דיון

Eagleheart

New member
להקה ממש טובה

הרבה זמן לא יצא לי לשמוע אותם . הבלדות שלהם ממש יפות . הסולנית יפה מאוד ויש לה גם קול מדהים להשוואה עם נייטויש , לדעתי הם דיי דומים , רק שאפיקה הם יותר כבדים ואפשר להרגיש את זה בשירים שלהם

להקה מצויינת :]

מעולים בדיסק, ואפילו יותר מזה בלייב (אם אי פעם חשבתי שסימון יפה בתמונות, במציאות כל כך יותר. 0.0) הסגנון שלהם מאוד מיוחד וההשוואה לנייטוויש קצת לא במקום, אפילו לא אותו ז'אנר...

אחלה של להקה!

האמת שהתחלתי לשמוע אותם אחרי ששמעתי את The Hunting,שהוא שיר של הלהקה קמלוט,וסימון שרה בו.התאהבתי בשיר ובקול של סימון והחלטתי לבדוק אם אפיקה שווים משהו.בדקתי והתסבר לי שהם להקה טובה.Cry For The Moon הוא שיר פשוט מדהים
. אה ו..אביעד,אמנם אפיקה להקה טובה,אלב לא חושבת שהדיון הזה מצריך נעיצה

השיר feint.

להקה מדהימה, הם כ"כ מרגשים, ומחדשים, ולמרות כל זה כבדים ומפציצים. הדיסק האחרון? יעני הפסקול ההוא? הוא סבבה ולא יותר, אבל אני מניח שאתה מתכוון לconsign to oblivion שהוא ענק! תמיד אמרתי שהראשון יותר טוב, אבל פאק, השני לא יורד ממנו ברמה! השוואה לנייטוויש? אין מקום להשוות בכלל!!!!! (ואפיקה יותר טובים) סימון כווווווווסייייייייייייייית, היא וקריסטין בל זה הטופ של הטופ שלי. (אחרי חברה שלי, כמובן
)

Super Alonit

New member
להקה מעולה, באמת.

אבל למי שמשווה אותם לנייטוויש מגיע גרזן בעורף. נייטוויש כ"כ הרבה יותר טובים! אפיקה מעולים, כן, הליריקה שלהם פשוט מדהימה, וסימון יפייפיה (למרות שזה לא הופך אותם ללהקה טובה יותר או פחות, אבל נו, כהשוואה לנייטוויש וליפיוף שלהם- תומאס
) אבל מה, אני מרגישה שחסר להם משהו, הם לא סוחפים אותי כמו נייטוויש ובשירים שלהם יש פחות תשוקה... נו, קשה לי להסביר. נייטוויש כ"כ עוצמתיים, ואפיקה, נו... השיר שהכי הזכיר לי את נייטוויש שלהם היה Blank Infinity (שיר מדהים!) ולדעתי זה אחד הטובים שלהם, כולל CFTM, אבל יש להם שירים ש(אני מרגישה! בלי סקילות!) שפשוט נמרחים על פני דקות שלמות בלי פואנטה. אוך, קשה להסביר את זה...
בקיצור, להקה טובה, אבל נייטוויש יותר.
הדיון הזה עשה לי כאב ראש.

Super Alonit

New member
אני עדיין לא מאמינה שפיספסתי את

ההופעה שלהם בגלל מתכונת בלשון...
מגיע לי מכות.

Super Alonit

New member
גם לי לא! זו עוד סיבה למה לא הלכתי

אני כזאת מטומטמת... מצידי עכשיו ללכת לבד, רק שיבואו שוב.

Super Alonit

New member
מה?! ../images/Emo2.gif

אז למה לעזאזל לא באתי?!%$!$^@ (חוץ מהעובדה שלא היה לי עם מי ללכת...
)

למעלה