FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חצי מנה P:

אני עוד מחכה לזה.. הוו יום חמישי עוד שבוע D: אני אקבל חצי מנה פלאפל ואתם לא מוחעחעחע. אני מרגישה כאילו זה אשכרה הולך להיות איזה דייט חחחחחחחחחחחחחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחח

ואתם מעלים לי יותר הרצון לחשוק בו
כאילו אממ.. אני רוצה אותו. אנחנו נפגשים בחמישי הבא. אבל עם כל התגובות כאן עושות לי "יואו.. איך כולם מתלהבים ממנו.. סוף סוף אני מכירה מישהו נורמלי!" עד עכשיו הכרתי ילד אחד מכוער תחת בעעע.. ועוד אחד שמן [היי אבל זה כיף ;;] לא כזה מכוער אבל מאז שנפרדנו הוא מתנהג כמו הומו וזה מפחיד אותי שאולי הוא באמת הומו חחחחחחחחחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif מה? לא נכון!

הוא לא באמת הומו.. זה החברים שלו הומואים.. נשבעת לך! חבורת הומואים ~,~ סתם חבורת חנונים מכוערים והומואים.. שאיתו בכיתה. למה הוא מסתובב איתם בכלל אני לא יודעת
אבל זה הם גררו אותו. כי אמ.. הייתי החברה הראשונה שלו.. רגע. אולי עשיתי לו ת'מוות והוא החליט לעבור לבנים? XDD לא לא.. הוא עם מישהי עכשיו. בערך. הוא אמר לי שהוא לא רוצה אותה אבל מאז שהוא נפרד ממני הוא דבוק אליה ;; מזל שהיא עוברת לדרום אפריקה עוד חודש D: למה אני חופרת ;;

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ירדן חחחחחחח

יעקב? מישהו מחשיב את יעקב בכלל???
נו זה היה סתם כזה.. הוא אפילו לא יודע לנשק היעקב הזה :X איכ. הו הו.. מעניין איך תום מנשק

CitizenErased

New member
חחחח השחקן הסקוטי.. ג'יימס מקאבוי

אני מכירה אותו מאוד טוב אישית מהזמן שגרתי בלונדון
הוא אחד האנשים הכי נחמדים שיש. סרט אכן מעולה. משחק מדהים של 2 השחקנים (השחקן שמשחק את אידי עמין אגב זכה באוסקר על התפקיד). פשוט מצויין.. באמת מומלץ
יש לי משפט מהסרט בעמוד שלי כאן בתפוז במשפט לחיים או מה שזה לא יהיה חח

CitizenErased

New member
יש מעט מאוד שחקנים שאני מכירה אישית חח

והוא אחד מהם. ברבוסה משודדי הקאריביים אגב הוא אבא שלי

orw93

New member
וג'וני דפ אח שלי../images/Emo11.gif../images/Emo205.gif

ורן דנקר האח התאום שלי. ואנג'לינה ג'ולי דודה שלי. זוה אומר שגם בראד פיט דוד שלי. ושילה נובל (ככה קוראים לה?
) בת דודה שלי. כן

למעלה