GaIi4697

New member
הה וואלה?

אז מי מת? [אני לא קוראת, זה סתם פשוט דורש לדעת את זה
]

CitizenErased

New member
סיפרתי לך במסן ../images/Emo3.gif

לא נורא שסירי מת.. גארי חי ונושם.. ובועט

HagarStar

New member
../images/Emo58.gif להארי פוטר 7../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אני מזהירה את אלה שקוראים, אם קראתם בעיה שלכם אני סימנתי ספוילר הינשוף של הארי מת!@!#@$%@$^$^ אמגש

Rose131

New member
יאללה את גמכן. הרגע סיימתי לקרוא.../images/Emo58.gif

אני כ"כ, אבל כ"כ מאוכזבת. כשהייתי בערך בעמוד 400 אשתו של אבא שלי אמרה לי שהיו ביקורות ממש מחורבנות ואני הייתי בטוחה שהולך להיות סוף טרגי להחריד ושהאלה שביקרו אותו סתם מקשקשים, אבל כל הלחיות בעושר ואושר הזה ממש לא שימח אותי והיה מחורבן ביותר מצד רולינג לדעתי, שיכלה לעשות כ"כ יותר. ובכלל לא הבנתי את כל הקטע של התחייה הזאת של הארי. כאילו, אם זה היה בעברית בוודאי הייתי מבינה, או גם אם לא הייתי קוראת עד עכשיו בערך 20 שעות רצוף(חוץ מהפסקות אוכל\שירותים\סמולוויל\מייל היי) אז אני מניחה שאחרי שינה רצינית אני אקרא שוב את ה100 or so עמודים האלו. ומן הסתם אקרא גם בעברית. אבל אני באמת מאוד מאוכזבת יחסית לספר שחיכיתי שיצא מאז כיתה ד'...

noamjen

New member
בהחלט ספר מאכזב ../images/Emo58.gif

למרות שצחקתי בו דיי הרבה (הוויזלים...
) ולמרות שכן היו פה ושם דמעות של ריגוש (שוב פעם, הוויזלים...) הספר היה ממש אכזבה. לא הופתעתי משום דבר בעמודים האחרונים, וזה אחרי שהיו כאלה שאמרו לי שהארי מת (והוא כן מת, רק שלא בדיוק... יאק!) בקיצור, נראה לי אני הולכת להתעלם מהספר הזה וזהו ולחכות שמישהו ישדוד את רולינג ויכריח אותה לכתוב עוד, הפעם עם אפשר על הקונדסאים, תודה!

Rose131

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

הספר הזכיר לי איזה סרט, שכחתי איך קוראים לו, שאיזה משוגעת אחת חוטפת סופר ומכריחה אותו לעשות סוף טוב לסיפור שלו במקום להרוג את הדמות הראשית או משהו כזה
ואני בכיתי כבר בפרק השני(נראהלי) כשדאדלי אומר כזה "I don't think you're a waste of space" ולוחץ לו את היד וזה היה כ"כ מרגש
וכשנחתכה לג'ורג'[נראהליXD] האוזן התפוצצתי מצחוק שפרד[נראהלי
] כזה אומר לו "היה לך עולם שלם של בדיחות על אנשים חסרי אוזן ואתה בוחר הולי???"

Luna Sphere

New member
../images/Emo58.gif

תקראי לה בשמה, הדוויג
בכיתי דווקא כשהיא מתה.. כשזה היה מד איי הייתי בשוק, ופרד זה היה... נורא |: גם דורה ולופין.. אוח.

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!~#@!$@#%$#

כוסאמא של ג'יי קיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111 שתמותתתתתתתתתתתת!@E?LRWתאכןדגשחעל בעחלגכדךלעךגדכ, איך הוא מת? עכגלחדגךעףגדכ, איכככככככ, היה עדיף שהאריקיח ימות.
[לקחתיאתזהקשהמדי.____. ]

חהחהחה../images/Emo58.gif

לאD: אני וספרים לא ממש החברים הכי טובים:] ועכשיו כשפרד מת, אין סיבה יותר לספרי\סרטי האריפוטר!!!1 ככוסאמאשלהם.

HagarStar

New member
קייט מוס בהיסטריה ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שתי קלטות סקס ביתיות שצילמה עם פיט דהורטי נעלמו ה'סאן' מדווח ששתי קלטות ביתיות מתוך שמונה נעלמו לדוגמנית מספר 1 בעולם והיא חוששת שפיט ימכור אותן. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

t a o t a o

New member
אחרי שראינו את דה בוקס אוף אלביון,

כל מה שנותר לי להגיד זה אייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייכס!

t a o t a o

New member
טוב, די.

אני קוראת עכשיו את השישי להארי פוטר, ובכל פעם שמוזכרת היד של דמבלדור (שחורה ומצומקת) אני מקבלת פלאשבקים לתמונה ההיא. |טראומה|

למעלה