הודעה מדני

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif |סנוב| מזה לא |סנוב|

הוא הטריד את מנוחתי ! צער בעלי בני אדם ! אם הוא לא היה מת לא הייתי ישנה כל הלילה !הייתי חיה בפחד קיומי וממשי לחיי ! [אמאלה בטעות לחצתי על הפרסומת של הווזאלה הזה - כי העכבר זז XD - וזה היה מפחיד בטרוף מישהו היה צריך לצלם את הקפיצה שדפקתי XD ]

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אוקי אוקי ..

השיר אלחנדרו של ליידי גאגא הוא פשוט שיר גאוני . אני כבר שבועיים בערך חורשת עליו בלי הפסקה [טוב עם אבל ששש XD ] והקליפ פשוט מושלם :O ליידי גאגא

e t a

New member
../images/Emo118.gifלא מכיר ../images/Emo12.gif.. שלחי לי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif

למי שרוצה סתם לראות לו הנה סרטון שמעריצים מכל העולם [ חוץ מישראל כי ידענו על זה מאוחר מידי XD - אופס XD ] עשו לאול טיים לואו פשוט מדהים :O התחלנו בהכנות לסרטון שנשלח להם אחרי המפגש [ שבו אנחנו נצלם חלק גדול מהסרטון -את רובו- ] הולך להיות סרטון ענק [ כבר הכנו את ההתחלה שהרגה אותי מצחוק והייתה פשוט מושלמת ! ] אז למי שאוהב/ת אותם ורוצה להשתתף בסרטון ולהיות חלק מקהילת המעריצים של אול טיים לואו אז בואו לקומונה ותקראו מתי ומה הולך להיות P: [המפגש ב18.7 אז תזדרזוXD ] וזהו סיימתי לחפור הנה הסרטון D: [ביקשו לשלוח סרטון שמסביר למה הם אוהבים את אול טיים לואו / תמונה שרשום בה " איי לאב אול טיים לואו ביקוז ... " ואת ההמשך שלהם XD ] http://www.youtube.com/watch?v=ZwGxnQYwkuA

e t a

New member
../images/Emo118.gifמיכל ישנה בחדר,אז אני אשמע רק מחר../images/Emo201.gif

../images/Emo210.gif איכססס דיי נו

זה שיר כ"כ מעצבן ומכוער כי היא מנסה לעשות מבטא עקום ונשמעת כמו התחת של גיאורג ביום רע... "אלההנדררררו אלהאלהההנדררררוווו!!!" והקליפ עוד יותר נורא. אני לא מבינה מה אנשים רואים גאונות בסתם בגדים מוזרים וריקוד סטרפטיז שלה. סתם מתלהבים מזה יותר מידי. וכולם אוהבים את השיר הזה לעזאזל וחופרים לי עליו ><" ~אלו היו שלושים שניות של התעצבנות על מיסטר קאקא עם דנדי ששונאת אותה~

e t a

New member
../images/Emo118.gifחחח לא שמעתי את זה אפילו ../images/Emo6.gif

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif חח טוב כל אחד והטעם שלו P:

לפי דעתי זה אחלה שיר XD היא שינתה את כל עולם המוזיקה מהרגע הראשון שהיא נכנסה אליו . יש כאלה שאוהבים את הצורת לבוש שלה ויש כאלה שלא XD אני לא מתה על הבגדים שלה אבל יש לה כל מיני הברקות XD אפשר לומר שאת הבגדם שהיא לובשת עכשיו ילבשו בעוד 20 שנה פחות או יותר - היא יוצרת תרבות בגדים חדשה ועתידית וזה באמת מה שהולך להיות XD

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifאנשים שמדברים אנגלית- באופן טבעי יהיה

להם קשה לחקות מבטא ספרדי. תחשבי, יש להם את ה-R, צליל של ח'... בגלל זה הם נשמעים כמו הצרות שלי.. אבל בתכל'ס גם אני לא התלהבתי מהקליפ. הלווווו קאקא תותח!!!!!! XDDDDD ~כדורגל~ אין לי מושג מה יש לי בזמן האחרון...

../images/Emo210.gif נו זה למה לא עושים שיר עם ניסיון למבטא!

בגלל זה התעצבנתי עלייה, שהיא משוויצה במה שאין לה. והיא סתם חרא ומדרדרת את עולם המוזיקה מיום ליום. שמתם לב איך כולן נהיו תחרות של מי יותר זונה אחרי הקליפים שלה ? אני חושבת שאפשר להיות מוזיקאית מצליחה גם בלי להיות זונה. או ג'יגולו. או משהו לא מוגדר שלובש בגדים שעשוים ממה שהיא מצאה במגרש גרוטאות ושר שירים על מאהבים מקסיקנים ומנסה לעשות מבטא לא מוצלח

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. ../images/Emo6.gif

התחת של גיאורג ביום רע XD התחת שלו נראה טוב ביום טוב בגלל ?
ואני כ"כ מסכימה איתך בקשר לקליפ והשיר

e t a

New member
../images/Emo118.gifננסח את זה ככה...

התחת של גאורג ביום טוב, לא מגיע לשמינית היופי של התחת של ביל ביום גרוע.

../images/Emo210.gif XDDDDDDDDDDDDD

אל תדאלו אותי כאילו אני יודעת.... כי אני באמת.... אולי.... קצת...... יודעת.......................................... .
חחח סתם XD אבל מצד השני התחת של טום...... אוה אני יכולה להביח לכם שאני יודעת

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אני משתגעת ../images/Emo7.gif../images/Emo70.gif

~ עושה הפסקה קצרה מהחומר בהיסטוריה - חפירה לפנייכם
~ מחר יש לי בגרות בהיסטוריה ויש כ"כ הרבה חומר לזכור
אני כל השבוע בתיגבורים עד שעות מאוחרות, וישר כשאני חוזרת הביתה אין לי כמעט זמן לנשום ואני ישר ממשיכה ללמוד את החומר. המורה האדיוט שלנו מביא לנו נושאים יום לפני מתכונות, ומצפה שנידע את הכל תוך יום אחד
עד עכשיו ישבתי על חוברת אחת, וזה כשאני יושבת עליה כבר 4 שעות - ועכשיו יש לי ללמוד עוד חוברת אחת עם 20 עמודים. ואני מתחילה להתחרפן !!! ואני דיי לחוצה מהבגרות מחר, כי זה היסטוריה - ועם זיכרון כמו שלי (וכולם פה מכירים את הזיכרון שלי
) אני מפחדת לשכוח הכל מחר. הציייייייייילו
תזכרו שאהבתי את כולכם [
] - ואם אני לא חוזרת ? תדעו שהשתגעתי
~ חוזרת לסבל שנקרא היסטוריה
~

e t a

New member
../images/Emo118.gifב ה צ ל ח ה תהילול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo50.gif

כל הפורום מחזיק לך אצבעות מחר

למעלה