Dj SuNsHiNe

New member
אז ככה:

"חיה ותן לחיות" הם אנשים רגילים בעלי נטיות מיניות שונות, זה לא אומר עליהם כלום מלבד שיש להן נטיות מיניות שונות. אני מכירה המון המון הומואים ולסביות שהם הרבה יותר נחמדים והרבה יותר מתחשבים מכמה סטרייטים שאני מכירה. ושיהיה להם לבריאות! שיעשו מה שבראש שלהם, אם זה עושה להם טוב ולא פוגע באףחד אחר אז למה לא?

פרקשון

New member
רדו מההומופובים!!!!

הומופוב זה אחד שפוחד שהוא עצמו יהיה הומו אני אחד כזה אז תשנאו אותי כי אני לא רוצה להיות הומו? לא תשנאו את האלה ששונאים הומואים איזה הכללה תקעתם פה

Aragollum

New member
מממ לא ממש נכון../images/Emo4.gif

הומופוב זה גם מי שפוחד להיות הומו, וגם אחד שפוחד מהומוסקסואלים בכלל

Aragollum

New member
../images/Emo32.gifלא קשור להומופובים...

אבל כנסו לכאן! זה רשימה של המון פוביות, וחלקן פשוט קורעות

Agateophobia- Fear of insanity. Alektorophobia- Fear of chickens. Anglophobia- Fear of England or English culture, etc. Arachibutyrophobia- Fear of peanut butter sticking to the roof of the mouth. Barophobia- Fear of gravity. Bogyphobia- Fear of bogeys or the bogeyman. Chaetophobia- Fear of hair.​
ויש עוד המון קורעים

Aragollum

New member
חחחחח../images/Emo70.gif

Ithyphallophobia- Fear of seeing, thinking about or having an erect penis.​

Black Angel77

New member
מנצלת את ה../images/Emo32.gif העצבני ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

שונאת את המדינה הזאת העלו את כל המחירי סיגריות בשקל סעמק ! יאו אני עצבנית.

Hezi The One

New member
איכככככככככככ סיגריותתתתתתתתת

להפסיק ומהר!!!!!! בלעעעע להתנשק עם מישהי אחרי סיגריה זה הדבר הכי מגעיל בארץ...והריח של סיגריה זה גועל!! להפסיק מיד!

Black Angel77

New member
טוב טוב

שיהיה,אז אל תתנשק עם מעשנות בזמן שאני אלך להתנקש בממציא חוקים הזה, מי שהוא לא יהיה

בצה17

New member
חחחח נירא מה תגיד עוד איזה 3 שנים..

שתתבגר קצת יותר.. גם אני בגילך דיברתי אותו דבר חח ואגב, זה מה שגרוע??? החוק שמוציאים שמתחת לגיל 18 אי אפשר לקנות סיגריות ממש עוזר!!

בצה17

New member
אה וד"א

עד היום לא אמרת לי מה הכתובת המדוייקת של תאטרון יהלום..

בצה17

New member
כן, קניתי כבר כרטיס ../images/Emo13.gif

בואו נארגן פגישת פורום קטנה שם.. באמת בא לי להכיר יותר אנשים מהפורום בנתיים יצא לי להכיר רק את עידן מפה וזה גם בגלל שהוא במקרה ידיד של חברה טובה שלי (עולם קטן חח) אז נדבר לפני ההופעה, סבבה?

בצה17

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

עידן
נמאס לי ללמודדדדדדדדדדדדדד אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

Hezi The One

New member
נמממ וזה כי אין לי מושג...כשנחזור

מהחופש יום חמישי...יש פוסטר של ההופעה בבצפר שלי אז אני אסתכל

ממ יש איזה אתר...

http://www.habama.co.il/show.asp?showNo=1183 יש פה פרטים על המופע..... מאיפה את? ובכייף נעשה מפגש רק תעשו טובה אל תיהיו סנוביםםםםםםםםםםםםםםםםםם היה לי מפגש והיה זה חראאאאאאאאאאא

בצה17

New member
תתפלאי לגלות שתפגשי אותי

שאני הילדה הכי לא סנובית שאת יכולה להכיר =) אני שברתי את שיא הפאדחניות בעולם =) חח מה שכן אני שרוטה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד.. אחרי הכל, איך לא? אני אוהבת את שייגעצ =) אני מיהוד ואת? את מוזמנת חופשי לצרף אותי לאס"ק: 128420904
גם חברה שלי שכותבת פעמים נדירות בפורום הזו תהיה איתי וגם היא ההפך המושלם מסנובית =) אנחנו דיי נגעלות מאנשים סנובים..

בצה17

New member
חזי, יקיר ../images/Emo13.gif האם אתה מעוניין..

להצטרף למיפגשון קטן לפני ההופעה בתאטרון יהלום?

Hezi The One

New member
לא בטוח...כי כנראה אני אבוא עם כמה

חברים...נראה כבר...יש יותר מחודש

למעלה