The Whole Shebang is in the HOUSE יו

X יו יו S

New member
נו זה הזמן לעבור להעריץ את יובל המבולבל

חחחחח זה באמת קשה שמעריצים מישהו שגר בחו"ל הנחמה היחידה שאני יכולה לחשובה עליה בשבילך שלפחות היא עוד פעילה מתי שאני אגור כסף כדי למצוא את JTT אני אצטרך ממש לחפש אותו ברחוב או באיזה סמטה או במועדון הומאים
נ.ב פגשתי את יובל פעמיים שהוא היה בתחילת דרכו הביאו אותו פעמיים למועצה אצלנו בתקופה בתקופה שעבדתי בגן התפלאתי באיזה מהירות ילדים מתחילים לאהוב מישהו

X יו יו S

New member
בעלי

רק שהומאומית שלו מונעת את זה ממנו
הנה פה מקבץ די ישן שלו כי הוא פרש

X יו יו S

New member
מה פתאום

כבר יותר מעשור אנחנו ביחסים שאף אחד עוד לא שיתתף אותו בהם חוץ מזה ילד (עוד חודש 30) אבל הוא עדין ילד בשבילי צימחוני מגיל 4 איפה עוד אני אמצא שלומות כזאת

כפרות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מזכיר לי שאני גם צריכה לחדש את המנוי שלי. נרשמתי לפ קלאב שלה לפני 10 חודשים ואז קיבלנו שטויות אחרות. לא פחות מטופשות אבל זה תמיד נחמד.

טוב זה לא באמת אופ כנראה

אז אני חייבת לציין שהשיר STAY של ליטל ביג טאון פשוט מקסים
הוא השיר הכי מרגש שנתקלתי בו בזמן האחרון (טוב, אחרי השיר סרטן של מרטינה), ובמיוחד על כך שקראתי שהוא על בעלה הראשון של קימברלי שנפטר.

LeAnnDylan

Well-known member
חידשת לי

לא ידעתי שבעלה נפטר
לא זכרתי בכלל שהיא הייתה נשואה פעם למרות שאני די משוכנעת שקראתי את זה פעם

אני היתי בשוק ששמעתי

בכלל לא רואים על קימברלי! היא הדבר הכי שמח בעולם והכי מאיר פנים. ממש היה לי עצוב לשמוע את זה.

LeAnnDylan

Well-known member
מה יש לראות עליה?

שבעלה מת?
איך רואים את זה על בן אדם? חוץ מזה הייתה תקופה שכל הלהקה נראתה לי דכאונית בטירוף

את צודקת..

אבל זה פשוט בא בבום ולא נתפס. קארן נניח נראית לי נורא נורא דכאונית, בגלל זה כשאני רואה קליפים ישנים שלה אני רואה אותה נראית אחרת לגמרי ואני תוהה אם זו באמת היא
היא נראתה פעם הרבה יותר שמחה. עכשיו הרבה פחות. על איזו תקופה את מדברת?

LeAnnDylan

Well-known member
התקופה שהתחלתי לשמוע אותם

לא צפיתי בראיונות שלהם או משהו אבל הסאונד שלהם עצמו היה נורא כבד ושונה מהקלילות שאופפת את הז'אנר עצמו. דווקא אחרי שהתלהבתי מהם ממש והתחלתי לצפות בראיונות וקטעי וידאו איתם הבנתי שכולם די מגוחכים שם. הם חבורת טמבלים שמחים כאלה. אף אחד מהם לא נראה דכאוני מידי אם כי קארן נראית לי מאוד ביישנית מה לפעמים גורם לה להיראות קרה וסנובית

תני לי דוגמא לשירים כאלה

שאני אבין יותר לאן את חותרת. מהקטעים שאני ראיתי ביוטיוב, הם מקסימים! כל אחד ואחד מהם. נורא קל להתאהב בהם, שלא לדבר על זה שכל אחד מהם פשוט מוכשר באופן יוצא דופן. רואים שהם אוהבים את מה שהם עושים והם באמת מנסים לשמור על המוזיקה ולא לגלוש יותר מידי לפופ. נורא נדלקתי על קארן, ואני לא יודעת אם זו ביישנות, אני שמתי לב שבזמן האחרון היא נראית קצת אפורה.

LeAnnDylan

Well-known member
אין שיר מסוים, זה כל השירים שלהם

בהתחלה שמעתי רק את A Place To Land ולא דימיינתי אותם כלהקה שמחה ומאושרת. מן חבורת מוזיקאים פנאטיים כאלה שעומדים בסאבווי ומנגנים פור מאני. כאילו כאלה שעובדים ממש קשה בשביל להרוויח את לחמם ולא מקבלים את ההכרה שמגיעה להם ובגלל זה הם ממורמרים. טוב הם לא נשמעו לי ממורמרים אבל לא יודעת להסביר. היה תמיד וייב כזה של "כבדות" וככה דימיינתי אותם.

אני מבינה בדיוק למה את מתכוונת

תיארת את זה מעולה אני לא חושבת שמצאתי אצלם שיר שהוא ממש FUN לשמיעה בלי תנאים. ליטל ווייט צ'ורצ' נורא קצבי, אבל גם שם יש משהו אפל. בונדוקס גם מאוד נמרץ, אבל זה לא בדיוק השיר הכי שמח. איך את מדמיינת אותם עכשיו?

LeAnnDylan

Well-known member
אין להם משהו ממש פאן

אם כי לפעמים כשאני רואה קטעים מהליטל ביג טי-וי את קולטת כמה כיף היה להם להקליט או לכתוב שירים שבגדול לא נשמעו לך יותר מידי כיפיים וזה קצת משנה את האווירה כשאת מאזינה להם. הם עדין מאוד רציניים כאלה והמוזיקה שלהם נשמעת כזו Intense אבל עכשיו אני רואה את זה באור "חיובי" יותר כאילו הם ממש מתאמצים לתת לך תמורה לכסף שלך כשאת באה להופעה שלהם. אם זה לא מגיע בצורה של שואו מפוצץ בכסף עם מלא רקדניות/חשפניות, זיקוקים ואביזרי במה נלווים. לפחות הם יפצו במופע ווקאלי מוצלח. מה גם שבשביל שההרמוניות שלהם ישמעו במיטבן הם צריכים להיות מאוד מדוייקים ולא יכולים "להרשות לעצמם" להיות מוסחים ע"י הקהל. בניגוד לזמר סולו נגיד שהרבה פעמים יכולה להתחיל בית מחדש או בכמה שניות איחור בגלל שעצר כדי לדבר עם מעריץ או להתייחס למחווה של מעריצים או משהו (דבר שקורה המון בהופעות). אצלם זה מרגיש כאילו אם מישהו מהם יפספס בחצי שניה או ישכח כמה מילים, זה ישמע כמו זיוף ויפגע בשיר. אני חושבת שגם כשעושים את זה המון זמן עדין יש מקום לטעויות והם מנסים לצמצם אותם כמה שאפשר ע"י זה שהם נשארים מפוקסים כל ההופעה ואולי נראים מעט כבדים ואולי אפילו אובר-מקצועיים (כמו נגני קונצרט כאלה שכל כך מפוקסים בנגינה שלפעמים זה נראה כאילו תקוע להם איזה משהו בתחת) ואגב החלטתי שקארן קצת ביישנית לפי תנועות גוף שלה במפגשי מעריצים. גם בתמונות וגם בשיחות עם מעריצים היא נראית סגורה כזו וכאילו מפחדת לדבר אם לא פונים אליה. לא יודעת להסביר את זה ממש טוב. היו כמה פעמים שזה ממש בלט לעין. בעיקר במפגשים כאלה עם המון אנשים. כשזה משהו יותר אחד על אחד כזה היא נראית יותר משוחררת אבל לרוב, הרבה פחות מהאחרים.

../images/Emo45.gif

הם באמת נראים כיפיים ומצחיקים, למרות שבוידאו של ווקינג אינ ממפיס ראו שקריסטיאן וג'ניפר השתטו הרבה יותר ( גם אם זה טיפוסי לשוגרלנד, הם ירדו משמעותית מהשטויות שהם עשו בעבר). אני חושבת שקימברלי היא הכי משעשעת שם.

כל השירים שלהם מקסימים!

אני חושבת שזו אחת הלהקות שבאמת רוב השירים שלהם פשוט מעולים. ז"א מבחינה לירית. מבחינת העיבודים יש הרבה שירים שלהם שאני לא יכולה לסבול כי העיבוד נוראי בעיניי ומאוד מעצבן אבל מבחינת הליריקס והביצוע הווקאלי עצמו שלהם, 99% מהשירים שלהם פשוט מעולים (אני כותבת 99% כי אני לא מצליחה לחשוב על שום שיר שלהם שלא אהבתי אבל בטוח שיש איזה משהו
)

blah blah story

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif קלולולולולולולולולולו

אני שמחה בשבילך
וד"א - אחרי שבוע מאוד קשה - im back!!!!!

למעלה