תרגום חדש וקורע ל"פלורסנט אדולסנט" של ארקטיק מאנקיז, ועוד תרגומים של טוקיו הוטל, דה קילרז, גרין דיי, פיג'יאון דטקטיבס ועוד בבלוג. *התרגום הינו הומוריסטי לגמרי-כל "טעויות" התרגום הינן במודע ובמכוון* ניתן גם לבקש תרגומים שונים ותוך יום-יומיים הם יעלו לבלוג
../images/Emo207.gif מישהו רוצה לטוס איתי להופעות בחנוכה??
יש בלונדון בחנוכה שתי הופעות של פיונרל פור אה פרינד. 8.12 9.12 בעיקרון אני רוצה רק אותן.. אבל יש עוד כמה באותו שבוע אז למה לא? P: 5.12 - בלילה לטוס P: יום רביעי. 6.12 - מקפליי אם נצליך להשיג כרטיסים כי נגמרו ממזמן. 7.12 - ברינג מי דה הוריזון. 8.12 - פיונרל פור אה פרינד. 9.12 - פיונרל פור אה פרינד. 11.12 - Manic Street Preachers אם מישהו מעוניין ~,~ 12.12 - הופעה של הים. 13.12 - חמישי בבוקר לטוס חזרה. כל מה שאתם צריכים הוא.. אמ.. חצי שנה להשיג 4000 שקל. אוי פאק. זה הרבה
אני מקווה שעד אז יתחיל המבצע של 200 דולר לטיסה או לפחות ירדו המחירים ולא יהיו 600 דולר. לפחות איזה 300 דולר עדיף על 600 של עכשיו חח ומלון תמיד אפשר להשיג איזה אכסנייה ב-40 יורו ללילה XD ותאמינו שעוד יותר מפוקפקות ב9 יורו ללילה.. טוב עדיין.. מי רוצה??
../images/Emo80.gif כי אחרכך ששלחתי לך את המסר עשיתי
קצת יותר חישובים והגעתי בכלל ל2070
אז ניסיתי כל מיני מחירים של מלונות וטיסות ואז יצא לי ממוצע של כמעט 3000 חחחח 4000 זה נגיד עם ביזבוזים,ארוחות שחיטות במקדונלדס,רכבות וכאלה. אבל כמובן שאפשר למצוא אכסנייה קטנה קרובה למועדון שיש בו את רוב ההופעות וללכת ברגל P:
נוו אבל קבעתי עם ההורים שאני עושה 3300-3500 ואמא באה איתי בטיול מאורגן כי היא לא אוהבת ללכת לאיבוד בחו"ל ואבא שלי יותר מכיר אבל הפעם הוא ישאר בארץ עם האחים הקטנים. אז.. יש לי כבר 1000 D:
הייתי בפסטיבל אחד, אם אפשר לקרוא לו פסטיבל בכלל כי לא ירד גשם ולא היה בוץ וגם לא היה קמפינג אז בכלל התקלחנו כל יום וישנו במיטות נורמליות בבית. אז נה לך ונה לך. טאו לא עושה פסטיבלים של ג'יפה, שגלסטונברי יחכה.
כרגע. איך שבוץ וקמפינג הם לגמרי לא הפנטזיה שלי. אה... בכל אופן, ממתי מעריצי מניקס מסתובבים עם כמה שפחות בד עליהם? כמה שיותר מנומר יותר טוב, לא? ואם אפשר להוסיף כמה בדים פרחוניים ואולי גם דוגמת זברה אחת או שתיים... ולפחות שלושה דגלים של וויילס וכמות כזאת של גליטר שיכולה לכסות מדרכה לאורך רחוב שלם, מסתבר שזה גם מאוד משעשע את ניקי.