FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחחחחח

גם להוא שאני מדברת איתו מסקוטלנד יש תמונה שלו ושל כמה חברים עם חצאית
ואז צחקתי שהוא עם חצאית.. והוא אמר את השם של זה.. אז אמרתי לו שידעתי שזה משהו סקוטי ושכחתי איך קוראים לזה ><"

Brianstorm

New member
הולי פאקינג שיט!!1;

את רצינית O: הוא אחד האנשים הכי יפים בעולם הזה
שיימלס אחת הסדרות הכי טובות איי פעם

t a o t a o

New member
אבל, אבל, אבל-

אז סטיב עזב ואז פיונה עזבה ואז קוו וורוניקה עזבו...

CitizenErased

New member
לגמרי רצינית ../images/Emo6.gif

הוא גם אחד האנשים הנחמדים בעולם חח אגב, את יודעת שבמציאות הוא נשוי לאן-מארי דאף שהיא גם מושא אהבתו בשיימלס

Brianstorm

New member
ג'יזס קרייסט!

הוא פשוט מדהים*_* רק בגללו התחלתי בכלל לראות סדרות בריטיות ויס פלוס P:

Brianstorm

New member
גם אני לא ראיתי אותו מלא זמן..

הפסיקו לשדר שיימלאס בטלויזיה
כשהייתי באנגליה חופש חנוכה החזקתי ביד את המארז 3 עונות של שיימלאס וכמעט קניתי,אבל בסוף שמרתי את הכסף למשהו אחר אני דורשת שידורים חוזרים,ושל טיצ'רס

t a o t a o

New member
טיצ'רס!!1111

(אני חייבת להפסיק לפרסם הודעות של פאנגירל מתלהבת. חייבת. חייבת) נו, אבל טיצרס!111 הם היו משמיעים שירים משגעים ברקע (הרבה ליבס
), אז זה קשור לפורום, נכון?

Brianstorm

New member
אהעאה אני לא מאמינה שסוף סוף מצאתי עוד מישהו

שרואה את זה!!1111 שנים אני כבר מציקה לאנשים על הסידרה הזאת ואף אחד לא רואה אותה ;; (לא ששיימלאס וליטל בריטן ועוד ראו,אבל מילא..) הייתי עצובה שקורט ובריאן עזבו אבל אז אוון (לי ווילאמס,האדם הכי יפה בעולם) ובן הגיעו
לא זכור לי ששמעתי ליבס ברקע,אבל לא הכרתי אותם אז.. P: (אבל זה כיף לפרסם הודעות של פאנגירל)

t a o t a o

New member
אני בדיוק מספרת ללירון במסנג'ר

כמה משמרות הפסדתי בעבודה בגלל הסדרות האלה.. "טאו, בא לך להחליף אותי במשמרת של מחר בערב?" -"לא, לא ממש... יש לי סדרה לראות" "אבל יש שידור חוזר למחרת!" -"כן, ואני מתכננת לראות גם אותו.."

lestatgirl

New member
זה כמו שאף אחד לא רואה המייטי בוש

או THE IT CROWD בכל מקרה הורדתי שיימלס לפני שנים ועדיין לא ראיתי אני מבינה שלרוץ לראות? ומה ליטל בריטן זה קאלט! דיוויד וואליאמס בBIG FAT QUIZ OF THE YEAR 2006 זה אחד המצחיקים.[ג'ונתן רוס =
]

CitizenErased

New member
תוכלי לראות אותו בקרוב..

יוצא לו סרט חדש עם אן האת'וואי.. אני חושבת שהוא ייצא רק בבתי קולנוע לב, כי ראיתי פוסטר שלו בדיזינגוף סנטר (והתלהבתי לחברות שלי שאני מכירה אותו חח)

CitizenErased

New member
אגב ההופעה אתמול.. הייתי עייפה מדי ושכחתי..

להגיד משהו אחד שממש הפריע לי. מה הקטע של לשים הקלטות של קטעי אופרה, אורגנית וכינורות כשאין זמרי אופרה, אורגנית (לא היה אף אחד שניגן עליה באותו הזמן) וכנרים על הבמה? אני שונאת את זה. כמה שההופעה הייתה סבבה, זה ממש הפריע לי. אני בקטע של אם ההופעה חיה אז אני רוצה לראות אותה ככה.. מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל. לטעמי זה ממש הרס. אם הם היו מורידים את הקטע אופרה בWHISPER ועושים במקום זה איזה סולו גיטרה מטורף.. או אפילו כלום, פשוט המוזיקה נטו.. זה היה עדיף.

למעלה