דיון

TheImpactBoy

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo91.gifדיון ../images/Emo88.gif

אוקי, עקב התמכרותי הקשה ללהקה, לא כ"כ חדשה, אבל יחסית צעירה, החלטתי לפתוח דיון אוף-טופיק עליה, עקב הצלחתה הגדלה בקרב חברי הפורום, להקה: EPICA יש לי את הדיסק האחרון שלהם, ורק החודשיים האחרונים ממש האזנתי לשיר שיר, יחד עם הליריקה, והם פשוט מדהימים, ממש מוזיקה קלאסית בשילוב מטאל כבד. השילוב יחד ממש קשה לעשייה, אבל הוא נעשה בצורה יוצאת מן הכלל... שלא נדבר על סימון, סולנית הלהקה, שפשוט שובה. קול של מלאך... מראה של אלילה... וואו.
השיר FAINT, הקליפ בפרט, יצירת אומנות מדהימה. וגם, CRY FROM THE MOON. בלאדות סוחפות וחזקות... מה אתם חושבים על הלהקה? הדיסק האחרון? על ההשוואה לנייטוויש? על סימון? יאללה דברו על זה, וחג פסח שני שמח!! אביעד.

LadySilkworm

New member
בקצרה..

להקה חביבה, די טובה, לא בין האהובות עליי ביותר. מה שם האלבום האחרון שלהם? P: יש לי שניים [לא מקוריים] אבל אני לא ממש יודעת מה הסדר ביניהם.. אין ממש מה להשוות בינם לבין נייטוויש לדעתי, הם לא דומים לדעתי. לא בשירה, לא במוזיקה [בכלל שתי הלהקות שייכות לז'אנרים שונים מבחינתי] וגם לא בליריקס. סימון היא יפיפיה, היא מופיעה מעולה לפי מה שראיתי ביוטיוב ויש לה קול יפה, למרות שלדעתי היא יכולה להרשות לעצמה לשיר יותר. הקול שלה ממש מיוחד [לא משהו ששומעים כל הזמן..]. אבל בכללי, אני הייתי מקדישה שרשור ללהקה אחרת ולא לאפיקה [עם כל הכבוד..] כי יש יותר טובות. אבל כמו שאמרתי הלהקה היא די טובה.

The Cat Woman

New member
היום זה יום רע לפורום נייטוויש../images/Emo190.gif

אני מציעה לך לנוס על נפשך במהרה לפני שכל אחד מוציא את הנשק האישי שלו וחובט בך בחוזקה! *שולחת צווי 8 לצבא האורקים שלי*

ממממ

זו להקה שהבטחתי לעצמי שאני אשמע, אז בהזדמנות (כשאני "אקבל במתנה" את הדיסקוגרפיה שלהם) אני אחווה את דעתי

ש נ י1

New member
להקה מצויינת

הם באמת משלבים בצורה נהדרת בין מוזיקה קלאסית למטאל. הסולנית שלהם נהדרת (אבל לדעתי לא ממש משתווה לטאריה). אבל חסר לי בהם משהו קטן, לא יודעת להגדיר מה זה, אבל זה חסר
אבל בכל זאת הם להקה מצויינת

ש נ י1

New member
שכחתי משהו...

ההשוואה ביניהם לבין נייטויש לא ממש לגיטימים כי כמו שאמרו פה, אלו שתי להקות דיי שונות.

Super Alonit

New member
תכלס.

ואני עוד מתעצבנת על ההשוואה, כי זה קשה להשוות נו... אבל בכל זאת נייטוויש יותר טובים.

למעלה