אני ../images/Emo153.gif
פרטים כללים: שם: רעות גיל: 15 מין: נקבה עיר/מושב/מושבה/קיבוץ (ונראה לי שכיסינו את הכל): קריות באיזה פורומים את/ה נמצא/ת? הראל סקעת קלי קלארקסון ועוד ועוד באיזה קומונות? לא אהובת קומונות מוזיקה: סגנון אהוב: פופ להקה (הכי) אהובה: לא אוהבת להקות זמר אהוב: הראל סקעת זמרת אהובה: קלי קלארקסון טלוויזיה, בידור ושות': תוכנית אהובה: ממ לא יודעת נראה לי שטופ מודל ערוץ[] אהוב: ערוץ 3 שחקן אהוב: בראד פיט שחקנית אהובה: קריסטין דאנטס טלנובלה[] אהובה: טלנבולה בע"מ שיר אהוב: יש הרבה אלבום אהוב: קלי קלארקסון זה או זה? חורף או קיץ? חורף אביב או סתיו? אביב קלי קלארקסון או מאריה קארי? קלי קלארקסון שוקו או קפה? שוקו - קפה זה מגעיל שוקולד חלב, מריר או לבן? לבן נוטלה או השחר? נוטלה מחול או תיאטרון? תיאטרון חשבון או אנגלית? אנגלית ג'ניס דיקנסון או טיירה בנקס? ברור שטיירה עונה ראשונה או שלישית? ראשונה שלישית או שניה? שנייה שנייה או ראשונה? שנייה אדריאן או אווה? אדריאן אווה או יואנה? יואנה יואנה או אדריאן? יואנה ג'נאשה או שנדי? גנאשה טוקרה או אפריל? לא אוהבת את שתיהן זה יכול להמשיך עד אין סוף.. אחרון- שאנון או אן? שאנון איים בודדים: 5 דברים דוממים[] שהיית לוקח לאי בודד? טלוויזיה, מחשב, אוכל, שתייה וסלולרי. 5 אנשים שהיית לוקח לאי בודד? אחכל המשפחה שלי וסבתא 5 מוצרי חשמל שהיית לוקח לאי בודד? מחשב, טלוויזיה, טוסטר, מנורה ולא יודעת מה עוד. 5 דברים שלדעתך הכי חשוב לקחת לאי בודד? נמאס לי מהשאלה הזאת. הכי הכי: הכי סרט מצוייר: שלגיה הכי סרט לא מצוייר: לא יודעת הכי כלי נגינה: גיטרה. הכי חתיך: הראל סקעת הכי חמוד: הראל סקעת הכי שווה: הראל סקעת הכי מכוער:יהודה לוי הכי מגעיל: הראל מויאל הכי מגוחך: יהודה סעדו הכי בגד: שמלה הכי מגניב: אני
הכי יפה: הראל סקעת הכי חיה: אוגר הכי מקום-לראות-בו-סרט: קולנוע הכי אוכל: שוקולד הכי מתוק: שוקולד הכי מחלה: שפעת הכי שם: הראל הכי מדהים: הראל סקעת שר הכי שיער: חלק ארוך ושחור הכי חריף: בצל הכי מלוח: במבה הכי חמוץ: לימון הכי טיפש: המורה שלי לפיסיקה הכי סתמי: השאלון הזה הכי טיפשי: השאלון הזה הכי מרגש: השאלון הזה הכי קסום: השאלון הזה הכי אפל: הארי פוטר הכי עצוב: הארי פוטר הכי כואב: למות הכי קיטש: למות הכי חדש: למות הכי איבר בגוף: עיניים הכי מעצבן: השאלון הזה הכי מכעיס: ביצפר הכי משמח: חופש הכי כיף: חופש הכי רך: הבובה שלי הכי פונט: אנטיוכוס הכי צבע: תכלת הכי ספר: הארי פוטר ושני ירחים- אני לא יכולה לבחור הכי סלב: הראל סקעת הכי מוערך:הראל סקעת הכי קומונה: ---- הכי גדול: ? הכי גבוה:? הכי קטן:? הכי נמוך:? הכי עגול:? הכי ארוך:? הכי מקצוע לחיים: מדעי החיים הכי מבאס: ביצפר הכי קשה: ביצפר הכי יום: ראשון הכי מאוס: ביצפר הכי נמרח: השאלון הזה הכי דוחה-שבא-להקיא[]: מממ.. לא יודעת הכי בגד ים: שלי הכי חלק: לא יודעת הכי בלונדיני: בנדוד שלי הכי זקן: שמעון פרס הכי פרח: ורד הכי ישן: החיים הכי פלצני: תחת הכי פקאצי: ורוד הכי הכי: אני