דיון

מה זה קשור לדיון?? עף לך הגג..

זה שדוחפים אותם לבארבי זה בגלל שיש לנו אנשים לא הכי חכמים בעולם והם חושבים שלכל להקת מטאל אין הרבה מעריצים ודוחפים אותם לבארבי, חוץ מלהקות ממש ממש מפורסמות כמו מגאדת'.. זה לא קשור למספר שנים שהם בשטח, אבל הקטע הוא שפארדייס ימלאו את הבארבי כמו אפיקה, אבל הם היו באים אחרי 3-4 שנים שהם קיימים, אני שם איתך כסף שהם לא היו ממלאים את הבארבי. קיצר, אפיקה, במעט זמן שהם קיימים, יותר מוכרים מרוב הלהקות שהזכרתם פה, כולל נייטוויש, סוף הדיון.

ש נ י1

New member
אי אפשר לארגן איזה עצומה או משהו

נגד זה שדוחפים להקות כאלה למועדונים כמו הבארב? זה גם חוסר כבוד ללהקה לדעתי...

ביום שבו להקות מטאל שהן לא

שם דבר כמו מיידן\מטאליקה\מגאדת' ושאר הלהקות שמטאליסטים שומעים עליהם בדקה שהם נכנסים למטאל יקבלו מועדונים יותר גדולים מהבארבי והתאטרון (למרות שהוא אחלה מועדון), זה יהיה יום יפה למוזיקה בארץ.

Itay Simons

New member
אחת מהלהקות האהובות עליי.

המון נוטים להשוות אותם לנייטוויש אבל אני כמעט ולא מוצא דימיון בין שתי הלהקות. ההופעה שלהם
בארץ הייתה את החוויות היותר מדהימות שעברתי, ושם גם קניתי את האלבום The Phantom Agony, אלבום מצוין ומומלץ. וסימון מדהימה ללא ספק

Shusho

New member
כמו נייטוויש, רק כשמתאימים למצב רוח

אבל כשכן...
אני ממש אוהבת. אני דווקא פחות מתלהבת מפיינט ויש אחרים טובים שאני נהנת לחרוש, אני לא במחשב שלי אז אני לא יכולה לבדוק את השמות P: ההופעה שלהם היתה נהדרת, אני מעריכה להקות שטובות בלייב כמו בדיסקים. יש כאלה שלא וזה פשוט... ביאוס.

The Cat Woman

New member
תמותו חולירעות בוגדים!!!!!!../images/Emo46.gif

לא! אפקיה לא כמו נייטוויש ולא יהיו כמו נייטוויש, כן הם טובים, אפילו מעולים... אבל.... אוחחחח אני אפילו לא אתחיל לדבר על כמה שנייטוויש טובים מהם וזה פשוט מכל הבחינות, האמת- אני בכלל לא מוצאת מקום להשוואה, אבל תמיד בתעשייה הזו נוטים להשוות בין להקות... שורה תחתונה- איך שאתה לא מסתכל על זה- נייט לוקחים! ועושים את זה בגדול!

תינוקת תסתמי את הפה כבר!!!!!!!

אבל ברצינות, כמעט כולם אמרו שאין טיפה מה להשוות!! כי באמת אין! ואפיקה יותר טובים:)

את כן! גיל לא אומר כלום!

בטח שכן:) נייטוויש סתם סנובים שלא מוכנים לבוא לארץ.

The Cat Woman

New member
לא נכון ../images/Emo7.gif

לתומאס פשוט קשה לבוא עכשיו לארץ, אנחנו צריכים קודם למסד את הקשר שלנו... אתה יודע- עכשיו עם הבלאגן של הדיסק החדש... לא היה לנו זמן להקדיש לעצמנו!

Super Alonit

New member
יש לך מזל שאני עצלנית מכדי

לברר איפה אתה גר ולתקוף אותך בשנתך!

אזירפאל

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

להקה מדהימה. לא שמעתי להקה טובה כמוה או ברמה שלה. הם יודעים לעשות הכל מדוייק, לא יותר מדי ולא מעט מדי. הליריקס מדהימים, שלא נדבר על הנגינה והניהול של האורקסטרה והמקהלה... אני אוהב יותר את האלבום הראשון, לא כי השני לא טוב (זה לא מתקרב ללהיות נכון), אלא מכיוון שבראשון כל השירים הם יצירות בפני עצמם וגם שומעים יותר את מארק. בשני יש שירים קצרים יותר (נכון, לא כולם, אבל יש), מארק מופיע הרבה פחות (רק בשלושה שירים) וגם יש שירים שהם טובים, אבל ביחס לשאר של אפיקה, הם חלשים (Queitus במיוחד, וגם Blank Infinity)... אבל למרות זאת האלבום השני מצויין, במיוחד בגלל שירים כמו Force of the Shore ו-Anoher Me (שאני חושב שהוא השיר הכי מיוחד ומקורי שלהם). בקשר לנייטוויש... ובכן, אפיקה הרבה יותר טובים, בלי שום ספק... מה גם שהסגנון על פניו דומה אבל אם מסתכלים טוב הלהקות מאוד שונות (אולי מלבד הקול של הסולנית, אבל גם הוא שונה).

למעלה