The Whole Shebang is in the HOUSE יו

LeAnnDylan

Well-known member
זה היה גם בפן קלאב של ליאן

כשהיא הייתה נשואה לדין כל שבוע הם היו מפרסמים את מתכון השבוע.. מרטינה סתם אוהבת לבשל אז היא כל פעם חולקת עם המעריצים מתכונים לדברים שהיא מטבחת לה. אף פעם לא טרחתי לקרוא את זה אבל אנשים ממש נהנים מזה.

אני לא יודעת מה להגיד לך

אף פעם לא הערצתי יותר מידי זמרים, בדר"כ האהבה שלי מסתכמת בידיעת כל השירים ואפילו את המילים בע"פ. אני בקושי מכירה פרטים ביוגרפיים עליהם חוץ מדברים ממש בסיסיים. בגלל זה קשה לי להבין את ההמולה. אבל אני חושבת שאם בזמנו היה את זה לדיינה, היתי עושה שמיניות באויר אם היתי מקבלת מתכונים שלה למשל

LeAnnDylan

Well-known member
גם אני ככה

אני מצטרפת לפן קלאבים כל הזמן בלי לקבל שום דבר. רוב הפן קלאבים יעילים רק אם את בארה"ב או ממש אוהבת את האמן. נגיד גם כשהייתי אובססיבית בטירוף לליאן אף פעם לא טרחתי לקרוא את הבלוגים שהיא הייתה מעלה, את התשובות לשאלות המעריצים, את הוידאוים שלה, את המתכונים, המלצות לספרים/מקומות/שירים/סדרות וכו' או כל שטות אחרת שהיא רצתה לחלוק עם העולם. פעם בכמה חודשים הייתי נכנסת לעמוד התמונות האקסקלוסיבי של הפן קלאב ואחרי איזה 5 תמונות הייתי מתייאשת ויוצאת מזה. הסיבה היחידה שאני נרשמת לזה מעבר ל"לתמוך באמן" זה בגלל שכשהאמן עובד על אלבום חדש, תמיד בפן קלאב מקבלים השמעות בכורה לפניי כולם. אני זוכרת שכשנרשמתי לפן קלאב של שוגרלנד באותו יום שנרשמתי נכנסתי לראות את הוידאוים שהם העלו (היו שם בסביבות 8 או 10) ואחרי שצפיתי בכולם לא נכנסתי יותר לשם עד שנגמרה לי השנה. לפן קלאב של מירנדה הייתי נרשמת רק בשביל הפן קיט שעכשיו היא החליטה לוותר עליה אז אין לי בשביל מה לחדש את הממברשיפ שלי. ולפן קלאב של דרו ברימור נרשמתי לפני מיליון שנה ואין לי מושג אם נכנסתי לשם בכלל אחרי שנרשמתי. אבל היא חמודה. כל שנה ביומולדת שלי אני עדין מקבלת ממנה אימייל של מזל טוב

באמת?

היתי בטוחה שאת ממש אוהבת את הדברים האלה,לפחות לגבי ליאן. אפילו בטוויטר אני לא עוקבת אחרי אף אחד, EVEN דיינה
אז עכשיו שמירנדה ויתרה על הפאנ קיט, אפשר לחסוך כסף

LeAnnDylan

Well-known member
וואלה?

טוב בעצם אולי היה לך את הרושם הזה בגלל הפורום או משהו. לפעמים אני נכנסת לטוויטר ולאתרים של כל האמנים שאני אוהבת רק בשביל לבדוק אם יש משהו חדש איתם כדי שאוכל לכתוב לכם כאן. אני חושבת שאם לא היה את הפורום בכלל לא הייתי טורחת להיכנס לשום דבר קאנטרי-רילייטד

LeAnnDylan

Well-known member
למי שאוהב אותה, כן

20$ זה המחיר הכי נמוך שיש להצטרפות לפן קלאב כשברוב המקומות את לא מקבלת שום דבר מוחשי. לא שיש לי מה לעשות עם הקעקועים האלה אבל התמונה החתומה שלה נחמדה וזה עצם המחשבה שיותר נחמד ממש שאשכרה מקבלים. מבחינת הטבות אונליין, לאנשים שגרים בארה"ב כמובן שזה מאוד משתלם. אבל גם מבחינת החנות, על כל דבר שאת קונה שם את מקבלת 15% הנחה. לא מכירה שום פן קלאב אחר שמקנה לך הנחה. וגם אצל מרטינה ניתן לצבור נקודות מכל מידי דברים (מספר חברים, כמות הודעות, זמן וכו') ובעזרת הנקודות גם ניתן לקנות דברים בחנות מה שאומר שאת לא משלמת עליהם וויצ' איז אולווייז נייס. אבל מה שהכי אהבתי זה שכמו בכל פן קלאב יש אלבומים בחנות אבל אצלה כל האלבומים והדיוידייים חתומים והמחירים שלהם סבירים למדיי.

LeAnnDylan

Well-known member
כפי שכתבתי למעלה

לא באמת אכפת לי לקבל דברים בחינם. זה הרי הכוונה שחשובה ולא מה שמקבלים. הייתי שמחה גם אם הייתי מקבלת רק את התמונה שלה
ובנוסף, כפי שאמרתי לדרורה, ברוב הפן קלאבים לא מקבלים בכלל חבילה פיזית אלא רק הטבות אונליין ככה שכל דבר שהיא תשלח זה באמת ממש נחמד לקבל.

X יו יו S

New member
:)

לא התכוונתי מה באמת היית רוצה לקבל פגישה אישית או הופעה? או משהו אחר כזה

LeAnnDylan

Well-known member
אה, במקרה כזה

ברור שהייתי רוצה לקבל כרטיסי וי איי פי לפאן קלאב פארטי. היא שרה להם את כל השירים החדשים מהאלבום
גם אני רוצה!!!$@#@$##@%

LeAnnDylan

Well-known member
הפאן קלאב פארטי?

חשבתי שזה דבר ידוע. כל אמן עושה מסיבת מעריצים מידי שנה (יש כאלה שפחות יש כאלה שיותר) בדר"כ זה אירוע כזה עם מספר מצומצם של מעריצים, או לפני הופעה או לפניי השקת אלבום חדש, או סתם אם לאמן משעמם. המעריצים יכולים להצטלם עם האמן, לבקש ממנו חתימות וכו' לאירועים האלה בדר"כ לא ניתן לקנות כרטיסים אלא דרך הגרלות (או של מועדון המערצים או דרך האתר הרשמי או תחרויות רדיו/טלוויזיה וכו') אבל יש אמנים שכן מוכרים כרטיסי VIP למסיבות מעריצים האלה. למרטינה הייתה בחודש שעבר מסיבת מעריצים כזו והיא השמיעה לנוכחים את כל השירים מהאלבום החדש שלה שאמור לצאת בספטמבר הקרוב או אוקטובר
מתישהו בסתיו

X יו יו S

New member
אוקי הבנתי

ולך אין אפשרות ללהיות אחת מהם? כי זה לאנשים מאמריקה בלבד?

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא לאנשים מאמריקה בלבד

זה פתוח לכל מי שבפאן קלאב שלה הבעיה היא שגם אם אני זוכה בכטיס כניסה לשם אני עדין צריכה להשיג לעצמי כרטיס טיסה לשם

למעלה