M a a y a n K

New member
חובשי מרפאה שליטה!!../images/Emo6.gif

ואם אתה מגיע לבה"ד ורואה שלט ענק באדום שחור-זה הקורס שלי (ואני ממש לא גאה בזה, זה מביך...)

M a a y a n K

New member
../images/Emo6.gif

בקורס אנחנו 3 מעין וגם יש מפקדת עם אותו שם אז סביר להניח שהרבה יענו לך...חחח... אבל לי לא יהיה קשה לזהות אותך!

מישהו יכול להמליץ לי..../images/Emo223.gif

על שירים של ארקטיק מנקיז שאפשר לנגן? ברמה בינונית שלא יהיה קשה מדי

Ellabll

New member
רוב השירים שלהם מורכבים מאקורדים

ומהלכים ממש פשוטים

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif נמ. כל האלה שמתגייסים/התגייסו..

יש כאן מישהו מחיל האוויר שנמצא בצריפין? חחחח תכירו את אמא שלי XDDDDD יש לה מלא חיילים צעירים בתפקיד הקודם ולפני שבוע בכלל היא אפילו התחילה תפקיד חדש אז עוד מלא חיילים חדשים וזה.. כל הזמן מגיעים אליה ><"

Rose131

New member
יו אני עייפה.XD

וכואבת לי הבטן. הרבה יותר מדי רדבול\XL
אבל היי, האוטובוס שלנו אשכרה הגיע בזמן! [כאילו, של ת"א לא הגיע בכלל, אבל של ירושלים הגיע בזמןXD]

MoonyAvFreak

New member
ישלך בעיה עם רדבול? חח

לא נורא, זה בריא. כן אגב מה הלך בסוף עם האוטובוסים? ותודה שבאת נשמתייייי היה לי כיף לראות אותך

אני בבית!../images/Emo223.gif

אני עדיין לא מאמינה שהאוטובוס הגיע בזמן.. ואני בחיים לא שותה שוב כל כך הרבה רדבול ואני צריכה ללכת לישון מעיין אני כבר מתגעגעת
don't leave

MoonyAvFreak

New member
ספירספיר!!1

יא ככ שמחתי לראות אותך אני אתגעגע המון יפיופה
תודה שבאת!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמעיין../images/Emo7.gif

היה כלכך כיף! ואני כבר מתגעגעת! יו. הגעתי הביתה באיזה 11-11 וחצי.. ועוד הייתי ערה עד 3 ואז נפלתי לישון עד שמונה חחחחחח איזה שינה יואו! כיף D:

MoonyAvFreak

New member
יאאא שחר

אני שמחה שנהנת!!1 ואי מאי נשאר אצלי עד איזה 11 ומשהו..וב11:47 קרסתי וקמתי ב6 כדי ללכת לארוחה משפחתית משהו. לא ישנתי מספיק ואני גוססת...טוב שלא הפכתי את השעות XD אני גם כבר מתגעגעת

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחח..

למאי הזה יש קול מעצבן קצת.. אבל סה"כ הוא בנאדם נחמד D: אצלי גם השעות התהפכו לגמרי ואחרכך בלילה לא יכולתי לישון ><" ועוד הייתי אמורה לקום מוקדם. חחח

XD גם אני../images/Emo223.gif

אחרי 2 וחצי הרגשתי שאני נרדמת על המחשב אז הלכתי לישון ואז חברה שלי התקשרה אליי ב7 והסתכלתי על השעון וחשבתי שזה 7 בבוקר והיא שואלת אותי אם אני יודעת למה מישהי לא עונה לא בטלפון ואני חושבת לעצמי "בגלל זה היא מתקשרת אליי ב7 בבוקר?" ורק אחרי איזה דקה קלטתי שהשעה 7 בערב

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחחח

אותי באו להעיר בשמונה לארוחת ערב ובכלל לא ידעתי מה השעה והייתי בטוחה שבוקר ושבכלל ישנתי כל הלילה ודילגתי היום יום חחחחחחחח לא הבנתי למה מעירים אותי בבוקר ולא נותים לי לישון XD ובכלל בשתיים ומשהו כמעט נרדתי על השולחן בארוחת צהריים.. אבל התאמצתי לאכול בעיניים עצומות אומשהו

למעלה