בצה17

New member
מה שבא לך..

אני יודעת שזה עוד חודש אבל לא יהיה לי זמן לדברים האלה באותו זמן.. יש לי בגרות במסריחה במתמטיקההה נמאס לי ללמוד אאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההה

חעחע

שרוטים זה טוב!!! =]] אני ילדה שרוטה!!! ילדה פאדחנית! אנחנו נסתדר! אני באה להופעה עם חברה אבל היא בקושי נכנסת לאינטנט <אין לה זה> ואני מגבעת שמואל

בצה17

New member
אויש סבבה יהיה כיף =)

אני אנסה לדרבן עוד אנשים נחמדים מהפורום למפגשון הזה =)

../images/Emo32.gif סתם כי בא לי להתלהב... ../images/Emo3.gif

עוד פורום בניהולי.. סקס לנוער :)

בצה17

New member
מזייל טוייבב ../images/Emo65.gif

אוו סקס לנוער, נשמע פורום מעניין לניהול..
אבל מה קורה שרוצים לעשות פגישה? זה לא קצת לא חוקי..?

הפגישות פורום שלנו הן

הכי מלאות אנשים והכי כיפיות, ולא לא עושים ממש סקס שם..

MoTzArT g

New member
מה המצש אנשים...?!

ב- 7.1.2005 תתקיים מסיבת רוק מטורפת + הופעה של להקת " דמעה שחורה " (להקה אשר מנגנת כמעט כל סיגנון, לרוב רוק כבד+. קיימים כבר חצי שנה, ומצפים להגיע לגדולות) במועדון- "הלילה ה-13" (ברמת השרון)עלות המסיבה היא 25 שקלים. כל המעוניין בעוד פרטים נא להתקשר ל-אבי 0577406701

MoTzArT g

New member
מה המצב אנשים?!?!?!?!../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

ב- 7.1.2005 תתקיים מסיבת רוק מטורפת + הופעה של להקת " דמעה שחורה " (להקה אשר מנגנת כמעט כל סיגנון, לרוב רוק כבד+. קיימים כבר חצי שנה, ומצפים להגיע לגדולות) במועדון- "הלילה ה-13" (ברמת השרון)(סתם לידע כללי, היהודים התחילו משם :) פעם זה היה הלילה ה-12) עלות המסיבה היא 25 שקלים. כל המעוניין בעוד פרטים נא להתקשר לאבי-0577406703

קבלו!

הופעה ראשונה שלי ולההתי "שירותי בנות" מוצ"ש 1/1/2005 מועדון "cure" באיזור תעשיה ישנה בראשון במזרקח העיר.....כתובת מדויקת ושעה בהמשך השבוע ד"א זה חינם בן (אם יהיו שינויים אני אודיע הגיעו בהמוניכם)

למעלה