Rose131

New member
../images/Emo32.gif

לאדעת אם מחר יהיה לי זמן לפתוח אותו
דברים בנוגע להופעה של אוונסנס שרשרו לפה
[פורום יקר, פורום חביב, עשה טובה- היה נדיב.] [מה, לא תעזרו לנגמלת צמאה מקולה?
]

CitizenErased

New member
ההופעה הייתה...

טובה יותר ממה שציפיתי. באמת. נהניתי בקטנה אבל לא יכולתי שלא לחשוב כל ההופעה "הייתי נותנת עכשיו כל מה שיש לי כדי שיהיה כבר אוקטובר"... אגב... פגשתי את איימי לי
היא גם הייתה הרבה יותר נחמדה מהמצופה. סך הכל, יום כיפי ביותר. תודה לאחותי, מור וגל (מפורום MCR) שהיו איתי היום בעיקר ומתן, ניצן ואולגה (גם הן מפורום MCR) שהיו איתנו בהופעה. היה כיף להיות איתכם. סורי שברחתי בסוף, לא רציתי להתקע בפקק של הלצאת מהחניה!

כמו שאמרתי כבר.

אני מתחרטת שלא הלכתי .... אבל הכסף נשמר למיוז וMCR אז נו !! תספרו לי איך נהנתם!!

זה מזל או שכל ?

איך את פוגשת את כולם זה פשוט לא ייאמן. אבל הלכת די מהר לא ? הם יצאו ישר ? היה די כיף. סינרגיה גרועים ומפגרים בטירוף (והינה חימום לאיוונסנס!) וממה שהבנתי ההופעה הייתה די מאכזבת כי בשאר ה-TOUR שלהם הם שרו כל הופעה בערך 23 שירים, ואצלנו בערך 18. אבל שוב, היה כיף. לא שווה 280 ש"ח, ועכשיו נתחיל לחסוך למיוז. נ.ב. אני לא ממש בפורום MCR יותר XDD

CitizenErased

New member
הם לא שרו 18 שירים.. הרבה פחות.. 15

אולי אפילו פחות מזה. ואני יודעת, כתבתי על שתי הבנות האחרות באותה שורה שהן בפורום MCR

Rose131

New member
איך ידעתי שתפגשי אותה../images/Emo6.gif

אני אמרתי לך! "מה, את לא מחכה מאחורי הקלעים כדי לפגוש אותם?" איך???? יוו. אבל מהזה תודה על העוגיות
כי קמתי מוקדם ולא הייתי רעבה, ועשר דקות לפני שיצאתי מהבית הייתי רעבה קצת אז אכלתי שלושה גמדים ושוב לא הייתי רעבה, ואז ברגע שהגענו לפארק שוב הייתי רעבה ואז נתת לי עוגיות וזה הציל אותי מלקנות אוכל בעשרות שקלים

Djerry

New member
איך? איך????

שעות חיפשתי דרך לפגוש אותם. חשבתי לשחד את השומרים אבל בסוף ויתרתי כי לא נראלי שזה היה מצליח. ופגשתי אותך ואת נחמדה אני לא יודעת אם ראית את אח שלי אבל גם הוא מת על מיוז =]

CitizenErased

New member
כן, אבא שלך הצביע על החולצה שלי והראה לאח שלך

חח היה מצחיק, הלוואי המשפחה שלי הייתה ככה!

Djerry

New member
את צוחקת?

כל המשפחה שלי מתכוונת לבוא להופעה של מיוז לפחות אין לי בעיה עם הסעות

Rose131

New member
בשביל אמא שלי הם רק הלהקה של אנאינטנדד../images/Emo6.gif

orw93

New member
אוך../images/Emo205.gif

משעמם לי ואני שומעת רדיוהדO_ם אה ואני עייפה כי העירו אותי ב7 וחצי
וצלמת אימא שלי לא תהיה
בוהו.בוהו.

sapir lee

New member
ההופעה הייתה מעולהההה

כל כך כיף!!! וזה עבר כל כך מהררררררררררררררר אני רוצה עוד פעם!!! ראיתי ממש טוב! יואו איימי הייתה כל כך קרובה שזה היה מפחיד! אבל טוב כמובן
אני רוצה עוד פעם

oshriti123

New member
מישהו ראה את הסרט "המלך האחרון של סקוטלנד"?

סרט מדהים. השחקן הראשי כזה... סקוטי.
מומלץ ביותר
[ואם לפי השם שזה נשמע לכם כמו סרט תקופתי מתקופת הביניים על מלכים בסקוטלנד.. משהו משעמם כזה.. אז ממש לא. P:]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחח סקוטים ../images/Emo99.gif

אני מכירה סקוטי אחד D: בעצם שניים חחח אחד מנתניה ואחד מסקוטלנד XDDDDDDD יום רביעי ~,~ יום רביעי ~,~ יום רביעי ~,~ אהמ כן. עוד שבוע אולי סוף סוף אני אפגוש את ההוא מנתניה חחח מה השם של הסרט באנגלית? אני אמצע אותו ><"

oshriti123

New member
סקוטי מנתניה XDDDD

נשמע כזה לא קשור P: קוראים לו.. The Last King of Scotland חח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחח אמא שלו סקוטית..

והם אפילו גרו באנגליה [הא?!] 3 שנים.. פעם.

למעלה