HeelsOverHead
New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo6.gif
יאא לפני איזה שעה בן דוד של אבא שלי מצרפת [XD ] התקשר ואמר שהבנות שלו באות לארץ בשבוע הבא ולא ראיתי אותן כבר שנתיים ולפני שנתיים זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי אותן [ הכי גדולה בגיל שלי יש אחת שקטנה ממני בשנה ועוד אחת ב4 שנים בערך ] אז ה2 הגדולות באות והן ממש ממש נחמדות D: והיום , לא כמו אתמול , היה ממש כיף D: איכפת לכם אם אני ארשום את הסדר יום ? לא ? יופי :] אז בבוקר קמתי ב8 וחצי [ אחרי שהלכתי לישון ב3 :S ] כי היה חם והיה לי מלא אור בחדר ולא היה לי כוח להדליק מזגן אז לא הלכתי ונרדמתי לעוד שעה ואז קמתי שוב ואז נרדמתי שוב ככה עד 10 וחצי חחחח XD ואז קמתי לגמרי XDD ישבתי לי בסלון בפנאן וראיתי 90210 את העונה הראשונה בויאודי כי לא ראיתי XD ואז הייתי צריכה ללכת לשיעור נהיגה
והמורה אמר שאני נוהגת ממש ממש טוב ושעכשיו נתחיל לעשות יותר מ2 שיעורים בשבוע כדי שביומהולדת שלי כבר יהיה לי רשיון D: ואז המורה והתלמיד המטריד והעצבני שהיה איתנו ונהג החזירו אותי הביתה והוא היה עצבני כי המורה צעק עליו שהוא מאחר כל הזמן [ באמת חיכינו רבע שעה ] והתלמיד ממש הצתעצבן ואז ליד הבית שלי הוא נתן ממש רייס והמורה ממש צרח עליו כמעט עפנו מהאוטו והוא כזה " עוד פעם אתה עושה את זה אתה לא ניגש לטסט שלך ומצידי תחליף מורה " משהו כזה XD ואז הלכתי עם חברה לעזריאלי כי חשבנו שאולי הביאו משהו מעניין לH&M מה שהסתבר כממש לא נכון XD אבל תמיד כיף להיות שם רק בגלל החיילים [|ריר| ] אנשים במדים זה כזה |ריר| XD וחוץ מלעשות הרבה רעש בקניון ולקחת בלונים במקדונלדס לא מצאנו כלום ! [אהה מצאו בעצם מלא תיירים אמריקאים / כאלה שדיברו עם מבטא לא ברור - והיה אחד חתיך שהזמין במקדונלדס והוא היה בלונדיני כזה ועיניים כחולות ואני וחברה שלי שתי מפגרות החזקנו את הבלונים ואני כזה לחברה שלי " תעזבי תעזבי ת'בלון " XDDDDD ואז סתם חזרנו לנו באוטובוס ובהתחלה ממש נלחצנו כי לא ראינו שום תחנה עם הקו שלנו ואז פתאום ראינו 2 קווים שמגיעים לאן שאנחנו צריכות והתחלנו לצרוח ולרוץ לאוטובוס XD חחח ואז הנהג נסע מהר ואני וחברה שלי עמדנו לשלם ואני כזה " אמאלה " והנהג " אמא לא פה " XDDDD וזהו זה הייתה החפירה שלי
יאא לפני איזה שעה בן דוד של אבא שלי מצרפת [XD ] התקשר ואמר שהבנות שלו באות לארץ בשבוע הבא ולא ראיתי אותן כבר שנתיים ולפני שנתיים זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי אותן [ הכי גדולה בגיל שלי יש אחת שקטנה ממני בשנה ועוד אחת ב4 שנים בערך ] אז ה2 הגדולות באות והן ממש ממש נחמדות D: והיום , לא כמו אתמול , היה ממש כיף D: איכפת לכם אם אני ארשום את הסדר יום ? לא ? יופי :] אז בבוקר קמתי ב8 וחצי [ אחרי שהלכתי לישון ב3 :S ] כי היה חם והיה לי מלא אור בחדר ולא היה לי כוח להדליק מזגן אז לא הלכתי ונרדמתי לעוד שעה ואז קמתי שוב ואז נרדמתי שוב ככה עד 10 וחצי חחחח XD ואז קמתי לגמרי XDD ישבתי לי בסלון בפנאן וראיתי 90210 את העונה הראשונה בויאודי כי לא ראיתי XD ואז הייתי צריכה ללכת לשיעור נהיגה