שאלון

Sinner Girl

New member
דנה,איזו חאמודה את../images/Emo25.gif

קולה כבוד על ההשקעה
. פרטים כללים: שם:דר
מין:כן כן!נו נקבה. עיר/מושב/מושבה/קיבוץ (ונראה לי שכיסינו את הכל):רמת גן.ה-עיר
באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?לא כדאי להתחיל עם הרשימה..אני ארשום רק את אלו שאני אוהבת הכי..שאקירה,תחבורה ציבורית,וזה! באיזה קומונות?כרגע באפחת
מוזיקה: סגנון אהוב:הכל.עדיפות למוזיקה שחורה. להקה (הכי) אהובה:
זמר אהוב:אנריקה\שון פול\נלי\מריו זמרת אהובה:אלסו
\שאקירה\קלי\בריטני טלוויזיה, בידור ושות': תוכנית אהובה:מירוץ לאתמול[
] והטופ מודל הבאה. ערוץ[] אהוב:3 ואמ טי וי שחקן אהוב:ג'וני דפ
וריצ'ארד גיר,רק בגלל שהוא מסוקס.ורייאן פליפה! שחקנית אהובה:ג'וליה סטיילס,אלייז'ה דושקו. טלנובלה[] אהובה:
שיר אהוב:All She Wants To Do Is Dance וSolo אלבום אהוב:הפסקול של חופשיות על הבר,בגלל שיש שם את אחד השירים של הסעיף הקודם
זה או זה? חורף או קיץ?זה כמו לשאול אותי 60 או 61
אביב או סתיו?סתיו קלי קלארקסון או מאריה קארי?
.קשה מדי.מעניין מה הילית תגיד
שוקו או קפה?שוב פעם;[.זה כמו לשאול אותי קהלני או קופמן;[[אממ קהלני
] שוקולד חלב, מריר או לבן?מריר
נוטלה או השחר?נוטלה! מחול או תיאטרון?מחול בלט או מחול ג'אז?שוב פעם עושים לי דווקא? חשבון או אנגלית?אנגלית! ג'ניס דיקנסון או טיירה בנקס?טיירה[ועכשיו מיכל תבוא ותהרוג אותי] עונה ראשונה או שלישית?שלישית! שלישית או שניה?זה כבר קשה.. שנייה או ראשונה?שנייה! אדריאן או אווה?אווה אווה או יואנה?יואנה יואנה או אדריאן?יואנה ג'נאשה או שנדי?ג'אנשה
טוקרה או אפריל?טוקרה זה יכול להמשיך עד אין סוף.. אחרון- שאנון או אן?אנה בננה
איים בודדים: 5 דברים דוממים[] שהיית לוקח לאי בודד?אוטובוס.ולא צריך יותר. 5 אנשים שהיית לוקח לאי בודד?קהלני.ואפשר כמובן גם לקחת את הילית
. 5 מוצרי חשמל שהיית לוקח לאי בודד?מה?לא צריך.הסעיפים הקודמים מספיקים לי. 5 דברים שלדעתך הכי חשוב לקחת לאי בודד?קהלני קהלני קהלני קהלני ואפשר גם[ורצוי] לקחת את הילית
. הכי הכי: הכי סרט מצוייר:פוקהונטס
הכי סרט לא מצוייר:ריקוד צמוד
הכי כלי נגינה:שליש
הכי חתיך:קהלני
הכי חאמוד:הילית! הכי שווה:אני!סתאם קהלני
הכי מכוער:הנהג עם הפאה
הכי מגעיל:^ הכי מגוחך:^ הכי בגד:כל מה שיש בו מחשוף
הכי מגניב:צחי! הכי יפה:קהלני! הכי חיה:קוצ'י שלי
הכי מקום-לראות-בו-סרט:בדרייב אין?[הלוואי ואני אראה שם אי פעם] הכי אוכל:במבה הכי מתוק:קופמן הכי מחלה:הנהג עם הפאה הכי שם:יאיר XD. הכי מדהים:קהלני
הכי שיער:שלי
הכי חריף:נו התבלין האדום הזה של התימנים הכי מלוח:במבה
הכי חמוץ:מלפפון חמוץ
הכי טיפש:הנהג עם הפאה. הכי סתמי:^ הכי טיפשי:^ הכי מרגש:קהלני
. הכי קסום:קהלני
הכי אפל:ליסי הקשוחא והאפלה שליXD
הכי עצוב:הנהג עם הפאה הכי כואב:לראות אוטובוס שאני אוהבת בקו אחר;[ הכי קיטש:
הכי חדש:האוטובוסים החדישים של דן!מסדרת ה7400 והלאה
הכי איבר בגוף:עיניים ולחיים
. הכי מעצבן:הנהג עם הפאה הכי מכעיס:^ הכי משמח:קופמן וקהלני
. הכי כיף:קהלני
.וכמובן יום בת"א עם ליאתי
הכי רך:הלחי של קהלני
הכי פונט:הכי מה?
הכי צבע:אדום&בורדו הכי ספר:סיר הסירים
הכי סלב:אני
.סתאם.קהלני סלב לעתיד[לא רוצה
] הכי מוערך:אממ הכי קומונה:אממ הכי גדול:הנהג עם הפאה[הוא מאוד מאוד מבוגר
אמא] הכי גבוה:קופמן:] הכי קטן:גלסקי כפרעליה הכי נמוך:דרורXD הכי עגול:ניר
גם קופמן קצת עגלגל
. הכי ארוך:דנה קטנטונת,די עם השאלות הגסות! האוטובוס של קהלני לשעבר
395:] הכי מקצוע לחיים:נהג אוטובוס
הכי מבאס:קווים.חברה מעצבנת. הכי קשה:דנה יא ראש כחול
הכי יום:ראשון[ספינינג] ושישי[מוזיאון אגד] הכי מאוס:הנהג עם הפאה הכי נמרח:^ הכי דוחה-שבא-להקיא[]:^ הכי בגד ים:האדום השקסי שלי
הכי חלק:הלחי של קהלני ביום טוב
הכי בלונדיני:קופמן,וגלסקי כפרעליה הכי זקן:הנהג עם הפאה הכי פרח:פיכ נו..אם כבר אז סחלב הכי ישן:כולם פה נוחרים לי;[..סתאם אמ..סבתא.כבר 30 שנה היא נראת אותו דבר. הכי פלצני:הנהג עם הפאה הכי פקאצי:^ הכי הכי:קהלני
שמעו אני חצי ישנה.בעצם אני לגמרי ישנה.אז אם יצא הזוי ולא שפוי זה לא על אחריותי
.

L U Z I A

New member
דר[ע] כפעליך../images/Emo25.gif../images/Emo15.gif

הכי ישן:כולם פה נוחרים לי;[..סתאם אמ..סבתא.כבר 30 שנה היא נראת אותו דבר. מה נסגר איתך תגידי לי?!

Sinner Girl

New member
../images/Emo6.gif

באמת שאני לא יודעת,אמרתי,אני חצי[שלושת רבעי] ישנה.

L U Z I A

New member
באמת היא שגמאני../images/Emo122.gif../images/Emo1.gif../images/Emo15.gif

| חרופ |?!?!?!?!?!
{
, דע
}

MeetLofe

New member
וואוו זה היה..אמ..מעצבן.

פרטים כללים: שם:מונטי גיל:17 מין:זכר עיר/מושב/מושבה/קיבוץ (ונראה לי שכיסינו את הכל):ת"א באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?גאווה צעירה,פה,אמריקן איידול,ככה ככה בקלי קלארקסון באיזה קומונות?הייתי קצת פעם בשל קונסטנטין מאמריקן איידול וזהו בערך מוזיקה: סגנון אהוב:רוק פאנק קצת מטאל להקה (הכי) אהובה:ממש דבוק עכשיו לשירים של The Used זמר אהוב:לא יודע זמרת אהובה:קלי קלארקסון טלוויזיה, בידור ושות': תוכנית אהובה:הטופ מודל כמובן ערוץ[] אהוב:ממממממממ....3 נגיד שחקן אהוב:ג'וני דפ שחקנית אהובה:לא עולה כרגע טלנובלה[] אהובה:בובה פראית[השידור הראשון] שיר אהוב:לא יודע אלבום אהוב:לא יודע זה או זה? חורף או קיץ?סתיו אביב או סתיו?סתיו:p קלי קלארקסון או מאריה קארי?קלי!!! שוקו או קפה?שוקו שוקולד חלב, מריר או לבן?חלב נוטלה או השחר?השחר מחול או תיאטרון?תאטרון ברור חשבון או אנגלית?אנגלית ברור ג'ניס דיקנסון או טיירה בנקס?אמממ ג'נס עונה ראשונה או שלישית?שלישית!! שלישית או שניה?שלישית!!! שנייה או ראשונה?ראשונה!!! אדריאן או אווה?שתיהן אווה או יואנה?אווה יואנה או אדריאן?אדריאן ג'נאשה או שנדי?שנדי!! טוקרה או אפריל?טוקרה זה יכול להמשיך עד אין סוף.. אחרון- שאנון או אן?אן איים בודדים: 5 דברים דוממים[] שהיית לוקח לאי בודד?אייפוד,טלויזיה,הרבה הרבה אוכל ושתיה,מחשב,אה כן וסירה:p 5 אנשים שהיית לוקח לאי בודד?נו כאילו אתם מכירים אותם 5 מוצרי חשמל שהיית לוקח לאי בודד?אייפוד טלויזיה מערכת סטריאו נגיד מחשב נו מכונת כביסה?לא יודע אמממ ממיר לטלויזיה:p 5 דברים שלדעתך הכי חשוב לקחת לאי בודד?נו שתקו הכי הכי: הכי סרט מצוייר:אלאדין ברור הכי סרט לא מצוייר:נדלג הכי כלי נגינה:גיטרה הכי חתיך:כריס אוונס הכי חמוד:לא יודע הכי שווה:ג'וני דפ הכי מכוער:אתם הכי מגעיל:נדלג הכי מגוחך:הנרי:p הכי בגד:מכנס וחולצה הכי מגניב:להיות מאנגיב! הכי יפה:אני הכי חיה:אני הכי מקום-לראות-בו-סרט:קולנוע? הכי אוכל:בורגראנץ' כמובן הכי מתוק:4X4 הכי מחלה:חום הכי שם:אה? הכי מדהים:טוב חלאס הכי שיער:ירוק הכי חריף:סחוג נו מה אתם אהבלים הכי מלוח:דג? הכי חמוץ:מלפפון? הכי טיפש:אתם! הכי סתמי:אתם! הכי טיפשי:אתם! הכי מרגש:מלך האריות הכי קסום:הגן הנעלם:/ הכי אפל:ערפל הכי עצוב::( הכי כואב::S הכי קיטש:לא יודע הכי חדש:דיסק של קלי:p הכי איבר בגוף:להלהלהלה הכי מעצבן:אתם הכי מכעיס:אנשים שלא מקבלים את השונה הכי משמח:הרבה הכי כיף:הרבה הכי רך:נייר טואלט? הכי פונט:נו באמת הכי צבע:ירוק הכי ספר:ה"פ כמובן הכי סלב:ג'וני דפ הכי מוערך:ג'וני דפ הכי קומונה: הכי גדול: הכי גבוה: הכי קטן: הכי נמוך: הכי עגול:עיגול? הכי ארוך:אחם הכי מקצוע לחיים:שחקן הכי מבאס: הכי קשה:בלחם הכי יום:לא יודע הכי מאוס:השאלות שלכם הכי נמרח:גבינה הכי דוחה-שבא-להקיא[]:כבד הכי בגד ים:עדיף בלי הכי חלק: הכי בלונדיני: הכי זקן::/ הכי פרח::8 הכי ישן:ZzZzZzZz הכי פלצני:אתם הכי פקאצי:אתם הכי הכי:אני!

chenbit

New member
אני

פרטים כללים: שם: חן גיל:14 מין:נקבה עיר/מושב/מושבה/קיבוץ (ונראה לי שכיסינו את הכל):צפפפון באיזה פורומים את/ה נמצא/ת? אופנה, הטופ מודל הבאה וזהו נראה לי באיזה קומונות? ----- מוזיקה: סגנון אהוב:מוסיקת עולם ,רגאי להקה (הכי) אהובה: אין הכי הכי, אבל אני אוהבת את שבע זמר אהוב: מוש בן ארי זמרת אהובה:אין טלוויזיה, בידור ושות': תוכנית אהובה:אין ערוץ אהוב: אמטיוי שחקן אהוב: אין שחקנית אהובה:אין טלנובלה אהובה:האחד שיר אהוב:הרבהההה... אלבום אהוב:... זה או זה? חורף או קיץ?חורררררף אביב או סתיו?סתיו קלי קלארקסון או מאריה קארי? קלי שוקו או קפה? קפה שוקולד חלב, מריר או לבן? מריר נוטלה או השחר? השחר מחול או תיאטרון? מחול חשבון או אנגלית? אנגלית ג'ניס דיקנסון או טיירה בנקס? טיירה עונה ראשונה או שלישית? שלישית שלישית או שניה?שתיהם שנייה או ראשונה?שניה אדריאן או אווה? אדריאן אווה או יואנה?לא יודעת יואנה או אדריאן? שתיהם ג'נאשה או שנדי? שאנדי יותר אבל גם ג'נאשה טוקרה או אפריל? טוקרה זה יכול להמשיך עד אין סוף.. אחרון- שאנון או אן? אן איים בודדים: 5 דברים דוממים שהיית לוקח לאי בודד? מוזיקה 5 אנשים שהיית לוקח לאי בודד? רעות, בוב 5 מוצרי חשמל שהיית לוקח לאי בודד? לא צריך 5 דברים שלדעתך הכי חשוב לקחת לאי בודד? .... הכי הכי: הכי סרט מצוייר:פיטר פן!!!!!!!!!!!!!!!! הכי סרט לא מצוייר:לא יודעת הכי כלי נגינה: סיטאר זה אדיר, גם חליל נשברתיייי

NioKi314

New member
אני עונה!

פרטים כללים:
שם:נעה
עיר/מושב/מושבה/קיבוץ (ונראה לי שכיסינו את הכל): רמת אפעל
באיזה פורומים את/ה נמצא/ת? השמינייה ורק בישראל וארץ נהדרת.
באיזה קומונות?אף קומונה.
מוזיקה:
סגנון אהוב:אין..
להקה (הכי) אהובה: Beatles
זמר אהוב: אין
זמרת אהובה:אין
טלוויזיה, בידור ושות':
תוכנית אהובה: חברים וסיינפלד
ערוץ אהוב: נראה לי 3...
שחקן אהוב: מתיו פרי
שחקנית אהובה:ג'ינפר אניסטון
טלנובלה אהובה: טלנובלה בע"מ
שיר אהוב: אין
אלבום אהוב:אין
זה או זה?
חורף או קיץ? קיץ
אביב או סתיו? אביב
קלי קלארקסון או מאריה קארי?מאריה רקי
שוקו או קפה?שוקו
שוקולד חלב, מריר או לבן?לבן
נוטלה או השחר? השחר
מחול או תיאטרון? מחול
חשבון או אנגלית? חשבון
ג'ניס דיקנסון או טיירה בנקס? טיירה בנקס
עונה ראשונה או שלישית? שלישית
שלישית או שניה? שלישית
שנייה או ראשונה? ראשונה
אדריאן או אווה? אדריאן
אווה או יואנה? יואנה
יואנה או אדריאן? אדריאן
ג'נאשה או שנדי? ג'נאשה
טוקרה או אפריל? אוקרה
זה יכול להמשיך עד אין סוף.. אחרון- שאנון או אן? אן
איים בודדים:
5 דברים דוממים שהיית לוקח לאי בודד? ספר, מחברת, כלי כתיבה, מיטה וקלפים.
5 אנשים שהיית לוקח לאי בודד? אין לי מושג
5 מוצרי חשמל שהיית לוקח לאי בודד? מחשב, מיקרו, טייפ, TV, ולא יודעת.
5 דברים שלדעתך הכי חשוב לקחת לאי בודד? מים, אוכל, שמיכות, דברים לעשות (כל אחד ומה שמעניין אותו) במקרה שלי זה ספרים, ועוד מישהו איתך. אין לי כוח לשאר ברגע זה...

purple rain2

New member
יאבא, את ממש מפחידה כשאת רוצה../images/Emo7.gif

פרטים כללים: שם:
הילית גיל:
18.5 מין:
עיר/מושב/מושבה/קיבוץ (ונראה לי שכיסינו את הכל):
ליד ת"א
באיזה פורומים את/ה נמצא/ת?
יותר מדי
אבל אממ זה (
), כוכב נולד, בין תיכון לצבא, קלי קלארקסון, מירי מסיקה... וכו' באיזה קומונות?
מוזיקה:
סגנון אהוב:
אני באמת אוהבת הרבה
אבל יש לי וידוי
- אני אוהבת פופ-רוק נו מה אני אעשה
להקה (הכי) אהובה:
לא יודעת זמר אהוב:
עברי לידר זמרת אהובה:
מירי מסיקה, קלי קלארקסון טלוויזיה, בידור ושות':
תוכנית אהובה:
חברים ערוץ[] אהוב:
אמממ כרגע 10, כי יש לו את בנות גילמור, או.סי ומגרש ביתי
שחקן אהוב:
טום הנקס שחקנית אהובה:
מג ריאן טלנובלה[] אהובה:
לא כרגע
שיר אהוב:
הרבה אלבום אהוב:
וואי
אמממ jagged little pill של אלניס הוא אלמותי
וגם האלבום של מירי מסיקה טוב, והחדש של קלי.. זה או זה? חורף או קיץ?
חורף אביב או סתיו?
סתיו קלי קלארקסון או מאריה קארי?
וואי אלו שתי הזמרות האהובות עלי
שוקו או קפה?
שוקו שוקולד חלב, מריר או לבן?
מריר נוטלה או השחר?
נוטלה מחול או תיאטרון?
מחול חשבון או אנגלית?
אנגלית ג'ניס דיקנסון או טיירה בנקס?
טיירה עונה ראשונה או שלישית?
ראשונה שלישית או שניה?
שניה שנייה או ראשונה?
לא יודעת
אדריאן או אווה?
אדריאן אווה או יואנה?
יואנה יואנה או אדריאן?
קשה!
ג'נאשה או שנדי?
קשה!
אבל שנדי טוקרה או אפריל?
טוקורה זה יכול להמשיך עד אין סוף.. אחרון- שאנון או אן?
שאנון איים בודדים: 5 דברים דוממים[] שהיית לוקח לאי בודד?
מתנגדת לשאלה הזו
5 אנשים שהיית לוקח לאי בודד?
ולכל אלו בסגנון
5 מוצרי חשמל שהיית לוקח לאי בודד? 5 דברים שלדעתך הכי חשוב לקחת לאי בודד? הכי הכי: הכי סרט מצוייר:
במבי
הכי סרט לא מצוייר:
טיטניק
הכי כלי נגינה::
אני אוהבת סקסופון
הכי חתיך::
בראד פיט הכי חמוד::
כנ"ל הכי שווה::
כנ"ל הכי מכוער::
קולין פארל
הכי מגעיל::
כנ"ל הכי מגוחך::
שהשיר המנצח של יוון מהשנה שעברה עלה לטופ 5 בחגיגות היובל?
הכי בגד::
חצאיות הכי מגניב::
?? הכי יפה: הכי חיה::
חתול הכי מקום-לראות-בו-סרט: הכי אוכל: הכי מתוק::
שוקולד הכי מחלה: הכי שם: הכי מדהים: הכי שיער: הכי חריף: הכי מלוח: הכי חמוץ: הכי טיפש: הכי סתמי: הכי טיפשי: הכי מרגש: הכי קסום: הכי אפל: הכי עצוב: הכי כואב: הכי קיטש: הכי חדש: הכי איבר בגוף: הכי מעצבן: הכי מכעיס: הכי משמח: הכי כיף: הכי רך: הכי פונט: הכי צבע: הכי ספר: הכי סלב: הכי מוערך: הכי קומונה: הכי גדול: הכי גבוה: הכי קטן: הכי נמוך: הכי עגול: הכי ארוך: הכי מקצוע לחיים: הכי מבאס: הכי קשה: הכי יום: הכי מאוס: הכי נמרח: הכי דוחה-שבא-להקיא[]: הכי בגד ים: הכי חלק: הכי בלונדיני: הכי זקן: הכי פרח: הכי ישן: הכי פלצני: הכי פקאצי: הכי הכי: די התשת אותי!
אבל ח"ח על המאמץ!

Sinner Girl

New member
הלו הלו../images/Emo10.gif

את לא יכולה להתנגד לשאלות של האי בודד, את אמורה לקחת אותי
.

למעלה