HagarStar

New member
מה |: ../images/Emo58.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

הייתי בטוחה שרוני מת בסוף#@#~@$ ואני כולי 'לאאאאאאא מה אתם מאושריםםםםםם הוא מתתתתתתתתתת' אבל אז הראו אותו אז טוב D: ובקטע שטרנר תקע ת'אלת בייסבול בדלת, פאק איך קפצתי סעמק X___X וגם בקטע שקייל נפל לביוב וואטאבר ופתאום הוא רואה גופות O_O

orw93

New member
אני דורשת ספינאוף!../images/Emo205.gif

או ספר המשך או משו

orw93

New member
לא, לא פאנפיק../images/Emo205.gif

אני יודעת מה זה פאנפיק. אני צריכה ספר המשך של ג'יי.קיי. שיהיה לי מה לקרוא<_<

sha na na revol

New member
כן, אבל...

אני מניח שהיא יודעת שיש עליה לחץ - וזה לא אומר שזה הולך לקרות...

Rose131

New member
היא אמרה שהיא תוציא אנציקלופדיה או משהו../images/Emo12.gif

orw93

New member
אנציקלופדיה?!../images/Emo205.gif

WTF? אני צריכה משהו קליל XD נמ, חשבתי על הספרים האלה שיצאו מסביב להארי פוטר. מישהו ניסה? המלצות?

Rose131

New member
הממ

קראתי את הביוגרפיה שלה.. וקראתי את השני ספרי-כאילו-לימוד שהוציאו.. לא זוכרת כבר איך קראו להם, אם אזכור אבדוק כשאגיע הביתה.. אחד אדום כזה של המפלצות ואחד ירוק של.. של..?
אבל בכל מקרה, אנציקלופדיה

orw93

New member
וזה טוב?../images/Emo205.gif

זה לא משעמם? אנציקלופדיה

Rose131

New member
בתור אחת שקוראת בזמנה הפנוי בויקיפדיה,

לא, זה לא משעמם
מצד שני אני חסרת חיים לחלוטין, אז מילא. יש לי שממית בחלון והיא לא רוצה ללכת משם אז חיפשתי מה הן אוכלות כדי לפתות אותה להיכנס לקופסה ולשחרר אותה מחוץ לחדר[הרשת לא נפתחת] והיא אוכלת חרקים קטנים! איו!

elknetld2kil

New member
הטיפ הכי חשוב לטירונות

(אם אתה עושה 02) קח הכל בקלות ובאיזי, כי אם תיקח את זה קשה אז סתם תדפק. יהיו שם הרבה אנשים שאתה הולך לשנוא והרבה מפקדים שיעשו עלייך פוזות. תזכור כל הזמן שהם בסה"כ אנשים רגילים והם סתם מתנהגים ככה לא בגלל שהם כאלה, אלא בגלל שזה חלק מהתפקיד שלהם, ותשתדל לא לריב עם אף אחד, כי האנשים האלה יהיו בתחת שלך למשך די הרבה זמן...

M a a y a n K

New member
בייחוד אם זה טירונות בבה"ד 10...

יש סגל של טירונות ממש מפגר ורבתי שם עם הקצינה פעם...

M a a y a n K

New member
אז אתה עושה טירונות בבה"ד 10?

אז אולי אני אראה אותך!! אני מסיימת את הקורס ביום רביעי *מתרגשת*! וכן, הסגל של הטירונות דוחה ממש תזכור שאחרי שבועיים אתה נפטר מהם ושמה לעשות, גם אנשים טיפשים מגיעים לקורס קצינים...

M a a y a n K

New member
מן הסתם...

אבל אם אתה חובש קרבי אז אתה קודם מגיע ליחידה הקרבית שאתה שייך אליה, עושה שם טירונות ואז רק מגיע לבה"ד 10 לקורס...

למעלה