחרפנת מזה!!

Michali17

New member
מסכימה !

ומוסיפה כל אחד צריך לחיות איך שבא לו מה אנשים בכלל מתערבים !? זונות!

popkin

New member
../images/Emo127.gif

שכל אחד יחיה בדרך שלו, בדרך המחשבה שלו, והוא לא צריך לשתף אף אחד... בעיקר עם הדרך שלילית ומקורה בבורות...

זה ידוע>>

זה ידוע שבקרב קהילת ההומואים יש יותר איידס וזה מסוכן... והומואים כן שמים קונדומים!!! ותאמיני לי שהומואים הם פי מיליון על סטרייטים!!!! והם גם יכולים להבין אותנו הבנות... כי יש להן צד נשי..... ואת זאתי שכתבה לי תתגובה את צודקת המיקרה שלך יותר גרוע אבל לא באתי להגיד שזה גרוע באתי להגיד שזה מפגר ומה אכפת לה מה הנטיה המינית שלי!

למעלה